| sanboss a întrebat:

Cand va veni Hristos?
Inaintea necazului cel mare - mijloc - sfarsit
Argumentati, dar nu in exces

15 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu mai vine, caci nu are de ce. Daca este Mesia, aduce pacea mondiala si cunostinta de Dumnezeu pentru toti oamenii in timpul vietii lui; nu tot vine din cand in cand sa mai faca cate ceva.

| Celcestietot a răspuns:

O sa iti raspund dupa ceea ce am inteles eu. Iisus va veni a doua data pe pamant, la finalul necazului cel mare (Apocalipsa 19 : 11-16), (Matei 24 : 3-31). Dupa cum putem observa din Apocalipsa lui Ioan si Evanghelia dupa Matei, Iisus vine dupa acele necazuri, nu inainte de ele sau intre.

Daca am gresit, rog un crestin sa ma corecteze, nu un ateu.

| danut a răspuns (pentru Celcestietot):

Ai scris corect, Domnul Hristos REVINE in timpul necazaului cel mare, la sfarsitul acestuia sau mai bine spus la momentul CULMINANT al acestuia pentru ca cei credinciosi LUI sa nu aibe de suferit prea mult. Si inca ceva, NECAZUL cel MARE este un produs al OAMENLOR NECREDINCIOSI. Acest necaz A INEPUT, fortele raului sunt la lucru din plin.

| Octavian199 a răspuns (pentru Celcestietot):

Data exacta?

| Celcestietot a răspuns (pentru Octavian199):

Nu se știe data exacta.

| minrest a răspuns (pentru Octavian199):

Hai ma, tu nici asta nu stii? Pe 22 Octombrie 1844, dupa cum reiese clar din calcule.

Răspuns utilizator avertizat
| Octavian199 a răspuns:

Danut, iar scrii prostii? Zeul sau profetul evreu nu exista.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Sunt de acord cu ce a răspuns Danut. Pentru cei interesați sa înțeleagă Apocalipsa recomand cartea ENIGMELE BIBLIEI -Cartea Profetica APOCALIPSA de JACQUES B.DOUKHHAN de la editura Viață si Sănătate București.

| Panamax a răspuns:

Iisus s-a exprimat metaforic ca sa inteleaga doar cei interesati, deoarece stia ca gloata o sa-si faca mii de religii personalizate in functie de nivelul lor de intelegere.
In omniscenta lui nu ar fi putut sa creeze crestinismul cu legi clare, regulamente etc?
Dar, a zis ca nimic nu se schimba din Lege si ca el a venit s-o implineasca.
Nu cred ca este incantat de crestini. Daca vine cred ca pe ei ii casapeste primii, daca a mostenit ceva din apucaturile Tatalui.

| Mircea08 a răspuns:

Nimeni in afara de Dumnezeu nu stie cand va veni Iisus :
"Matei 24:36 Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl."

| Helper07 a răspuns:

Nu sunt foarte informat dar cred ca o sa fie dupa.

| LupusDei1993 a răspuns:

Aproape de sfarsit. Eu nici nu stiu daca o sa apuc sa-l vad, cat sunt in viata.

| DanyTheNovice a răspuns:

Salut!
Când evreii Îl vor chema.
La ridicarea Bisericii(Isus nu coboară ci doar strigă din cer) este ridicat și Duhul Sfânt. Oamenii vor invada bisericile(nu e normal să dispară oameni pur și simplu de lângă tine). Satan are acum toată puterea și i-o dă celui mai influent om care va fi și cel mai impornant om dintr-o religie(cum ar fi papa), acesta va putea face minuni, iși va muta sediul in Israel și se va spune despre el că este Isus. După un timp de prosperitate și minuni iși va muta din nou sediul și cu ajutorul alianțelor va ataca Israelul(poporul Lui Dumnezeu), atunci evreii vor suferi mai mult ca niciodată și își vor aminti de adevăratul Isus care a mai venit o dată să-i salveze și ei l-au omorât, se vor pocăi și-L vor striga, atunci Isus va coborî pe Muntele Maslinilor pentru a-i ajuta și a domni pe Pământul ăsta 1000 de ani.

| minrest a răspuns (pentru DanyTheNovice):

Dany, daca Isus va veni cand il vor chema evreii (bine, ce inseamna evreii; toti evreii sau cum?), atunci nu va veni niciodata. Evreii au fost chinuiti mult ca sa se boteze, si multi au fost omorati; nu il cheama pe Isus nici daca vine pe nori sa ii roage personal sa il cheme. Nu ii tradeaza pe cei care nu s-au botezat, whatever happens.