| oprescudorin11 a întrebat:

Ce atitudine ati lua catre cei care te fura de valori, din propria casa? Apoi ii prinde politia si ti-i aduce in fata? Mai sunt si din familie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-as ierta si nu le-as mai oferi ocazia sa ma fure.
Altele sunt valorile.

9 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Ce-i doresc și domunului care mi-a furat azi portofelul, să putrezească în pușcărie unde le este locul oamenilor cu așa apucături.

| Inferno a răspuns:

"Moarte tradatorilor, la camerele de gazare cu ei."

| oprescudorin11 explică (pentru Inferno):

Daca ii stii la ce-ti mai foloseste sa-ti faci pacat cu ei? 'Tradatorii de azi 'credinciosii de maine!".

| costis a răspuns:

Un copil nu ti-l poti trimite in puscarie. Reeducarea blanda. Insa copilul creste, devine om. Omul neom pana la urma e alungat.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La-si astepta pana iese din puscarie si i-as da "flori".

| danay72 a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa nu manifesti resentimente pentru ca nu merita.Romani12:17-21

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as stii ca politia mi l-ar aduce in fata in ceva vreme, as manca ceva bogat in ulei, ca sa-i trag o flegma pocita pe mufa.
Daca aflu ca a fost eliberat, m-as duce sa-l caut si sa imi fac dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii. Cineva a spus candva ca cea mai dura arma impotriva copiilor cand gresesc este dezamagirea. Aceasta doare cea mai tare! Cred ca nu i-as spune absolut nimic. Nu as mai vorbi cu el si m-as arata dezamagit. As fi doar strict si la obiect, lucruri necesare. L-ar jigni si l-ar durea foarte tare sa vada cat te afecteaza ce face.

E cea mai buna solutie happy

| neneacelrau a răspuns:

In mod normal politia daca ii prinde se autosesizeaza la parchet pentru deschiderea unui dosar penal si ii doare in poponet pe ei de ce zici tu la tribunal. Daca ii prinzi tu, atunci ai 3 variante : 1 cea a sfantului= iertarea. 2 cea a omului moral = dat pe mana autoritatilor 3 cea a omului inferior (razbunator) = ii dai in cap pana crapa