Fereste-te sa iti mai imaginezi astfel de lucruri.iti faci rau.chiar si numele diavolului contine un rau.pentru ca el este rau in sine.el la creat.
Asa face sa raman Satan pentru totdeauna.
I-as tortura pe : Urzi23, ema, raymusic etc
As merge cu Dumnezeu la poker.
I-as aduce pe Dimmu Bogir si Rammstein sa cante live sub o cascada de lava etc.
Daca as fi, dar zic mai intai Doamne fereste, m-as duce in fata lui Dumnezeu si i-as cere iertare pentru ca am indraznit sa ma razvratesc impotriva Lui, si L-as ruga sin suflet sa ma ierte. Apoi as pleca de la El, m-as duce pe la fiecare om caruia i-am facut rau, as lua raul inapoi si intr-un final m-as duce intr-un pustiu si m-as sinucide cu lacrimi in ochi si cerand iertare lui Dumnezeu inca o data.
As ordona tuturor demonilor sa nu mai ispiteasca pe nimeni, si as incerca sa aflu tot ce stie Paimon.
Daca un demon rosteste numele lui Dumnezeu, acesta revine la forma initiala de inger... calculeaza singura.
Oh doamne, cat de manelist suna 'toti dusmanii'... In fine, eu i-as tine in puf ca dupa saptamana aia sa revina la rutina lor ordinara. Vezi tu, o tortura 'fulger' de o saptamana nu o echivaleaza pe cea lenta de durata unei vieti.
Cred ca as tortura toata populatia planetei. Nu intru in detalii cum ca imi sterg astea raspunsul. Raman traumatizati.
I aş speria şi/sau i-aş tortura pe cei ce merită.Am o listă luuungăăăă...Îi ucid şi îmi fac o pelerina mişto din pielea lor... Apoi îi ud cu benzina şi le dau foc
Pai incepem prin a ma juca cu organele celei mai mari dusmance ale mele. As folosi puterea pentru ai scoate fiecare organ, i`as lua inima si as tine`o in palma, vreau sa-i simt ultimele batai ale inimii in mana mea. Apoi, as da petreceri unde mi-as invita fiecare prieten pe care`l cunosc si are o imaginatie de speriat. Si... la sfarsitul saptamanii as vorbi cu Dumnezeu si l`as intreba : Barbuta, daca imi indeplinesti trei dorinte te scap de Satan. Cam asta as face Dar tu?
Fratele meu.Las pune in genunchi in fata mea las taia pe fata cu lama.Ias da palme de plange.reau sa aud cum tipa tare si ma implora sa-l las sa traiasca.Ias rade parul incet sal doara.Sal smulg de perciunii aia.Ia-s mai da o palma.As tipa la el sal sperii mai tare.Ia-s da alcool pe fata sal usture.Las da cu fixativ in ochi.Ia-s suci mana si degetul mic de la picior.Un pumn in burta normal.Ia-s tipa in urechi pana surzeste.L-as tranti cu capu de perete si sa vad cum ii curge sangele si din nas si din gura! De zona intima nu ma ating! Macar sunt o fata ce are mila! Poi mi-as aprinde o tigare si las sufla cu fum ca apoi sal tai de maini si de picioare si sa-l prajesc, nu prea mult ca-mi place crud de tot.Eu singura ma musc de degete pana imi curge sange apoi il savurez cat mai curge.Doamne ca foarte usor se gata rezervaAsta nu e ce ia-s face daca as fi Diavolul, ci ceea ce i-as face daca ar fi legal
Oricum o fata de 12 ani a trecut prin astea,nu chiar toate dar prin majoritatea, plus dezbracat si filmat, si obligat sa mance de pe jos si tras ingrozitor de par pana i l-am smuls nu tot doar o parte.Noroc ca nu am ajuns la scoala de corectie ca nu va mai scriam.Mama ei a fost minunat de buna si nu m-a dat la politie.E o placere sa chinui oameni,e un sentiment,care te descarca de toate si iti da o bucurie, o caldura interioara
Toate astea nu sunt scrise la misto, nu m-as mai fi agitat!
Din ciclul „ce gândesc fetele care pierd prea mult timp la calculator"
Si eu pe cei care pun raspunsuri cretine i-as tortura. Daca vrei sa spui asemenea insulta, mai bine ti-ai inghiti cuvintele.
*întinde cuvintele pe o felie cu unt și le înghite pentru că asta i s-a zis*
Daca as fi satana as face numai lucruri rele dusmanilor si celor care sunt invidiosi pe mine.
AdrianAndrei012345 întreabă: