| SSliviu8967 a întrebat:

Ce ați face dacă după moarte nu există nimic?

10 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Cati dinte cei ce dau procente de 100% ce este dupa moarte AU MURIT ca sa stie ce este DUPA?

| RAY a răspuns:

Nu stim daca e ceva dupa moarte sau nu, dar eu unu nu cred desi daca as stii 100% ca nu e nimic ar fi la fel doar ca nu ar fi acest mister, asta nu inseamna sa nu ne prețuim viata sau sa apreciem fiecare clipă a vieti

| Celcestietot a răspuns:

Asta este presupunere prin absurd... dar daca nu exista nimic, nu faci nimic, logic? Cat timp esti viu, exista ceva, cat esti mort de ce nu ar exista ceva?

| dany1988 a răspuns (pentru Celcestietot):

Exista pentru altii, dar pentru tine nu

| Celcestietot a răspuns (pentru dany1988):

Ce sa existe?

| dany1988 a răspuns:

Nimic, ca nu mai existam, nici nu mai stim nimic.Na, ca facui un pleonasm

| PainTech a răspuns:

Pai daca nu ar exista nimic probabil nu as face nimic.

| PainTech a răspuns:

Cum ați ajuns de la "ce ați face după moarte" la Einstein și camp energetic?

Uneori TPU chiar ma uimește.

| Algo098 a răspuns:

Ca nu mai exista nimic dupa moarte e sigur 100% si nu e nimic de facut. Cine nu crede in fantezii, apreciaza mai mult viata stiind ca nu mai exista alta. In schimb cine se lasa inselat de povesti primitive si mincinoase ajunge "sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard".

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Nu exista niciun procentaj de 100% care sa arate asa ceva, deci nu este cert.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Cand te nasti, nu ai nici o informatie in afara de cea genetica, deci nu ai nimic in afara de materia din care esti facut. Cand materia din care esti facut isi pierde forma, dispare si informatia pe care ai detinut-o, inclusiv cea genetica, deci e 100% sigur ca nu mai e nimic.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Cand te nasti, atunci se formeaza energia.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Si cand mori, atunci se opreste si energia.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Ce spunea Einstein despre energie? Pe scurt.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Eu n-am nici o treaba cu energia lui Einstein. Eu vad omul viu, omul mort si in rest minciuna, inselatorie si lucruri primitive lipsite de valoare.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

De ce nu ai nicio treaba? Nu inteleg. Si cu minciunile, de unde stii ca asa sunt, ai fost tu reinviat?

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Daca omul moare, nu e nici o problema cu energia, ca materia ramane, dar se schimba forma in care se afla acea materie si dispare informatia, asa ca tot ce a fost omul respectiv nu mai e. Povestile cu spiridusi, spirite, suflete sunt fantezii primitive, bune pentru inselat naivii.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Este demonstrat ca omul are cel putin camp energetic, deci el este o energie (vie), care nu se pierde niciodata conform teoriei stiintifice.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

E fantezie de facut bani, nu e ceva serios.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Deci Einstein voia sa faca bani?

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Normal, ca doar fara bani nu se traieste bine. Toata lumea vrea sa faca bani si ii face fiecare cum poate mai bine. Daca omul are camp energetic, asa are si porcul camp energetic si dupa ce ai mancat porcul, s-a terminat si "campul energetic" al porcului.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

As zice ca animalele nu au camp energetic. Einstein nu voia sa faca bani cel putin in favoarea credintei.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Au toate vietuitoarele camp energetic la fel. Si plantele si animalele. E totul la nivel de scamatorie, poveste, inselaciune, ca in realitate se vede cum sta treaba. Oamenii sunt toti la fel, nu difera asa de mult si nu exista nici un camp "valoros" sau care sa supravietuiasca mortii. E pe fantezie si inselaciune.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Dacă mi-ai putea da orice articol care să arate că animalele au câmp energetic, aș fi recunoscător happy. Plantele au energie, dar nu câmp energetic. Dacă ar exista viața de după moarte, ai crede în Dumnezeu?

