|

Carti extrem de bune din domeniul spiritualitate/religie/ezoterism?

Care sa te impresioneze si sa te ajute, sa contina vorbe bune, care alina, te ating direct la suflet, te bucura etc

Care sa aiba vorbe si invataturi intelepte.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu iti dau titlurile iar tu cauta sa le vezi descrierea. Daca iti plac citeste, daca nu asta e

Dumnezeu este Iubire. Mărturia Sfântului Siluan Athonitul

Aceasta carte o citisem acum multi ani si na ca orice om aveam si eu tristetile mele. Dupa ce am terminat-o am plecat cu ganduri mai bune si mai linistite pentru ca atunci intelesesm niste chestii interesante. O recomand la toata lumea care are depresie sau ganduri negre.

Am iubit patimirea - Sf Luca al Crimeii

Un chirurg si un preot exceptional cum rar mai vezi. Eu am citit cartea de mai sus dar mai poti incerca cealalta varianta :

,, Sfantul Arhiepiscop Luca, chirurgul fara de arginti,,

Cum iti sunt gandurile, asa iti este si viata – Staretul Tadei

O recomand pentru depresie deoarece iti spune cum sa combati gandurile negre cu ganduri bune

Grit. Puterea pasiunii si a perseverentei - ANGELA DUCKWORTH

Cine nu are nevoie de perseverenta in viata asta? Cu totii vrem sa luam un examen, sa avem un loc de munca mai bun, sa crestem spiritual sau orice target ne propunem

Rezilienta. Intelepciune castigata cu greu pentru a trai o viata mai buna - Eric Greitens

,, Eric Greitens s-a nascut in Missouri si din ianuarie 2017 este Guvernator al acestui stat american. A fost membru al fortelor speciale americane Navy SEAL. si-a obtinut doctoratul la Universitatea Oxford si a fost inclus de catre revista Time in lista celor 100 cei mai influenti oameni. Revista Fortune l-a numit in primii 50 de lideri ai lumii,,

Deci omu nu mananca caca si sunt sigur ca a implementat princiipile invatate in armata pentru a ajunge cat mai sus in cariera. Cartea lui cred ca o poti combina cu cea cu perseverenta pentru ca mi se pare ca se completeaza una pe alta

Pollyanna, jocul bucuriei

O doamna pe care o cunosc mi-a spus ca aceasta carte a ajutat-o foarte mult cand avusese o boala. A facut-o sa treaca mai usor peste situatie. Si multi oameni au laudat cartea asta, asa ca convinge-te si tu daca merita.

PS nu te supara pe mine dar te roaga fratele tau sa mai dai si tu funde la oamenii care iti raspund si nu ma refer la mine ci la ceilalti oameni. Am vazut ca nu prea dai. Mi se pare un lucru de respect sa dai o apreciere oamenilor care te sfatuiesc. Un multumesc, un raspuns folositor, o funda. Adica na. Eu sincer nu stiu cat o sa iti mai raspund pentru ca am vazut ca imi cam ignori mesajele. In alte postari te intrebam diferite chestii iar tu nici nu raspundeai. Si simt ca parca nici nu vrei sa pui in practica sfaturile celor de pe TPU. Nu stiu care e mai bolnav eu sau tu? Eu zic ca eu, pentru ca incerc sa te sfatuiesc iar tie prea putin pasa laughing

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fata in fata cu stresul de Valentin Nădășan; Cel ce o citește tine in mana o bijuterie literara,medicala,terapeutica si spirituala... Dar mai presus de toate il vei întâlni pe Creatorul si Salvatorul nostru,Acela care are răspuns la toate problemele noastre,care poate să-ți dea nu numai Viață ci si fericirea de a o trai veșnic.S-a spus ca nici arta,nici profesia nici vindecarea nu vin din cărți,dar aceasta lucrare, pare sa fie o excepție, prin calitățile sale terapeutice, artistice si spirituale. Sorin Săndulescu, medic primar neurolog Spitalul Clinic Colentina București.
Tragedia Veacurilor de Ellen G White.
O călătorie in supranatural de Roger J.Morneau. Autorul seriei Incredibile răspunsuri la rugaciune, prezinta istoria salvării sale din lumea înspăimântătoare a spiritismului, prin intervenția directa a lui Dumnezeu.
Divina Vindecare de David Claiton.

| a răspuns:

Calea către Hristos, Ellen G. White

| a răspuns:

Citește cărțiile sfinților! ÂÎți mai recomand cartea "Despre reîncarnare și invazia extraterestră" scrisă de Danion Vasile. Mie mi-a produs o revelație.
Toate aceste "științe" și practici ezoterice nu sunt decât înșelări demonice. Credemă, am studiat timp de doi ani până să îmi dau seama de adevăr. Deasemenea, mai poți să citești "Ortodoxia și religia viitorului" de sfântul Seraphim Rose.

| a răspuns:

Biblia...