Dumnezeu ne ofera raspunsul la orice intrebare biblica, prin intermediul Bibliei.
Asta-i lovitura!
Cred ca si acum moare de ras al' de a pus-o...
Bre "curajosilor"...
Imensa majoritate a oamenilor S-AR PIERDE IMEDIAT, nu in fata unui Dumnezeu, ci chiar aflati DOAR in fata unui OM cu o personalitate covarsitoare prin prisma puterii, bogatiei, inteligentei, influentei...etc, ETC.
Admiteti urmatorul "experiment":
"Trezesti" un vajnic user d'asta, in anul de gratie... 1942, in aceeasi incapere cu Hitler, si incerci sa-ti inchipui cam CE ar putea sa faca sau sa-l intrebe...
Crede cineva ca respectivul ar mai avea si alta reactie, in afara de aceea de a-i tremura si izmenele de pe el de emotie?
Pune-l macar in fata lui Putin (nu are nici un sfert din puterea absoluta pe care a avut-o Hitler)!
L-ar intreba macar... "Cat e ceasul?"
Foarte "TARI" userii astia dom'le!
Foarte..."smecheri"!
Ce dracu ma?
Oamenii se pierd cu firea la un examen, transpira pe un scaun stomatologic, isi "inghit" limba cand le spune iubita: "Am ramas!"....si "vitejii" astia il iau la tranta pe Dumnezeu cu intrebari?
Atunci...bine!
Continuati!
Cam CE il mai intrebati, vijeliosilor?
Asta-i buna de pus pe un forum ateist.
Si aia s-ar strica de ras la asa o "curajiosenie" ca pe TPU...
)))))) Mor!
))
Ăştia nu sunt reali!
Hai să-ţi povestesc o mostră de "curaj" al unuia aflat in faţa mea, (şi ştii că nu sunt înfricoşătoare)
Joi dimineaţa, la lift, eu şi un tip.
Genul rocker "dur", păr strâns in coadă, cercei, haină de piele, tricou "KQLZ", ş.a.m.d.
Ştii sky tower, deci am tot urcat cu prostul de lift...
"Durul" incepuse deja: "Cum te numeşti doll?" "Eşti f. frumoasă!" "Bem o cafea după ce termin cu aştia, îi fac repede!", etc.
Tipul de şmecheraş sigur pe el, fără a fi chiar nesimţit.
După un sfert de oră, cand a intrat in birou la H.R. pentru interviul de job şi m-a văzut, a înţepenit, îi curgea transpiraţia pe faţă.
De emoţie, a ciocănit in uşă şi cand a ieşit din birou! ))
L-am "căzut", dar era de intrebat ce i-ar fi spus şi ăsta lui Dumnezeu...
De aici iti dai seama cat de 'iubitor' e prietenul tau imaginar...
""Trezesti" un vajnic user d'asta, in anul de gratie... 1942, in aceeasi incapere cu Hitler, si incerci sa-ti inchipui cam CE ar putea sa faca sau sa-l intrebe..."
Deci,presupunand ca Dumnezeu exista si ca, dupa moarte, ai avea ocazia sa discuti cu acesta, motivul pentru care nu ai putea sa Ii reprosezi nimic este comparabil cu motivul pentru care nu ai avea ce sa ii reprosezi nici lui Hitler, daca te-ai afla in aceeasi incapere cu el. Nu as avea nimic impotriva acestei afirmatii daca nu ar fi decat o gluma sau o ironie, insa cand o folosesti ca un fel de "lauda" adusa lui Dumnezeu, apare o problema. Tot o problema e si cu veselia pe care ti-o manifesti prin numarul de emoticoane. "
Ha, Ha. Universul a fost creat de un dictator omnipotent. Ha Ha.
,
Ce fericit sunt.
"
La 16 ani lucrai H.R?
https://www.instagram.com/p/BUoVjomgHze/?igshid=1xsd08qpk3lkp
Eu l-as intreba cum a reusit sa faca atatea greseli si de ce nu a incercat sa le repare. Poate de asta se ascunde, ii e rusine de faptul ca e incompetent.
Nu o sa-l intreb nimic pentru ca nu exista. Ce-i asa greu de inteles? O sa ma apuc de scris o carte (eventual un document word ca sa fim in pas cu moda) despre viermi cu cap de paianjeni si sa vedeti ce o sa fie peste 2000, 3000 ani. Nu intelegi ca atunci cand mori, MORI PUR SI SIMPLU?
L-aș întreba totuși ce a apărut mai întîi omul sau maimuța? Mă interesează un răspuns sincer.
Il gasesti in Biblie fata lui Dumnezeu
Pe Dumnezeu poti sa-L intrebi CE A CREAT mai intai, Biblic Dumnezeu a creat mai maimuta mai intai.
Tu nu stii ca pe oamenii de stiinta tot Dumnezeu i a creat? pe moment multi se afla pe drumul gresit dar prin mantuire isi pot spala pacatele, Dumnezeu iarta pe oricine doreste sa se apropie de El, de calea cea dreapta, de adevar.Lumea aceasta a ajuns foarte rau de cand oamenii au inceput sa se abata de la invataturile divine, sper ca nu esti unul din acei oameni
Eu îs cu religia. Bine, atunci l-aș întreba de ce mi-a luat în cer frățiorii mei imediat după naștere?
Misterioase sunt caile Domnului,cu siguranta a avut un alt plan pentru ei, trebuie sa te bucuri, ei acum sunt bine, sunt langa El, sunt fericiti si impacati
Raspunsuri vei gasi mereu daca te vei ruga si vei asculta cuvantul lui Dumnezeu, El este mereu langa tine, El iti va arata calea si drumul cel drept
Daca prin absurd admitem ca exista o fiinta divina l-as intreba sincer cum poate fi asa ipocrit si malefic incat sa creeze pe cineva cu defecte si dupa aia sa se supere ca are defecte! L-as mai intreba care a fost rolul cancerului si holocaustului in planul lui sau in timp ce astea existau el lua vacanta? L-as intreba cum se face ca nu pedepseste popii ortodocsi care fura sau pe aia catolici care molesteaza copii ca sa nu mai zic de musulmanii tampiti care omora in numele lui. Cam asta m-ar interesa sa aflu de la "Dumnezeu" daca ar exista!
nica00000 întreabă: