| Robert030 a întrebat:

Ce ar vrea sa insemne numerele 9/11?

14 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Să te uiți la filmul Zeitgeist, unde explică mai multe, și că turnurile au fost distruse din interior cu un explozibil special.

| Shammal a răspuns:

9 resprezina sfarsitul, in sensul de concluzionare, terminare a ceva iar 11 este numarul maestrului, 11 e ca un portal, 2 bari

Răspuns utilizator avertizat
| Liviu4you a răspuns:

11 Septembrie; Porsche 911

| m2704 a răspuns:

Sunt atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra World Trade Center din America.Care au facut mii de victime.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

9 impartit la 11

| dracu14 a răspuns:

11 septembrie, au picat gemenele de beton din state, o telenovela americana dar adevarul e ca si-o meritau, n-aveau si n-au ce cauta peste lumea islamica

| andreiush25 a răspuns:

Catastrofa din 11 Septembrie 2001 cand 2 avioane au intrat in cele doua cladiri (gemenele) din New York..Cauta detalii pe google big grin

| Robert030 explică (pentru andreiush25):

Si...de ce e considerat un semn asa "sacru"?

| HueyFreeman a răspuns (pentru Robert030):

E doar o telenovela americana. De cand s-a intamplat asta numai in razboaie o tin ca sa aduca "justitia" peste "teroristi".

| veselie a răspuns:

9/11 reprezinta un moment istoric pentru Statele Unite ale Americii, drept unul dintre cele mai catastrofale din cauza celor 4 avioane prabusite pe teritoriul lor care au dus la daramarea turnurilor gemene World Trade Ceneter si a unei laturi din Pentagon in care din fericire nu s-au aflat oameni. Iar al 4-lea avion din cate stiu eu nu a cauzat pagube.

| trolololo a răspuns (pentru veselie):

Asta oficial. Neoficial au intrat avioane în blocurile alea și o racheta în Pentagon. Nu sunt adeptul teoriilor conspiraționiste, dar a fost o treaba din interior.

| SatanaExistă a răspuns:

Niste numere

| BiancaL a răspuns:

Se vorbea la un moment dat că este cel de al doilea Pearl Harbour… care a dat naștere uneia dintre cele mai controversate teorii a conspirației din întreaga istorie americană. Imediat după 9/11 au apărut și semnele de întrebare legate de ceea ce, de ce și cum s-a întâmplat? Grupurile de activiști sociali și partizani ale acestora cu o poziție net antiguvernatorială au dezvoltat o mulțime de întrebări, la care nu a răspuns nimeni – satisfăcător – nici până în ziua de astăzi.

•După ce s-a așteptat 442 de zile pentru a se începe o investigație oficială, de ce Comisia 9/11 nu a reușit să răspundă la peste 70% din întrebările venite din partea familiilor victimelor?

•De ce Lee Hamilton și Thomas Keane (vicepreședinți ai Comisiei 9/11) și autorii cărții „Without Precedent", au menționat în paginile volumului că investigația Comisiei 9/11 „a fost aranjată în așa fel încât să eșueze"?

• De ce nu s-a menționat în raportul Comisiei 9/11 și despre Clădirea 7 din complexul WTC, o clădire de 47 de etaje care s-a prăbușit, în aceeași zi dar la un interval de câteva ore, după cele două turnuri?

•De ce – conform statisticilor publice – din ce în ce mai multe persoane oficiale din cadrul Armatei Americane, Serviciului de Inteligență, Poliției, Guvernului local, precum și ingineri, arhitecți, piloți profesioniști și profesori pun în umbra îndoielii varianta oficială a incidentului 9/11?

•De ce nu au fost făcute public toate imaginile înregistrate de cele aproximativ 80 de camere de luat vedere, instalate în jurul Pentagonului, ci doar câteva secvențe ale impactului avionului cu pereții clădirii?

•De ce nu există nici o indicație absolută a implicării lui Osama Bin Laden, pe atunci nr.1 pe lista FBI a celor mai cătate persoane, în incidentul 9/11?

•Ce fel de forță a reușit să pulverizeze cea mai mare parte a birourilor și a betoanelor din pereții cele două turnuri, făcându-le praf, și să arunce grinzile masive de oțel la o depărtare de 120 de metri? Forța de gravitate nu ar fi putut face aceasta, cu siguranță!

•De ce nu este investigat șeful, de atunci, al Agenției de spionaj pakistaneze pentru transferul sumei de 100.000 de dolari în contul lui Mohammed Atta, conducătorul celor 19 deturnători de avioane?

- S-a făcut cunoscut publicului că în august 2003, guvernul american a ordonat agenției EPA să declare date false despre calitatea aerului, în zona Ground Zero. Ca urmare peste 50 de mii de oameni s-au îmbolnăvit de afecțiuni ale căilor respiratorii și mulți dintre acesștia au murit.

•De ce nimeni nu a fost găsit vinovat pentru aceasta? Întrebările pot continua pentru că spațiul răspunsului este lăsat vid…

Probabil una dintre cele mai misterioase întrebări este cea adresată fostului vice-președinte Dick Cheney: ce ordin ați dat, în ziua de 9/11 referitor la aeronava care a provocat tragicul eveniment de la Pentagon? Întrebarea se bazează pe mărturia făcută de Norman Mineta – ministrul transporturilor – care în timpul audierii sale în cadrul Comisiei 9/11 declara: „Am văzut un tânăr care tocmai intrase la vicepreședinte zicând «Avionul este la 50 de mile depărtare. Acum este la 30 de mile depărtare…» Când a ajuns la propoziția «este la 10 mile depărtare», tânărul l-a întrebat imediat pe vicepreședinte «Do the orders still stand»? Atunci vicepreședintele și-a întors capul spre el replicându-i «Of course the orders still stand. Have you heard anything to the contrary»? Ei bine, atunci eu nu știam nimic din tot ceea ce această convorbire însemna" – își încheia declarația ministrul Mineta.

Coincindețe? Contradicții? Minciuni? Pe 10 septembrie 2001, ministrul apărării Donald Rumsfeld anunța că Pentagonul are 2.3 trilioane de dolari de adjustări nedocumentate. Cu alte cuvinte banii sunt dispăruți fără urmă! S-a format imediat o comisie de contabili care a fost însărcinată cu investigarea acestei uriașe delapidări. Este doar o simplă coincidență că aeronava a lovit Pentagonul tocmai în secțiunea în care această comisie adunasa toate documentele pentru a fi evaluate? Toți contabili au murit, iar documentele au fost distruse.

Sensul interogativ al acestui articol se continuă indefinit, deoarece peste o bună parte a publicului american mai planează încă o formă incurabilă de paranoia colectivă. Indusă sau nu de către anumite agenții guvernamentale, aceasta persistă ca un coșmar prelungit din ziua de 11 septembrie, 2001, ziua plângerii pentru întreaga Americă.Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/......ibertatii/ ) si Numeroase asociaţii de profesori universitari, de arhitecţi sau ingineri "pentru adevărul privind 11 septembrie" se consideră veritabile grupuri de cercetători care încearcă să demonteze cea mai mare manipulare din istoria americană.

În opinia lor, adevăraţii nebuni sunt cei care cred versiunea oficială, aşa cum susţine David Ray Griffin, autorul cărţii The New Pearl Harbor.

"În cazul în care considerăm că un miracol este o încălcare a principiilor ştiinţifice, în special ale fizicii şi chimiei, atunci s-au produs cel puţin zece miracole, dacă dăm crezare teoriei oficiale", a declarat el pentru postul de radio californian KPFA.Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/......ibertatii/ )