| RelaţiiCuClienţii a întrebat:

Care este Dumnezeul tău?

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Me, myself and...I.

| Inchizitorul a răspuns (pentru FucktheSystem):

Frumoaso, tu esti in avatar sau actrita ta preferata? Pe bune acum.

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeul meu este Creatorul intregului univers care L-a dat pe Fiul Sau sa moara pentru iertarea pacatelor noastre.

| MishuD a răspuns (pentru EmaS):

Eu sunt Dumnezeul tau!
Dovedeste`mi ca nu e asa.

| EmaS a răspuns (pentru MishuD):

Nu poti sa fi tu.Eu Il cunosc pe Dumnezeul meu.El este atotputernic,El vindeca.El imi poarta de grija!
El ma iubeste atat de mult, incat a dat pe singurul Sau Fiu ca sa fiu rascumparata si salvata de la iad.
,, Adevărat, adevărat vă spun că cine nu intră pe uşă în staulul oilor, ci sare pe altă parte, este un hoţ şi un tâlhar.
2 Dar cine intră pe uşă este păstorul oilor.
3 Portarul îi deschide, şi oile aud glasul lui; el îşi cheamă oile pe nume, şi le scoate afară din staul.
4 După ce şi-a scos toate oile, merge înaintea lor; şi oile merg după el, pentru că îi cunosc glasul.
5 Nu merg deloc după un străin; ci fug de el, pentru că nu cunosc glasul străinilor."

| MishuD a răspuns (pentru EmaS):

Esti sigura? Ai vreo dovada ca ceea ce cunosti e altceva decat imaginatie?
Ceva pe care sa poti pune mana, sa imi arati si sa zici "uite, asta e dovada". Vreau sa imi arati asta pentru ca nu trebuie sa iti demonstrez eu tie ca nu exista dumnezeu. Tu trebuie sa imi demonstrezi mie ca exista.

| EmaS a răspuns (pentru MishuD):

Cum sa fie o imaginatie? Este o certitudine.Isus locuieste in inima mea.Il iubesc mai mult decat propria mea persoana.Nu as mai vrea sa traiesc fara prezenta Lui nici macar o zi.Este atat de bine sa te simti sub protectia lui Dumnezeu.El iti ofera pace si bucurie.Numai de la Dumnezeu o primesti.El este stanca mea de scapare, ajutorul care nu lipseste niciodata in nevoi.Cand te afli la necaz, prietenii te parasesc, dar El ramane cu tine.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Eu sunt dumnezeul meu.

| MMihai a răspuns:

Să îi spunem Divinitatea de Ordin Suprem al Întregului Univers, sau mai pe scurt Dumnezeu.

| Dumnezău a răspuns:

Anakin Skywalker

| Polaris a răspuns (pentru Dumnezău):

+1 pentru răspuns. rolling on the floor This made my day.

| Dumnezău a răspuns (pentru Polaris):

Anakin ruleaza peste toate personajele fantastice.Le da clasa lui Jesus, Frodo, Harry Potter si Captain America la un loc. cool

| Polaris a răspuns (pentru Dumnezău):

Batman e mai jmecher.

| Minks a răspuns:

Eu sunt Dumnezeul meu. Cred in mine.

April
| April a răspuns:

Iubirea.

| Birjaru a răspuns:

Puterea (nicidecum respectul)

| IMC90 a răspuns:

Eu sunt Dumnezeul meu.

| BeetleJuice a răspuns:

Eu sunt propriul Dumnezeu

| Flav a răspuns:

Cafeaua de dimineata.

| blondissima a răspuns:

Allah.

| SM_9305 a răspuns:

Cel de ne-a dat mantuirea in dar trimitandul pe fiul sau sa moara rastignit pe o cruce pentru omenire ca ia sa fie cu El in rai

| white02 a răspuns:

Eu sunt dumnezeul meu

| Batik a răspuns:

Iehova, presupusul dumnezeu tongue

| AlleSeniorita a răspuns:

Mantuitorul Isus Hristoswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel din ceruri.

| iloveunicorns a răspuns:

Iisus Hristos, Dumenezeu.
Fundă?

| ILoveMyFriendsSoMuch a răspuns:

Domnul Costel, din Comuna Flocoșii din județul Tg. Spermatozoid. Se ocupa cu pregătitul sarmalelor/salata de beouf la înmormântările valoroșilor (bercea mondialu`, adi minune etc. etc...)