Eu frecventez periodic Biserica.Acolo este locul de intalnire cu fratii si surorile in Isus, si cu Dumnezeu.Este locul unde se coboara slava lui Dumnezeu,Ii simti prezenta, iti asculta rugaciunile, ii aduci lauda prin inchinarea ta!
Merg din 2 in 2 ani... obligata de mama.
P>S: tu intrebi un vampir de relatia cu bieserica?
Multi merg la biserica.dar putini sunt cei care merg din cauza credintei, si multi sunt cei care merg doar ca merg si altii...
Te conving daca-ti spun ca n-am mai mers la biserica de cand am terminat a 6-a?
Sa fiu sincera nu am mai fost de mult timp.Imi place sa merg cateodata dimineata aici la o biserica aproape de mine si mai merg acolo aprind cate o lumanare si ma rog eu acolo singura si linistita.
Acum sa merg duminica mi-e cam greu nu numai din cauza faptului ca lucrez, dar in zilele noastre cand vad ca majoritatea se duc doar pentru a barfi, si mai vezi in strana cate o baba sau un mos care dorm somnul de voie.In preoti nu mai am prea multa incredere, tocmai de aceea ma duc dimineata(nu chiar zilnic)cand nu e aproape nimeni si stau acolo singura si ma gandesc, ma simt mult mai aproape de Dumnezeu asa.
Ma feresc de biserici ca ma tem de popi pedofili
Si ma infioara privirea icoanelor cu Maica Sfanta
Piei satana
Te posedeaza spiritele rele
Apropo am camera decorata cu postere de la popi care prezinta Trinitas
Biserica este pentru mine cel imi minunat loc de pe pamant, acolo primesc linistea de care am atat nevoie.
xGwenX întreabă:
Mariusene165 întreabă: