Eu cred ca Mos Craciun a creat oamenii de fapt, ca sa le dea cadouri
Si Iepurasul de Paste ce a creat?
Ouale rosii?
Dar tu visezi numai crestini, vad. Ia uita-te la raspunsurile mele si vezi cine e prostu crestin.
Banuiesc ca si avatarul meu ti se pare crestinesc . De la ce spital ai scapat?
Mizantropul se baga in seama si ceilalti atei plini de rahat incearca sa para destepti.
Dumnezeu exista si a existat dintotdeauna.El a facut oamenii si planetele etc.Si oamenii dupa ce au uitat de Dumnezeu si-au facut idoli si zei.Deci, omul a fost primul, zeul apoi.
Care dintre ei? ca zei sunt mai multi, au si grecii, si egiptenii, chinezii, incasii. De obicei cei care cred sau credeau in zei, ori in Dumnezeu, ca e la fel, spun ca acestia au creat omul. Insa ateii, adica cei care nu cred in divinitati spun ca imaginatia oamenilor au creat zeii si chiar pe Dumnezeu, deci intrebarea este cine are dreptate, credinciosii sau ateii?
Si tu ce crezi ca a fost prima oara? Oul sau gaina? Dupa ce imi dai raspunsul ti-l dau si eu pe al meu, ok?
Omul a fost primul deoarece in Epoca de Piatra oamenii nu se inchinau la nici un zeu. Abia invatau cum sa faca focul si sa vaneze. Zeitatile au aparut mai tarziu dupa ce omul "s-a mai desteptat o idee".
Pai pe noi ne intrebi? vezi pitecantropii ce spun? vezi oamenii de asa zisa stiinta care au vorbit cu oasele lor.ei stiu.noi ...de unde? niste scantei sarite din focul cel mare, palpaim ce palpaim si ne stingem.vedem focul cel mare dar ne inchipuim ca santem la fel.eh.vise.de scanteie.
Pai...zeul dar sa-ti zic si de ce. Cum noi credem in Dumnezeu, elenii, dacii romanii etc credeau in zei. De fapt este aceeasi zeitate numai cu nume diferit. Toti credem in acelasi lucru. Deci
cum Dumnezeu a aparut si i-a creiat pe Adam si Eva, asa au aparut zeii si au creat oamenii. Priceput?