| SuNaM a întrebat:

Cand am intrat la liceu(seminar) mi s-a intamplat un lucru mai putin obisnuit.Eu m-am hotarat sa dau la seminar cu doua zile intainte de probe.Am trecut fara pregatire, doar cu ce auzisem la biserica cu brio probele muzicale. Apoi a venit proba scrisa unde ni s-au dat 12 teme biblice de invatat.Eu fiind obosit si probele fiind la doua zile distanta, nu am avut timp decat sa invat doua dintre ele detaliu cu detaliu.Fix aceste doua subiecte mi-au picat la examen.Am trecut examenul cu brio.Intrebarea mea ar fi ce sfant m-ar fi putut ajuta in acele zile pentru a intra sau cum as putea afla ce sfant m-a ajutat,deoarece eu nu o consider chiar o intamplare.

PS:Nu am spus asta ca sa ma laud, am spus deoarece vreau sa multumesc sfantului/sfintei care m-a ajutat sa iau examenele.

Răspuns Câştigător
| victorasM a răspuns:

Păi Dumnezeu te-a ajutat care mereu este într-o împreună-lucrare cu sfinţii care sunt casnicii săi. Probabil te-a ajutat sfântul ocrotitor al seminarului sau sfântul al cărui nume îl porţi. Succes!

| SuNaM explică (pentru victorasM):

Ma cheama Florin, nu am sfant protector dupa nume!

19 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Azi Dumnezeu nu se implica in asa ceva.

| SuNaM explică (pentru danay72):

Da tati,cum am spus,sfintii, nu Dumnezeu. Daca ar fi sa o luam asa Dumnezeu nu s-a bagat niciodata fizic in vietile noastre, deoarece,, Toata judecata a lasat-o fiului'' si odata cu ea si toate celelalte probleme trupesti, nu sufletesti.Si de aceasta am spus sfintii, deoarece ei sunt mijlocitorii directi catre Dumnezeu impreuna cu Preasfanta Nascatoare!

| danay72 a răspuns (pentru SuNaM):

Singurul mijlocitor e Cristos. 1Timotei2:5,6

| SuNaM explică (pentru danay72):

Sfintii si Maica Domnului se roaga neincetat lui Dumnezeu pentru noi!

| danay72 a răspuns (pentru SuNaM):

Asta nu inseamna ca sunt mijlocitori. Dumnezeu se bucura cand vrem sa ne apropiem de el prin intermediul rugaciunii. Iacov4:8.Filipeni4:6,7

| milan9 a răspuns (pentru SuNaM):

Exact.
Mijlocitor mai poate fi numit şi cel care se roagă lui Dumnezeu pentru altcineva. Iată şi din Sfânta Scriptură mărturii în acest sens:
- „În numele lui Hristos, aşadar, ne înfăţişăm ca MIJLOCITORI, ca şi cum Însuşi Dumnezeu v-ar îndemna prin noi. Vă rugăm, în numele lui Hristos, împăcaţi-vă cu Dumnezeu!" (II Corinteni, V, 20)
- „Şi a venit un alt înger şi a stat la altar, având cădelniţă de aur, şi i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă împreună cu RUGĂCIUNILE TUTUROR SFINŢILOR, pe altarul de aur dinaintea tronului. Şi fumul tămâiei s-a suit, din mâna îngerului, înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinţilor." (Apocalipsa, VÎII, 3-4)
- "Vă îmbrăţişează Epafras, care este dintre voi, rob al lui Iisus Hristos, pururea LUPTÂND PENTRU VOI ÎN RUGĂCIUNILE SALE, ca să staţi desăvârşiţi şi plini de tot ce este voinţa lui Dumnezeu." (Coloseni, IV, 12).
- Iacov cap.5, 16:,, şi vă rugaţi unul pentru altul, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului." (Trebuie menţionat că drepţii din cer nu sunt oameni morţi! Ei "trăiesc" în imediata apropierea a lui Dumnezeu şi se pot ruga Lui, asemeni îndemnului apostolului Iacov!)

