Prefer sa stau in soare (uitati va nick) dacat sa ating resturile celor morti.
Da! Romania a iesit din criza, tiganii nu mai fura, vaca aia care mi-a furat iubitul anul trecut s-a mutat in Alaska. Nici n-as fi crezut ca moastele Sf Parascheva pot face atatea minuni!
Nu inteleg cum poate atinge/saruta cineva o mortaciune, mai ales ca inaintea ta si'au mai pus si altii gurile infecte.
Nu e mortaciune, sunt oase facute in laborator;)) care nu aud, nu vad, nu simt. nu fac absolut nimic.http://www.google.ro/......tp?/imgres
Bună.
Trebuie să crezi că dacă o atingi tu, acea dorință se va îndeplini.
Pa, pa.
Sunt oameni atat de creduli in ele incat le saruta toata viata...nici acum nu li sa implinit macar o dorinta...
Bleach... sper ca moastele alea sunt da-te cu dezinfectant, inclusiv icoanele pe care le ling unii duminica.
Woodenpizntz, ti le-as atinge eu cu ciocanul, daca vrei. sau cu doua firisoare de la priza (pentru un efect mai bun)
Daca as spune tot ce stiu despre acele,,moaste,, cred ca se vor ingrozi majoritatea religiosilor,prefer sa tac si sa accept ca tara asta nu are oameni cu cap care inca se mai inchina la animale moarte,lucrate cu tot felul de substante sa arate cat mai bine...,nu mai doresc sa continui, e degeaba, oricum nimeni nu doreste sa asculte decat pe cei cu barba sura ce va papa banii iar voi nici nu observati asta.
...imi amintesc si acum. Eram mic. Mama m-a dus la Iasi, si am vazut un carnat de oameni stand sa atinga o moarta. Nici acum nu am inteles de ce. Mama mi-a spus sa ma duc si eu sa ating moarta si sa imi pun o dorinta. Ti-ai gasit, mi s-a implinit dorinta o ****...si inca una mare. De atunci am inceput sa port pica pe morti si sticle pupate de babe. Cel mai bine este sa tragi tu sa iti indeplinesti dorintele, nu sa astepti minunile mortilor parfumati.
Bună.Dacă nu crezi in miracole, nu se va întâmpla.Trebuie să crezi cu adevărat, şi ai să vezi că minunile chiar exista.Pentru că incă suntem pe acest Pământ e o minune.
Maxim96 întreabă:
AdrianAndrei012345 întreabă: