|

Cand vom scăpa de materialism in lumea asta și când omul își va întoarce fața către spiritualitate și Dumnezeu? M-am săturat de fuga asta după bani și lupta pentru lucrurile, materiale,putere,funcții,bani și să nu uităm că și unele biserici creștine tot acest target au și ele, când omul se va întoarce către suflet, către lucrurile spirituale și nu va mai fi in goana după bani? Banul e ochiul dracului, banul domina chiar și în biserici din păcate dar mai ales peste tot.Cand lumea va fi mai atenta de suflet, de cultura, de acumularea de cunoștințe pentru propria persoana, de omul și animalul necăjit decât de ban? Toți fugim după bani.Asa a fost mereu? Trebuie bani că sa supraviețuim dar aici în lume în sec 21 e o lupta pentru bani,o fuga,o goana pentru lucrurile materiale,unii am uitat tot ceea ce contează în detrimentul banului,contează să ne avem pe noi și unii pe alții. Fericirea nu consta doar in bani.E ok sa ai bani cat sa supraviețuiești decent dar ce e goana,lăcomie și fuga după bani a multora de pe Planeta? Companii,corporații,guverne, oameni de afaceri, politicieni, doctori până la oamenii simpli.Viata asta a devenit așa nasoala încât doar banul contează sau suntem noi prea lacomi și pe interes?

Unde rămâne Dumnezeu sau sufletul,spiritualitatea etc

Nu mă refer la religie neapărat ci la spiritualitate,Dumnezeu, Creator, spirit, suflet.Eu sper că de azi sa încerc să fiu mai putin materialist și să mă îngrijesc de suflet mai mult.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dpmdv, trăim vremurile de pe urmă. Mă bucur de schimbarea pe care ai ales sa o faci in legătură cu propria persoană.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Niciodată! Am citit intr-o revista un interviu luat celui mai bogat american. Una din întrebări era: Când se va mulțumii cu cat are si se va oprii in goana lui după profit?
Răspuns: Niciodată! In fiecare zi doresc " puțin mai mult".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Cand va muri. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand moare omul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mă bucură foarte mult ceea ce aud: "Eu sper că de azi sa încerc să fiu mai putin materialist și să mă îngrijesc de suflet mai mult." Felicitări pentru alegerea făcută! Mai rar se mai găsesc astfel de persoane...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CeaCareSuferăȘiPlânge):

Pai de ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează