| DeyCj a întrebat:

Cât de precisă este percepția lui Dumnezeu de către oameni?
Care ar fi principalele metode prin care un om îl poate descoperi pe creatorul lui, în tot ceea ce privește aceste metode, chiar și să-l vadă și să vorbească cu el, așa ca și cum ar vorbi cu mentorul lui?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intrebarea e foarte buna,fiecare il percepe in mod diferit pe dumnezeu,ceea ce uni nu vor sa inteleaga,inclusiv crestini de acelasi religie il percep diferit, dumnezeu este reflectia gandiri noastre,putin improbabil daca exista vreun creator sa putem sa il stie cineva, metoda empirica,stiintifica,nu viziuni,nu vorbit in limbi,nu vise,nu halucinati,nu alte basme,personal nu cred ca exista Dumnezeul evreiesc nici ca iisus era zeu, semizeu sau mai stiu eu ce, acel creator poate e insati natura sau cine stie, in orice caz asta e datoria stiinteti, desigur nu stiinta din Romania, vezi tarii unde copii fac experimente in loborator, tarii cu multe secole in fata romaniei

| raMLesS a răspuns:

Foarte gresita.
Principalele metode? Pai sunt mii de religii, cu care sa inceapa?

Răspuns utilizator avertizat
| Octavian199 a răspuns:

Daca ar face chiar o minune.Nu minunile din capul unora.

| 6684464 a răspuns:

Se cunoaste in viata lor. Crestinii isi pun viata in mana Lui. Ei se incred in EL si El le netezeste cararile, dar tine minte ca "cine nu munceste nici sa nu manance" spune Domnul. Asta inseamna ca daca esti credincios: esti urat de multi, poate majoritatea oamenilor din jur, insa ai succes in ceea ce faci pentru ca Dumnezeu este cu tine.
Vorbeste cu persoane care te gonving ca ele sunt crestine adevarate, ai sa vezi ca duc o viata lipsita de griji viitoare(materiale si emotionale) si sunt de succes.winking

| Jay1 a răspuns:

Calea contemplației sau a vederii nemijlocite a lui Dumnezeu este cunoașterea adevărată, iar rugăciunea este și ea o cunoaștere care pregătește și se unește cu această metodă deplină.
Între rugăciune şi vedere (contemplare) nu e numai o unire ca între două lucrări, ci o unitate, prin faptul că au devenit o singură lucrare.

| Saiko10 a răspuns:

Pai primul pas ar fi sa citesti Biblia care a fost scrisa de El prin apostoli si sa vorbesti cu El pur si simplu spui in gandul tau ce vrei sa Ii spui.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Omul nu are creator. Evolutia este "creatorul" nostru!

| DeyCj explică (pentru Delmo_Catalin_1984):

Admit asta, dar această evoluție, trebuie să aibă un început.Acel început de unde provine?
Acest răspuns încă nu l-am găsit în nici o teorie a evoluției data de știința de azi.Se pare că nici un cercetător sau savant nu a reușit să explică cu dovezi cum a apărut începutul evoluției tuturor ființelor/vieții pe Terra.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns (pentru DeyCj):

Nu cred ca ai citit vreodată cap-coada teoria lui Darwin. În plus, teoria s-a actualizat de atunci și se schimba chiar în acest moment.
Fiecare fosila, fiecare sit ne aduce mai aproape.
Oamenii de azi și maimuțele au un strămoș comun. Viata organica s-a născut în ape și a evoluat de acolo. Teorii sunt cu duzina: panspermia, teoria strămoșul primordial etc etc. Ești tu prea orb ca să citești. Știința nu este pentru oricine. E ca gusturile muzicale. Unii vor asculta doar manele toată viata.

| DeyCj explică (pentru Delmo_Catalin_1984):

Știința un mod de a percepe lucrurile d.p.m.d.v. Oricum sunt doar teorii nu fapte, iar un om ca mine crede faptele nu teoriile și presupunerile.E drept că fapte dovedite nu există despre nimic ceea ce înseamnă credință și spiritualitate, de asta nu le cred.Cred doar ceea ce am trăit pe pielea mea din punct de vedere spiritual, precum și tehnicile ce m-au făcut să le percep.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns (pentru DeyCj):

Știința demonstrează fizic. Percepția tine de credință. Ai niște erori foarte grave în gândire. Ai făcut logica la școală?
Sunt fapte demonstra ole. Crezi în existenta atomului, a gravitației, a forței de frecare? Dacă arunci o piatra în sus crezi ca îți va cădea în cap?
Exista destule fapte dovedite, cu asta se ocupa știința. Cu demonstrații.
Spiritual poți avea impresii. Ele nu sunt reale, reprezinta doar o iluzie pe care o construiește creierul. De placebo ai auzit?

Întrebări similare