| Meme10Memu a întrebat:

Care a fost si este scopul materialist al lui Isus?

Răspuns Câştigător
| Anonimmaaa888890 a răspuns:

Pai scopul Sau a fost sa ne faca niste oameni mai buni, sa nu cadem in pacat. Sa Ii ascultam predicile, si sa ne rugam Lui, intrucat El este cel care a facut pamantul, si cel care ne-a facut pe noi.

| Meme10Memu explică (pentru Anonimmaaa888890):

Scopul materialist al lui Isus si al Lui Iehova Dumnezeu Tatal lui Isus a fost si este ca oamenii sa aiba speranta de a trai vesnic in carne si oase aici pe planeta Pamant.

Chinul vesnic intr-un lac de foc este simbolic si inseamna moartea vesnica. Lui Dumnezeu nu-I face placere sa chinuie oamenii vesnic si in plus nu ar fi drept. Invatatura gresita a unui suflet nemuritor este strans legata de doctrina gresita despre un iad unde sunt chinuiti vesnic oamenii dupa ce acestia mor.

Daca omul ar avea un suflet nemuritor, care ar trai in continuare dupa moartea trupului, Isus nu ar fi avut motiv sa fie jerfit in carne si oase si nu ar fi fost nevoie sa fie trimis pe pamant.

Astfel, cultele religioase care cred in doctrina unui suflet nemuritor indiferent ce ar face omul ( rau sau bine ) desconsidera in mod indirect valoarea jertfei lui Isus. Cand intrebi pe un membru al unui astfel de cult despre valoarea jertfei lui Isus si ii spui ca omul poate trai vesnic in carne si oase, acesta nu crede. Iata cum oamenii devin de fapt necredinciosi.

1 răspuns:
Întrebări similare