| SaintOcea a întrebat:

Câţi au fost masacraţi în numele lui nezău şi a păcii creştine?

George carlin: "Fighting for peace is like screwing for virginity."

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A-ti inceput sa va rariti. mitocanilor.s-au saturat astia de placa voastra.mai schimbati.sau veniti cu ceva nou.rautatea otraveste.iar o maciuca la un car de oale e suficient.dezvoltati,stiinta,asa cum crestinii cauta sa se desavarseaca.ca de injurat si de criticat am vazut ca ne pricepem ambele tabere.ar trebui sa vedem si reversul.traim putin si nu se merita.viata e frumoasa si trebuie sa ne-o infrumusetam.referitor la intrebarea ta; dezgroapa tu mortii. daca crezi ca asta-i rolul tau.e bine sa nu uite lumea.dar nu esti tu cel indreptatit sa o faca.o face istoria.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uita-te prima data de la cine ceri ceea ce ceri! (De la el chiar ceri prea mult) Stii cum e? De unde nu e nici D-ZEU nu cere! Asta e felul lui de a fi si asa o va tine mereu, din pacate. N-ai ce-i face. Dupa cum excelent ai observat, suntem deja tabere asmutite una impotriva celeilalte, aiurea. Daca la nivel asa mic poate o persoana sa faca asta, cum sa nu-l intelegem pe Hitler sau alti sadici.

37 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Are dreptate Trantorel, aceste intrebari au tot fost dezbatute, vrem ceva nou!

| nesuferit a răspuns (pentru EmaS):

BA crestini inapti, voi nu sunteti in stare sa demonstrati ca dumnezeu exista, infara de cartea aia scrisa de OM, biblia nu aveti NIMIC BAA in **** mea, da va bateti cu pumnu in piept ca stiti tot

Mie Sila!

| EmaS a răspuns (pentru nesuferit):

In afara de cartea aia Biblia,mai avem o comoara in cer,Il avem pe Isus in inima,si suntem calauziti de Duhul Sfant. Avem o nadejde care nu ne inseala,traim cu scop, avem pace si bucurie, de la Dumnezeu.

Il am si eu pe zeul joint in buzunar, si am mare nedajde in el... alte dovezi n-am da sunt sigur ca exista. tu dc nu crezi in el ema?

Pentru ca este un singur Dumnezeu adevarat.El este Domnul meu.

Daca ai un dumnezeu, dc te inchini la 100 de sfinti?

Eu nu ma inchin decat lui Dumnezeu in Duh si adevar.

Si in isus nu te inchini?, si ai doar icoane cu dumnezeu?

Dumnezeu este trinitate. Dumnezet-Tatal, Dumnezeu-Fiul si Dumnezeu -Duhul Sfant.

| anonim_4396 a răspuns (pentru nesuferit):

Prin felul in care scrii imi dau seama ca nu ai caracter. Nu ti-am vazut creierul, nu pot demonstra ca nu-l ai, insa nici nu afirm ca nu ai. Asta la capitolul demonstratii. Mi-e sila si mie de limbajul mizerabil pe care-l utilizezi!

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns:

Ai un limbaj foarte elevat.Mai cizeleaza-l. Oamenii evolueaza.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ema, ai observat bine: "Oamenii evolueaza". OAMENII! Si cine nu e OM? Raspunsul se deduce de la sine, nu?

| EmaS a răspuns:

Tu cu ce drept te bagi in seama?,, MossaNo13 a răspuns:
Ema cum de nu a raspuns?,,

| EmaS a răspuns:

Ti-as raspunde eu unde iti este locul, dar sunt prea bine educata ca sa ma cobor la nivelul tau.

| EmaS a răspuns:

La ora asta nu este slujba, numai duminica.

| Allrc24 a răspuns:

Frate macar daca nu crezi poti avea bunul simt sa scrii corect numele Domnului?:"Dumnezeu" ce e atat de greu? o zi buna...

| Maidanezul a răspuns:

Vezi ca ai sus scris asa "Cauta intrebari si raspunsuri" bagi nedumerirea si dai cautare.Gurile rele pe la conversatii spun ca cei peste 6 mil de evrei casapiti de un popor crestin care gindeau ca primitivii sa nu fie pusi in calcul, ei trebuiesc luati la pagube colaterale. Parca uite "colea" nici 67 anisori nu au trecut.Sunt de acord sa punem si Rascoala din 1907, poate si Rascoala lui Ghe Doja sa nu uitam de Horia Closca si Crisan,Poate si IP si Traznea, Nu uita Razboaiele Balcanice, si mai "indarat"cel de Independenta.Ai dreptate sa pui si cucerirea Daciei de catre Romani ca musai erau ceva crestini si pe acolo ca abia trecusera 70 de ani de la Inaltarea Mintuitorului dar astia nu dadeau cu parul carau mincare si erau pe post de bucatari si de ospatari =trupele auxiliare

| miradoniz a răspuns:

Un mareșal, parcă Bossompierre, remarca odată cât de dificil este să păstrezi o comoară la care toțihee hee oamenii au cheia.

| ShowTim3 a răspuns:

Fara numar, fara numar laughing...

| ShowTim3 a răspuns:

laughingNu e treaba mea, dar numai periculosi pe site.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ShowTim3):

laughing Cred ca e deja Armaghedonul pe categoria de Religie.

| ndc a răspuns:

Vaticanul a pierdut numaratoarea pe la cateva sute de mii.

| ionutzul31 a răspuns:

Fara numar,fara numar laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mossa no 13? si tu te-ai bagat in seama ca chlotii in c.r.raspunde-i lu saintocea.el asteapta un raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mossa? am auzit undeva candva ca vorba ti se intoarce inapoi exact cum i-ai dat drumul pe gura.sa stii ca asa e; uite o postare de a ta; Ai probleme mintale? caine prost? ia-o si infrumuseteaz-o cum vrei.dar nu cred ca iese ceva.cat despre chiloti si mamica mea; ai noroc tata ca nu esti in fata mea.vezi ce tare esti cand adversarul nu-l ai in fata? sa vezi viceversa.raoaga-te sa nu se intample vreodata.ca uit greu.si ma opresc si mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mossa? ai 15 ani? nu mai discutam pe site.doar in privat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Partial ai dreptate. In numele RELIGIEI, insa NU in Numele lui D-ZEU s-au dus o gramada de razboaie! Importanata e nuanta! Religia interpretata gresit de om nu este echivalenta cu D-ZEU! Si hai sa nu-i punem lui D-ZEU in carca tot ce au facut oamenii prin extragerea unui text din context si facandu-l pretext. 2. Iti dai seama cati useri ai angajat "in razboi" cu intrebarea ta? Uita-te la raspunsuri si o sa vezi cati o jignesc pe Ema sau pe Trantorel, doar ca au o alta opinie. Faci asta intentionat sau fara sa-ti dai seama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate. Religia nu e buna. D-ZEU e bun! Stii care e greseala oamenilor? Confuzia intre D-ZEU si religie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema a dat un raspuns ca orice alt user. Scrie undeva ca Ema n-are voie sa raspunda la intrebari? Nu inteleg de unde si pana unde critica ta lipsita de bun simt? Si daca e sa te crizezi si pe mine, iti spun de acum ca am 40 de ani si iti cer sa dovedesti ca ai creier in cap si bun simt. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cumva admin de site si imparti userilor drepturile sau interdicitiile de a raspunde? Pe ce considerent spui ca locul ei nu e aici? Cu ce drept afirmi asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu fuga la un curs de buna purtare! Dar rapid!