| CinevaAnonimă a întrebat:

Cat de grea/usoara vi se pare crucea voastra in comparatie cu a aproapelui vostru? (sper ca intelegeti de ca fel de cruce vorbesc)

8 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Nu am asa ceva happy

| xerxes1 a răspuns:

Era foarte greu sa construiesti o cruce care sa tina greutatea unui om acum 2000 de ani.
Cel mai probabil condamnatii erau legati cu mainile in sus de un par de lemn.
Deci crucea crestinilor este o alta inchipuire.
Si ca sa raspund la intrebare gaina vecinului va fi mereu mai grasa.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Crucea mea este atât de ușoară că nici nu există. Apropo, doar creștinii au acea "cruce"?

| CinevaAnonimă explică (pentru anonim_4396):

Nu, fiecare om are cate o cruce dupa puterile sale.

| Anonim a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Păi și cei care nu sunt creștini de unde au "crucea" aia? Nu au fost toți creștini de la început ca să o primească și Yehova nu a stat la baza evoluției omului pentru că divinitatea Yehova a apărut acum 2000 de ani odată cu creștinismul. Oamenii care trăiau în urmă cu 3000 de ani să zicem nu știau nimic de nicio cruce și nici de Yehova pentru că pe atunci nu exista.

| CinevaAnonimă explică (pentru anonim_4396):

Aici nu este vorba chiar de o cruce materiala, ci de o cruce ce semnifica greutatile din viata. Cu cat mai mari necazuri avem, cu atat crucea e mai grea.

| Nitroblast a răspuns:

Eu o sa comentez pe loc intotdeauna ca e mai grea crucea mea, desi daca stau sa ma uit mai atent, sunt sigur ca sunt unii care o duc si mai rau. Fiecare are pe umeri fix cat poate sa duca, easy. Daca fizic cineva e sanatos (relativ, dar oricum, dupa cum ziceam, exista oameni care au probleme mai mari), provocarile vietii vin din celelalte parti.

Dar mno, e greu sa nu comentezi cand ala primeste nu stiu ce si zici in sinea ta "uite Doamne, dar ala e si frumos, e si iubit de ceilalti, e si nu mai stiu cum". Nu stii ce e in sufletul fiecaruia, de faza se ocupa Dumnezeu, nu e treaba noastra sa judecam si sa comentam, caci nu suntem in cunostiinta de cauza si nici repere/modele nu suntem.

Personal, nu comentez, am avut si momente grele, aparent nedrepte, dar totul se petrece cu un scop, Dumnezeu stie de ce si asta e tot ce conteaza.

| Meandyou99 a răspuns:

Bro. Frate draga... hai sa nu ne mai comparam cu cel de langa noi! Fiecaruia i-a dat Dumnezeu o cruce dupa puterile pe care i le-a dat. De exemplu, unuia i-a dat mai putina putere, si o cruce pe masura, insa tot i se pare crucea grea, ca numa atata putere are; la fel este si cu cel care are putere mai multa... Dar, hai sa nu ne mai comparam cu cel de langa noi! Sa facem o comparatie intre noi si Hristos, Domnul! Domnul Isus sa te binecuvinteze!