| AvalohAlyn a întrebat:

Cand vine Apocalipsa? Ca s-a lasat prea mult asteptata in istoria lumii.

13 răspunsuri:
| William a răspuns:

Nu stie nimeni data exacta, ai si tu rabdare.

| danut a răspuns:

Apocalipsa = descoperire. Sfarsitul omenirii sub forma de existenta actuala, politica, sociala si religioasa se intampla ACUM.

| danay72 a răspuns:

Apocalipsa este ultima carte a Bibliei și conține profeții care vorbesc despre sfârșitul acestui sistem rău de lucruri. Sfârșitul, conform profețiilor biblice, va vene curând. Semnele sunt foarte clare. Matei24:3-14,2Timotei 3:1-5

| Holiday a răspuns (pentru danay72):

La fel de "clare" erau si acum 1000 de ani pentru cei de atunci.
Inocularea acestei idei cum ca "acusi, vine apocalipsa" nu e deloc una dezinteresata. Pe unii, mai creduli, chiar ii sperie asta si daca mai au si ceva sechele cu spiridusi in creier devin tinte pentru diverse culte sau secte.
Vorba aia: "Vine apocalipsa, pocaiti-va!" laughing
Marketing...

| danay72 a răspuns (pentru Holiday):

Acum 1000 de ani nu se predica pe tot pământul. Aceasta e doar o profeție. Matei24:14

| Clorox a răspuns:

Nimeni nu stie

| Clorox a răspuns:

Sa ma anunti cand vine, nici eu nu stiu laughing

| WaterDrop a răspuns:

Foarte curand, poate in urmatorii 100-150 ani.Insa nu va fi una biblica ci handmade, creata de noi. Poate un virus modificat genetic, schimbarea polilor Pamantului sau un razboi nuclear. Una dintre cele 3 insa este 100 % garantata si anume schimbarea polilor, era glaciara etc.Normal, scepticii vor da vina pe divinitate, nu pe faptul ca isi folosesc masina sa mearga de la usa casei pana la cosul de gunoi din fata.Si va aparea un nou Noe care de data asta va merge pe gheturi.

| Daniel9988 a răspuns:

Cand vrea Domnul. Poate sa fie in clipa asta, iar la fel de bine poate sa nu fie niciodata.

| Ioana19sadsoul a răspuns:

Nu cred ca o vom prinde noi, că putem spune că vedem semne și revelații din Biblie dar nu e chiar asa, cele două Războaie Mondiale omenirea credea că atunci va fi Apocalipsa, că și atunci cu Maiasii când au zis că se termina viața pe Glob și n.a fost nimic, numai Dumnezeu știe!

| SSS a răspuns:

Hmm, cea din biblie nu va mai veni pentru ca lumea incepe sa se trezeasca. (presupunand ca la asta te referi punand intrebarea la categoria "Religie") Ceea ce-au facut ei acolo n-au fost niste predictii, daca s-au mai intamplat niste chestii de acolo nu-nseamna ca e adevarat. E greu de crezut, dar ei folosesc magia, nu e nicio predictie, merg doar pe indoctrinarea omului, care este inca foarte mare. Oamenii isi consuma energia in asa ceva pentru a face asta sa fie adevarat, pe asta merge vrajitoria. Cei 3 pasi ai vrajitoriei sunt:
-Ridicarea energiei (cred ca cel mai mult se face de inviere pentru ca atunci se duc foarte multi la biserica, spre bucuria lor)
-Programarea energiei (aici e clar, doar daca te uiti prin raspunsuri la categoria "Religie" ai sa vezi foarte multi care-si pun energia in a crede ca predictiile biblice sunt adevarate, intrucat ei le fac sa fie asa si desigur, ei merg pe "unde-s multi puterea creste")
-Directionarea energiei (nu cred ca mai este nevoie de comentarii)

Dar cum ziceam sunt fiinte pe Pamant care nu lasa predictiile biblice sa fie savarsite. Glorie lor!

Cat despre apocalipsa, doar stiinta poate stabili asta cu putin timp inainte.

| JesseH a răspuns:

„Cât despre vremuri și soroace, n-aveți trebuință să vi se scrie, fraților. Pentru că voi înșivă știți foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoț noaptea. Când vor zice: "Pace și liniște!", atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată; și nu va fi chip de scăpare. Dar voi, fraților, nu sunteți în întuneric, pentru ca ziua aceea să vă prindă ca un hoț.
Voi toți sunteți fii ai luminii și fii ai zilei. Noi nu suntem ai nopții, nici ai întunericului." (1 Tesaloniceni 5:1-5)

„Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinței Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi și dorește ca niciunul să nu piară, ci toți să vină la pocăință. Ziua Domnului însă va veni ca un hoț. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură, și pământul, cu tot ce este pe el, va arde. Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi, printr-o purtare sfântă și evlavioasă, așteptând și grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, și trupurile cerești se vor topi de căldura focului? Dar noi, după făgăduința Lui, așteptăm ceruri noi și un pământ nou, în care va locui neprihănirea." (2 Petru 3:9-13)

| Edy11233 a răspuns:

Buna intrebare, dar nu cred ca o prindem noi, generatia asta

Întrebări similare