@Lightose Tu esti un exemplu de un credincios care se inchide in sine si nu accepta nici un sfat de la nimeni. Orice altcineva ti-ar zice despre religie ca fiind doar o societate corupta creata doar pentru scopuri financiare tu o sa negi pentru ca asa te-a invatat religia, spunand ca eu sunt fiul celui rau si ca incerc sa te corup. In acest mod a rezistat religia pana astazi.
Dece nu reusesti sa vezi ca biblia se contrazice pe ea insasi, de ce crezi ca rockerii aia care venereaza satana sunt bogati si duc o viata mult mai buna decit crestinii in general, de ce nu ii pedepsecte dumnezeu?
Daca mama ta te-a invatat despre religie nu inseamna ca trebuie sa crezi si tu, du-te si tu si cauta, de ce ar trebui sa crezi in religie?, de ce ar trebui sa nu crezi in religie?
Nu trebuie sa ai o mentalitate inchisa, incearca sa fii OpenMinded si uitate la religie din mai multe perspective. Incearca sa te documentezi mai mult despre religie si nu veni cu un raspuns precum eu sunt un pacatos si o sa ma duc in iad pentru ca nu cred.
Cand nu o sa mai existe prostie si crestinopati in lume.Dar stai tu linistit, ce e in Romania e antreu.Sa vezi pupincurism religios in India sau in Africa!
Mereu va fi la "modă". Oamenii nu se schimbă așa ușor, iar îndoctrinarea religioasă se face încă din școli, din clasele primare, unde nu ai o posibilitate de alegere la vârsta aia. Când se va scoate religia din școli, am avea o șansă, dar nici atunci, cred eu. Oamenii, din câte am observat eu, sunt foarte atașați de religia lor.
Mereu va fi la moda. Asta e. Oamenii sunt prea prosti ca sa vada adevarul, le e frica de un "atotputernic" care nu exista.
@ SaintOcea. Cand se va sfarsi lumea! Atata timp cat unii oameni sunt dornici de avantaje cu orice pret va exista si practica mentionata de tine.
@Lightose. Trebuie sa fim sinceri si sa ne gandim ca padure fara uscaturi nu exista. Din pacate, si in acest sistem, al religiei, sunt persoane dornice doar de avantaje. Sper ca nu m-ai inteles gresit. Nu spun ca tot sitemul religios e putred. Insa de la religie se asteapta cel mai mult tocmai prin "doctrinele" pe care le prezinta si de cele mai multe ori le calca flagrant.
Religia nu e o moda. Daca nu esti de acord cu ea, gandeste-te altfel...gandeste-te la ceva divin care te-a creat pentru ca tu astazi sa scrii mesaje pe TPU impotriva religiei. Daca nu ai o religie degeaba existi. Daca renegi faptul ca esti doar un muritor iar Dumnezeu e atotputernic esti un om irational.Gandeste-te cum a aparut universul?
Mariusene165 întreabă: