Nu cred sa am doar un pacat cel mai mare, am o multime, insa nu intratit de grave ca sa ucid sau sa injur!
Am făcut multe păcate însa nu cred ca este păcat mare și păcat mic.
Căci, cine păzeşte toată Legea, şi greşeşte într-o singură poruncă, se face vinovat de toate.
Iacov 2:10
Da, poate fi tot aia. Ba chiar poate fi mai grav sa furi o acadea si sa nu-ti para rau decat sa uciti si sa regrati.
Ohooo! I-ai vazut cum sar cum zic ceva de ei? Iar aerul de superioritate este justificat. Orice crestin sau om religios este superior unui ateu.
Nu prea vad diferente intre o gaina si un ateu. Nici gaina nu crede in nimic.
Religia era singurul lucru care ne diferentiaza de restul animalelor.
Nu-mi face plăcere să mă cert cu o persoană care nu mă respectă în primul rând pe mine,şi în al doilea rând pe ceilalţi.Poate noi vedem viaţa sub o altă perspectivă,o perspectivă pe care voi nu o veţi înţelege niciodată.Poate logica e cel mai bun aliat al nostru,o logică care vouă vi se pare una ilogică. Poate că vouă vi se pare că a fi credul este cel mai bine pe lumea asta şi nimic altceva nu mai contează. Sunt multe întrebări nenumărate la care nici preotul la care voi,creştinii cereţi sfaturi,nu ştie să răspundă.
Din respect pentru tine,nu-ţi cer pentru mine,dar nici pentru ceilalţi, încetează în a dori să faci o dreptate, ce pentru noi e o nedreptate.
Orice preot iti va spune ca sufletul este nemuritor, ca vom fi judecati dupa moarte si ca vom plati pentru pacatele noastre.
Nici mie nu-mi place sa ma cert. Oricum o sa-mi sterg contul de pe TPU pentru ca am constatat ca este pierdere de timp. Prea multi atei rautaciosi.
Spune-mi o intrebare la care crezi ca un preot nu ar stii sa raspunda.
Daca as urma logica ateilor, acestia nu au nici un pacat. Pentru ca nu le pasa si nu cred in pacate.
Atunci de ce aceasta intrebare pusa de un ateu?
Atata timp cat eu sunt impacata cu toate faptele pe care le-am facut eu, de orice natura ar fi, nu le consider pacate.
N`am ucis... n`am chinuit pe nimeni
Omul cat sta pe pamant pacatuieste non stop.
SI ca ne spovedim pe net e un pacat, parinte
alfons2390 întreabă: