| Fineness a întrebat:

Ce ati face daca ati fi Satana pentru o saptamana? De exemplu, eu i-as tortura pe cei care mi-au facut rau.Astept raspunsuri diabolice.

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Fereste-te sa iti mai imaginezi astfel de lucruri.iti faci rau.chiar si numele diavolului contine un rau.pentru ca el este rau in sine.el la creat.

22 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Asa face sa raman Satan pentru totdeauna.
I-as tortura pe : Urzi23, ema, raymusic etc
As merge cu Dumnezeu la poker.
I-as aduce pe Dimmu Bogir si Rammstein sa cante live sub o cascada de lava etc.

| sandra2012 a răspuns:

Daca as fi, dar zic mai intai Doamne fereste, m-as duce in fata lui Dumnezeu si i-as cere iertare pentru ca am indraznit sa ma razvratesc impotriva Lui, si L-as ruga sin suflet sa ma ierte. Apoi as pleca de la El, m-as duce pe la fiecare om caruia i-am facut rau, as lua raul inapoi si intr-un final m-as duce intr-un pustiu si m-as sinucide cu lacrimi in ochi si cerand iertare lui Dumnezeu inca o data.

| Wehrmacht a răspuns:

Mi-asi tortura profesorii si m-asi imbogatii pe "contul" de om.

| William a răspuns:

As ordona tuturor demonilor sa nu mai ispiteasca pe nimeni, si as incerca sa aflu tot ce stie Paimon.

| shadovv a răspuns:

Daca un demon rosteste numele lui Dumnezeu, acesta revine la forma initiala de inger... calculeaza singura.

| mgtow a răspuns:

Toti dusmanii mei sa sufere in infern, asemanator cu ce ai zis tu.

| DrunkenRat a răspuns (pentru mgtow):

Oh doamne, cat de manelist suna 'toti dusmanii'... In fine, eu i-as tine in puf ca dupa saptamana aia sa revina la rutina lor ordinara. Vezi tu, o tortura 'fulger' de o saptamana nu o echivaleaza pe cea lenta de durata unei vieti.

| Inferno a răspuns:

Cred ca as tortura toata populatia planetei. Nu intru in detalii cum ca imi sterg astea raspunsul. Raman traumatizati.

| DorelSudoru a răspuns:

As sta pe TPU

| DorelSudoru a răspuns:

As sta pe TPU, satan love us laughing

| RockaruL a răspuns:

I aş speria şi/sau i-aş tortura pe cei ce merită.Am o listă luuungăăăă...Îi ucid şi îmi fac o pelerina mişto din pielea lor... Apoi îi ud cu benzina şi le dau foc devil

| TheBloodyRoses a răspuns:

Pai incepem prin a ma juca cu organele celei mai mari dusmance ale mele. As folosi puterea pentru ai scoate fiecare organ, i`as lua inima si as tine`o in palma, vreau sa-i simt ultimele batai ale inimii in mana mea. Apoi, as da petreceri unde mi-as invita fiecare prieten pe care`l cunosc si are o imaginatie de speriat. Si... la sfarsitul saptamanii as vorbi cu Dumnezeu si l`as intreba : Barbuta, daca imi indeplinesti trei dorinte te scap de Satan. Cam asta as face laughing Dar tu? smug

| Luannah a răspuns:

Fratele meu.Las pune in genunchi in fata mea las taia pe fata cu lama.Ias da palme de plange.reau sa aud cum tipa tare si ma implora sa-l las sa traiasca.Ias rade parul incet sal doara.Sal smulg de perciunii aia.Ia-s mai da o palma.As tipa la el sal sperii mai tare.Ia-s da alcool pe fata sal usture.Las da cu fixativ in ochi.Ia-s suci mana si degetul mic de la picior.Un pumn in burta normal.Ia-s tipa in urechi pana surzeste.L-as tranti cu capu de perete si sa vad cum ii curge sangele si din nas si din gura! De zona intima nu ma ating! Macar sunt o fata ce are mila! Poi mi-as aprinde o tigare si las sufla cu fum ca apoi sal tai de maini si de picioare si sa-l prajesc, nu prea mult ca-mi place crud de tot.Eu singura ma musc de degete pana imi curge sange apoi il savurez cat mai curge.Doamne ca foarte usor se gata rezervawinkingAsta nu e ce ia-s face daca as fi Diavolul, ci ceea ce i-as face daca ar fi legalbig grinOricum o fata de 12 ani a trecut prin astea,nu chiar toate dar prin majoritatea, plus dezbracat si filmat, si obligat sa mance de pe jos si tras ingrozitor de par pana i l-am smuls nu tot doar o parte.Noroc ca nu am ajuns la scoala de corectie ca nu va mai scriam.Mama ei a fost minunat de buna si nu m-a dat la politie.E o placere sa chinui oameni,e un sentiment,care te descarca de toate si iti da o bucurie, o caldura interioarahappyToate astea nu sunt scrise la misto, nu m-as mai fi agitat!

| Allrc24 a răspuns (pentru Luannah):

Esti dereglata rau mintal, eu nu pot lovi nici un cinestraight face

| NoChanceForUs a răspuns (pentru Luannah):

Din ciclul „ce gândesc fetele care pierd prea mult timp la calculator"

| Antichrist a răspuns:

Eu i-as tortura pe cei care pun intrebari cretine

| Fineness explică (pentru Antichrist):

Si eu pe cei care pun raspunsuri cretine i-as tortura. Daca vrei sa spui asemenea insulta, mai bine ti-ai inghiti cuvintele.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru Antichrist):

*întinde cuvintele pe o felie cu unt și le înghite pentru că asta i s-a zis*

| boogdan91 a răspuns:

De ce nu ne intrebi ce am face daca am fi Dumnezeu pentru o saptamana?!

| Fineness explică (pentru boogdan91):

S-a mai pus asemenea intrebare si eram pur si simplu curioasa sa vad si parerile usherilor despre intrebarea mea.

| vali1985 a răspuns:

Daca as fi satana as face numai lucruri rele dusmanilor si celor care sunt invidiosi pe mine.

| Triana a răspuns:

As face asa incat sa raman definitiv...