| DoctorUnivers a întrebat:

Cartea "Suntem creați cu intenție"de Gregg Braden dovedește științific existența unei Forțe Superioare,Sursa Tuturor Lucrurilor,a unui Creator și faptul că am fost creați cu intenție.
Am citit asta in cartea Secretele întregii vieți unde o sa aflați multe lucruri interesante Voi credeți în intr-i Forță Superioara și Inteligența? Nu mă refer la Dumnezeul biblic ci la un Creator,la Forța și Sursa care ne-a creat.
Eu îmi pun speranța în cartea "Secretele întregii vieți" că mă va ajuta sa îmi schimb viața în bine și să ia o turnura pozitivă viața mea și să descopăr pe Adevăratul Creator cel ce cred că este Iubire,pace, bine nu judecător și care aplica pedepse.

4 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu cred ca e ok sa iti pui sperantele intr-o carte. E doar o carte! De ce crezi ca un autor poate sa detina adevarul absolut? Citeste cat mai mult si incearca sa iti creezi o opinie proprie despre univers si tot ce ne inconjoara si incearca, de asemenea, sa filtrezi informatiile.

| Algo098 a răspuns:

E fantezie. N-am citit asa ceva si nici n-am sa citesc. "Fortele superioare" inseamna doar "nu stiu nimic". Fantezia nu poate fi dovedita stiintific, pentru ca nu exista in realitate.

| BlackOldSun a răspuns:

M-ai pierdut la faza cu ''dovedește științific'' rolling on the floor

| Konstantin2020 a răspuns:

Ce le-ar mai plăcea vinovaților sa nu fie un Judecător. Sa fie totul numai pace, iubire și toleranta. Dumnezeu este bun, dar este și drept. El pedepsește păcatul!