- „De aceea şi noi, din ziua în care am auzit aceasta, nu încetăm să ne rugăm pentru voi şi să cerem să vă umpleţi de cunoaşterea voii Lui, întru toată înţelepciunea şi priceperea duhovnicească" (Coloseni, I, 9)

- "Şi când a luat cartea, cele patru fiinţe şi cei douăzeci şi patru de bătrâni au căzut înaintea Mielului, având fiecare alăută şi cupe de aur pline cu tămâie care sunt rugăciunile sfinţilor.".etc.

| Dorugar a răspuns (pentru SuNaM):

Maica Domnului care?
Ca doar nu vorbesti de Christos ca asta nu avea mama iar rabinul Isus din Nazareth nu era Christos...asa ca la cine te referi? La zeita Astarte?

| SuNaM explică (pentru Dorugar):

In Biblie spune clar ca se va naste din fecioara.Deci are mama!

Tu stii pe cineva care nu s-a nascut din MAMA?
Daca da, arata mi-l si mie sa nu mor prost!
Sau poate crezi ca bebelusi cresc ca ciorchinii de struguri atarnati de ramuri?
Problema este ca habar nu ai ce inseamna cuvantul Christos si vrei sa devii sarla ...pardon... adica preot!
Dupa ce aflii ce inseamna cuvantul Christos, cauta in Biblie sa vezi unde este descrisa UNGEREA lui Isus in functia de rege, sdau crezi ca prorocii au vestit nasterea unui dulgher lenes si golan pe nume Isus

Esti evreu, nu?

Nu draga, sunt ATEU!
Dar un ateu care STIE ca voi crestinii ati FURAT Biblia evreilor si dupa ce a-ti marsavit-o cu tupeu si nerusinare, o vindeti fraierilor lipsiti de cultura, in mod mincinos cum ca este scriptura voastra a crestinilor

| T0T a răspuns:

Sfinții nu te ajută cu nimic.

| Holiday a răspuns:

Sfantul Noroc Porcesc laughing

| Dorugar a răspuns:

Tinand cont de faptul ca Biserica Crestina (chiar si cea ortodoxa) il are ca Dumnezeu pe Lucifer, evident ca nu te-a ajutat nici un sfant ci insusi Lucifer, adica Diavolul numit si Tatal Minciunii si al inselaciunii, asa ca probabil i-a placut de cat de tare ai vrut tu sa-l inseli, motiv pentru care ti-a permissi tie intrarea in randul slugilor sale care vor insela si mintii oamenii in numele lui Dumnezeu, dar la indemnul Satanei!

Nu generaliza, te rog frumos! Adevar spun tie ca sunt, dar nu toti.Depinde ce vrei, pe ce cale o iei, adica urmezi bogatia si faima ca preot sau sa fii mai sarac, intr-o parohie mai saraca la tara, unde inveti oameni exact cum sa se mantuiasca si nici macar nu iti pasa banii.

Hahahaha...absolut toti preotii sunt niste sarlatani, pentru ca toti traiesc ca niste paraziti prin faptul ca mint oamenii. Cat despre mantuire, nici vorba nu poate fi de asa ceva, pentru ca religia crestina nu este o religie venita de la Dumnezeu ci una inventata de niste sarlatani, asa ca cine sa va mantuiasca pe voi ortodocsii? Sarlatanii care au inventat religia crestina...ca dupa cate stiu eu voi nu aveti niciun legamant cu nici in Dumnezeu si nu aveti nicio Biblie inspirata de Dumnezeu cine una furata de la religia mozaica, sau ce crezi ca era Septuaginta daca nu scriptura rabinilor de religie mozaica de nationalitate greaca?

Deci esti fenomenal.Noi nu avem un legamant cu Hristos dar aveti voi care l-ati
rastignit? Uita-te la toate raspunsurile tale te rog si uita-te si tu cum toate afirmatiile tale se bat cap in cap.Multumesc!

Ce legamant ai tu cu cine?
Cine este acel Christos pentru ca bietul rastignit Isus nu a fost niciodata un UNS ca sa devina Christos?

Daca ti se par ca afirmatiile mele se bat cap in cap atunci afla ca eu imi bazez aceste afirmatii pe versete din Biblie care se bat cap in cap.