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Trebuie definit ce e Dz, ca sa pot spune daca cred in el sau nu. Dz cel din cartile religioase e o aberatie. Nu as avea cum sa cred in el sub nici o forma. Daca insa am o alta definitie pentru el, de exemplu sa zicem ca Dz e o entitate care guverneaza totul si care nu e interesata de nimic, atunci ar merge, as putea zica ca poate exista, dar nu s-ar potrivi cu povestile religioase, nu ar fi controlabila, ar fi o entitate inutila, care cred ca nu ar interesa pe nimeni, de aceea personajul din cartile religioase are foarte multe calitati imaginare care-l fac atractiv.

Ca sa existe viata dupa moarte, ar trebui fie sa mor eu intai si dupa aceea sa traiesc in continuare si sa dau de un Dz, nu de niste povesti, ca tot nu as crede in povesti sau sa se intoarca niste morti cu dovezi clare. Altfel cu povesti false, inventate nu are cum sa ma convinga nimeni de viata dupa moarte si de Dz.
Logic daca o luam, nici nu are sens viata dupa moarte, mai ales infinita.

Nu am fost interesat de campurile energetice, ca in general sunt doar povesti paranormale de facut bani pe seama naivilor. Eu cred ca esti interesat de asemenea subiecte si e foarte probabil sa stii mai multe lucruri decat stiu eu, dar daca am sa gasesc ceva informatii bune despre campuri energetice, am sa ti le dau si tie cu cea mai mare placere happy.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Aici de exemplu aminteste si de animale:
http://chooseenergytherapy.com/healing-energy-power/
E normal sa aiba toate vietuitoarele un camp energetic. Cat despre fectele lui si interactiunea omului cu campul si posibilitatea de a-l percepe, manipula, folosi,... am rezerve. E mai mult un mod de a face bani. Scrii articole, te faci ca pui diagnostice, ca tratezi si faci bani. E la nivel de scamatorie, nu e ceva foarte serios.

| CookieDog a răspuns (pentru Algo098):

Lmfao rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Tu chiar crezi ca fanaticul asta are habar de ce spune?

Ce sa-i faci? N-ai ce sa-i faci. E usor sa spui ca "omul are camp energetic"&bullshit si apoi alaturi "teorie stiintifica" ca sa te faca sa crezi ca-ti impaca realitatea cu rah*tul pe care-l mananca toti cre(s)tinii de aici: biblia.
Ma lesi, lipitorile astea vor sa suga numai timpul din tine ca se cred prea destepti pentru realitatea asta... patetic.

Ce sa mai? Stiinta=religie, mai incape la indoiala? rolling on the floor rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Dumnezeul Vechiului Testament de ce ar fi o aberatie (de exemplu)? De ce nu ar avea sens viata de dupa moarte? Daca viata de dupa moarte nu are sens, ce rost are viata aceasta pe care o traim acum?

,, Nu am fost interesat de campurile energetice, ca in general sunt doar povesti paranormale de facut bani pe seama naivilor.'' -> nu exista atatea relatari si documentari cu privire la asa ceva? De ce ar fi povesti paranormale de facut bani pe seama naivilor daca mentiunile lor sunt inca de la inceputul omenirii?

Stiu si eu in masura mea, la fel cum altul stie in a lui happy. Multumesc.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Am citit. Eu zic ca animalul are doar energie (in corp), nu si camp, ca daca avea, il putea manipula sau stiam ca asa ceva se poate pana acum din partea lor.

,, Cat despre fectele lui si interactiunea omului cu campul si posibilitatea de a-l percepe, manipula, folosi,... am rezerve.'' -> crezi in camp?

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Multumesc pentru articole. Totusi, stiam ca in Hinduism animalele nu au chakre thinking

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Cu placere. E nu prea m-am interesat de bioenergie, de paranormal ca mi se par a avea o eficienta scazuta, deci nu e ceva pe care sa te poti baza si de aceea nu am cunostinte in domeniu si nici nu pot gasi usor niste articole mai bune happy

