| AvalohisAlin a întrebat:

Cât de aproape credeți că e sfârșitul lumii și Apocalipsa? Puteti sa estimați așa puțin aproximativ?

11 răspunsuri:
| florin_8455 a răspuns:

Cinci miliarde de ani.

| WisdomInTheDark a răspuns:

Cu exactitate 2 ani, 7 luni, 1 săptămână, 3 zile, 16 ore, 24 de minute și 35 de secunde.

| KsfNksf a răspuns (pentru WisdomInTheDark):

Adică, conform calculelor mele, la ora 4 a.m., miercuri, 13 Decembrie 2023! Mai sunt 955 de zile până atunci, deci nu e bai!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Aline, draga, tu ai probleme serioase cu asta. Nu ti-o spun cu rautate. Daca vrei sa scapi sau sa-ti ameliorezi problemele de natura psihica (TOC, schizofrenie, depresie sau ce mai ai tu), ar trebui sa constientizezi intai niste lucruri si apoi sa faci ceva. Prea mult te concentrezi pe Apocalipsa, pe moarte, pe viata de dupa moarte (lucruri pe care nimeni nu ti le poate spune/descrie cu exactitate). Nici Iisus-Omul, nu stia cand va fi sfarsitul si intrebi tu lumea pe TPU. Elibereaza-te de gandurile astea obsesive. Da, va fi un sfarsit al lumii, va fi moarte, va fi o alta viata, dar tu vrei sa stii imposibilul, aici e problema. Iti pierzi timp si te distrugi psihic, crede-ma! Pana la urma gandurile astea vin pe baza fricii, a neclaritatii. Nu mai bine te concentrezi tu pe astea din urma? Si anume sa scapi de frica si neclaritati intr-un alt mod. Tu vezi rezolvarea -probabil- la problema asta prin a sti exact ce va fi dupa moarte, cauta si tu alte solutii, nu-ti mai pierde vremea, ca nu asa o sa te vindeci. Observ ca deseori faci aceeasi greseala. Daca nu te lamureste cineva, continui sa pui aceleasi intrebari la nesfarsit (ex: despre cum sa fii nutritionist, despre Apocalipsa etc.). Parerea mea e ca ar fi bine sa te uiti la tine dintr-o alta perspectiva. Daca vezi ca nu obtii solutii cu o anumita metoda, nu mai repeta in continuu, cauta alta. Vrei sa scapi, dar te invarti in cerc. Preocupa-te de lucruri pe care deja le stii, pana la urma sfarsitul tau pe planeta asta va fi cand vei muri.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Si apropo, vezi ca ti-am trimis niste mesaje, uita-te daca inca nu le-ai vazut?

| anonim14653876 a răspuns:

Dacă nu facem ceva despre schimbările climatice aș spune că foarte curând.

| NumeUtilizatorMyAss a răspuns:

2 miliarde de ani.

| Eisenheim a răspuns:

E prezis în biblie ce a zis pacatosu, doar că la vremea când s-a scris nu exista ceas și calendar, așa că scriitorul nu a putut menționa când se va întâmpla

| Eisenheim a răspuns:

Oricum,estimez că prinzi pensia, și strănepoții tai liceul

| pacatosulClaudiu a răspuns:

Sute de milioane de ani aproape de un miliard de ani, cand soarele se va marii atat de mult incat pe Pamant vor fi temperaturi asemanadoare cu cele de pe Venus facand astfel viata imposibila. Pana atunci pot exista si alte sfarsituri insa nu stim cand vor veni, si in niciun caz nu vor fi de natura spirituala.