| AGAMEMN0N a întrebat:

Care ar fi rutina zilnica in Rai a unui credincios ajuns acolo?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

În rai nu se mai ling icoane, se ling direct sfinții.
Și nici nu se mănâncă, că mi apoi te trece păcatul.
Nimic nu știi.

8 răspunsuri:
| YHWH a răspuns:

Trezirea dimineata este la 5:30.
5:35 mersul in genunchi si lins icoane in loc de inviorare pana la ora 8:00 cand deschide la sala de mese.Sunt locuri putine si cine reuseste sa apuce ceva bine cine nu tine post.Domnul a postit 40 de zile deci nu ar trebui sa fie o problema pentru adeptii lui.La 8:20 cantece de lauda catre Domnul pana la ora 14:00 cand se deschide iar sala de mese.Pranz vegan pentru cei care nu tin post.La 14:15 rugaciune catre Dumnezeu cu voce tare pana la ora 19:00.Cina este doar virtuala, si pana cand se da stingerea la 22:00 se face curatenie in curea Raiului, in timp ce se zic rugaciuni in gand.

| TwentyOneWay a răspuns:

Nu exista rutina zilnica in rai. E o dimensiune cu totul diferita si straina fata de ce experimentam pe pamant.

| SnoopDoggg a răspuns:

Din ceea ce am auzit eu ar fi efectiv o rutină, și una foarte plictisitoare.
Eu probabil aș sta zi de zi la sf petru să mă distrez să-i văd pe toți proștii cum negociază să intre în rai.
În rest nimic, probabil mult sex cu toate îngerașele de pe acolo, pentru că suntem făcuți semănând cu ceea ce este dumnezeu.
Da, sunt foarte credincios.

| danut a răspuns:

Uite, iti voi spune care este activitatea in Rai a unui credincios ajuns acolo dar inainte trebuie sa stiu daca TU sti care este rolul unui PREOT pe pamant si ce este o Biserica? Preotul si Biserica fiind in mod sigur din cele ale lui Dumnezeu. Daca raspunzi fara glume nesarate iti voi spune in mod REAL cum va fi in Rai.

| Algo098 a răspuns:

Va fi minunat. Asa cum Dz-ul cel invizibil cu bunatatea, iubirea si puterea lui ajuta oamenii de sunt spitalele pline, tot asa va darui omului o viata vesnica si plina de bucurii. Un exemplu corect de program e descris cu mare exactitate de fanCocaCola happy

| Holiday a răspuns (pentru danut):

"TU sti care este rolul unui PREOT pe pamant si ce este o Biserica?"

Asta naiba, stie toata lumea. Sa stranga bani de la fraieri in schimbul povestilor despre Rai. Esti preot de vrei sa ne spui si tu povesti de astea?

| danut a răspuns (pentru Holiday):

"Asta naiba, stie toata lumea."
Ai atata stiinta cat au si cei enumerati de tine, ZERO este cunoasterea ta. Nu sunt preot dar sper sa fiu unul de a lui Dumnezeu daca va dori EL. Habar nu ai ce ESTE un real preot, asta asa ca pentru tine dar nu meriti informatia asta.

| anonimg a răspuns:

Rutina este o consecinta a pacatului. Deci acolo nu va mai exista pacat.

"Acolo, cei mântuiți vor cunoaște așa cum sunt cunoscuți. Dragostea și simpatia pe care Însuși Dumnezeu le-a sădit în suflet își vor găsi acolo exercitarea cea mai curată și cea mai plăcută. Comuniunea curată cu ființele sfinte, viața socială armonioasă cu îngerii binecuvântați și cu cei credincioși din toate veacurile, care și-au spălat hainele și le-au albit în sângele Mielului, legăturile sfinte care unesc întreaga familie din cer și de pe pământ (Efeseni 3, 15) — acestea ajută la fericirea celor răscumpărați."
"Acolo, minți nemuritoare vor contempla, cu o bucurie care nu va slăbi niciodată, minunile puterii creatoare, tainele iubirii răscumpărătoare. Acolo, nu va mai fi nici un vrăjmaș crud și amăgitor, care să ispitească la uitare de Dumnezeu. Orice facultate va fi dezvoltată, orice capacitate va fi mărită. Acumularea de cunoștințe nu va mai obosi mintea și nu va mai secătui puterile. Acolo, cele mai mari planuri vor fi realizate, cele mai înalte aspirații vor fi atinse, cele mai înalte ambiții vor fi îndeplinite; și încă vor mai fi noi culmi de urcat, noi minuni de admirat, noi adevăruri de înțeles, ținte noi care să solicite puterile minții, ale sufletului și ale corpului."
"Toate comorile universului vor fi deschise spre studiu mântuiților lui Dumnezeu. Neîncătușați de moarte, ei își iau zborul neobosit către lumile îndepărtate — lumi care au fost mișcate de durere la vederea necazului oamenilor și au tresăltat în cântări de bucurie la vestea despre un suflet salvat. Cu o bucurie de nedescris, copiii pământului ajung părtași la bucuria și înțelepciunea ființelor necăzute. Ei se împărtășesc din comorile de cunoștință și înțelegere câștigate prin veacuri și veacuri din contemplarea lucrărilor mâinilor lui Dumnezeu. Cu o viziune neumbrită, ei privesc slava creațiunii — sori, stele și sisteme, toate în ordinea rânduită lor înconjurând tronul Dumnezeirii. Numele Creatorului este scris pe toate lucrurile, de la cea din urmă și până la cea mai mare, și în toate se manifestă bogățiile puterii Sale."
"Și anii veșniciei, în desfășurarea lor, vor aduce descoperiri mai bogate și mai slăvite despre Dumnezeu și despre Hristos. Pe măsură ce crește cunoștința, cresc și dragostea, respectul și fericirea. Cu cât oamenii Îl vor cunoaște pe Dumnezeu mai mult, cu atât mai mare va fi admirația lor față de caracterul Său. Când Isus deschide în fața lor bogățiile mântuirii și realizările uimitoare în lupta cea mare cu Satana, inimile celor mântuiți sunt cuprinse de o devoțiune și mai arzătoare și, cu o bucurie și mai entuziastă, își ating harpele de aur și atunci de zece mii de ori zece mii și mii de mii de glasuri se unesc pentru a înălța coruri puternice de laudă."
"Marea luptă s-a sfârșit. Păcatul și păcătoșii nu mai există. Universul întreg este curat. O singură vibrație de armonie și de bucurie străbate prin creațiunea imensă. De la Acela care a creat toate se revarsă viața, lumina și fericirea prin domeniile spațiului fără sfârșit. De la atomul minuscul și până la lumile cele mari, toate lucrurile, însuflețite și neînsuflețite, în frumusețea lor neumbrită și într-o bucurie desăvârșită, declară că Dumnezeu este iubire."

Sursa: https://m.egwwritings.org/ro/book/2711.2984#3060
Sau "Tragedia veacurilor" de aici: https://play.google.com/......ps/details

Întrebări similare