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Eu n-am citit testamentele, eu doar vad ce se poate vedea si trag cloncluzii in functie de realitate.
Viata dupa moarte - o abordare simpla si eficienta: morti umbland pe strada, n-am vazut, deci cei care ne sugereaza ca mortii traiesc, nu i-au vazut nici ei si atunci inseamna ca nu spun adevarul sau fac niste presupuneri fara nici o dovada. Bani s-au facut pe baza de inselatorie dintotdeauna. Un "ghicitor" care se lauda ca stie si poate influenta viitorul isi gaseste "victimele" printre oamenii mai bogati, care au de unde sa plateasca si pentru lucruri inutile, daca sunt dusi cu vorba.
Viata infinita e ceva enorm, deci nu poate sa-ti dea nimeni asa ceva. Omul fiind o forma de existenta a materiei, materia si energia sunt vesnice, nu dispar, insa ceea ce este omul la un anumit moment dat dispare odata cu moartea acestuia, fiind ceva cu importanta minora (zero) fata de imensitatea materiei. Cu atat mai mult, niste ritualuri primitive, inventate de oameni primitivi nu au cum sa aduca omului o viata vesnica dupa moarte.
Deci dupa parerea mea, totul e fantezie si ii ajuta pe oamenii care intretin aceasta fantezie sa traiasca "bine" in viata asta pe care o au.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Structura omului si structura animalului sunt foarte asemanatoare, prin urmare nu pot exista diferente mari in energie si camp. Nu am cunostinte despre energia si camp si nu le vad eficienta, nu vad nimic serios. Mi se pare totul de domeniul fanteziei si lucrurilor inutile speculate de oameni cu un nivel redus de cunostinte pentru a obtine atentia altor oameni.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Iti recomand sa citesti Exodul, in special, si chiar daca se leaga de Geneza, ar merge citit si asa pur si simplu, ca poate iti faci o mica idee despre Dumnezeu.
Nu ai vazut morti umbland pe strada (presupunand ca te referi la spirite)? Ok, nicio problema, nu trebuie neaparat sa ii vezi... cu ochii. Stiai ca, stiinta a putut descoperi forma unei energi din natura care nu este vazuta cu ochiul liber, si asta datorita unor camere de ultima generatie? Adica a putut fi inregistrata datorita camerelor. Sau, cunosti ca, cu ajutorul camerei kinect s-au putut descoperi forme de energii inteligente (care nu sunt oameni)? Deci, cu ajutorul tehnologiei este posibila aflarea unor noi lumi.
Sunt oameni simpli de la sat care au avut marturii cu privire la paranormal (fantome, OZN-uri), si din asta nu si-au castigat nimic, ba chiar de multe ori si-au umplut frigiderul, daca ma intelegi ce vreau sa zicwinking laughing. Acestia de ce ar fi mintit oare sau de ce de-a lungul timpului oameni care nu aveau absolut niciun interes, au facut marturii celor din jur cu privire la asa ceva?
Ce parere ai despre acestea de mai sus?

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

In regulawinking.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Dar animalele nu se pot ajuta de camp, ca daca era asa, vedeam asta... oamenii se pot ajuta de camp.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Eu vad ca nici oamenii nu se prea ajuta de camp, ca totul e mai mult autosugestie si fantezie. Nu e treaba serioasa.

| Algo098 a răspuns (pentru Celcestietot):

Am parerea ca sunt tot fantezii, ca daca s-ar verifica asa ceva, ar fi o avalansa de informatii despre toate astea, dar asa se vede ca sunt lucruri inventate. Tot ce nu se poate reproduce si verifica, nu e ceva serios. Oamenii nu spun intotdeauna adevarul, fie ca nu-l stiu, fie ca au un avantaj spunand o minciuna. Daca s-ar descoperi lumi noi, ar sti toata lumea. Asa ceva nu ar trece neobservat. E totul fantezie si minciuna. Eu povesti nu mai citesc, ca nu are rost. E pierdere de timp. Realitatea e mai simpla si e accesibila oricui. Din paranormal si fantezie se castiga si bani.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Nu exista autosugestie, o dai pe SF, in ceea ce nu crezi tu happy.

| Celcestietot a răspuns (pentru Algo098):

Daca nu se confirma, nu inseamna ca nu este adevarat, logic.

| Algo098 a răspuns:

"Cati dinte cei ce dau procente de 100% ce este dupa moarte AU MURIT ca sa stie ce este DUPA?"
Tot atatia cati au murit si au inviat ca sa ne spuna ca exista 100% viata dupa moarte. Povesti se pot spune multe, dar realitatea le infirma.

| Crissi99 a răspuns:

Dacă am presupune prin reducere la absurd acest lucru...m-aș bucura că am trăit frumos.

| Cristinna31 a răspuns:

Din moment ce m-aș duce în neant și nu aș mai ști nimic din ceea ce se face sub Soare, cum spune și Ecleziastul, nu aș mai putea interveni să schimb ceva.

Întrebări similare
Întrebări recente