| William a întrebat:

Ce credeti ca or sa faca ateii la a doua venire a lui Iisus? Or sa inceapa sa creada sau nu? Credeti ca ei si-ar implanta cip-urile alea avand in vedere ce scrie in Biblie? Dau funda doar cui raspunde la ambele intrebari.

Răspuns Câştigător
| mamamea2 a răspuns:

Ce faceti

54 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu cred ca putini dintre ei vor incepe sa creada in Dumnezeu vazand ca ceea ce au tot scris crestinii este adevarat. Dar din pacate eu cred ca vor fi si crestini care de frica vor primi acest cip. Unii vor primi crezand ca este chiar util si nu mai exista posibilitatea de a-l pierde sau de a fi furat.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Wehrmacht a răspuns:

Si ce ar face crestinii daca ateii au dreptate? Asta nu va intrebati?

| EmaS a răspuns (pentru Wehrmacht):

Nu avem nimic de pierdut.Am trait frumos, cu nadejde.

| Rapplex a răspuns:

Imi permit sa pun propria intrebare:Ce credeti ca o sa faca crestinii cand o sa afle ca aceasta no sa aiba loc vreodata?

| SaveTheNature a răspuns:

Este foarte foarte aproape,
Exact ca in Biblie, oamenii au inceput sa-si implanteze cipuri in mana si in frunte.Deci venirea anticristului, si apoi a lui Isus, este aproape!

| Rapplex a răspuns (pentru SaveTheNature):

Unde scrie in Biblie ca se vor implanta cip-uri?"Este foarte foarte aproape" Asa au crezut toti preotii de 2000 de ani incoawinking

| SaveTheNature a răspuns (pentru Rapplex):

Scriewinking.ca oamenii isi vor pune semnul fiare la mana si in frunte. Excat ce au inceput sa faca americanii acum.Si cupul acela contine codul 666.De ce atetea coincidente?

| Rapplex a răspuns (pentru SaveTheNature):

Nu ma face sa incep eu cu coincidentele religiei, fiindca e prea mult de scris. Apropo, nu uita ca primii zei(religia) au aparut inainte cu mult de scrierea Biblieiwinking.Ai vazut tu vreun cip sa zici cai 666 pe el? Si de unde vine treaba cu 666 ca nr. diavolului? De ce nu 123 sau 346. Sunt doar simple numere, cei cu paranoia asta?

| SaveTheNature a răspuns (pentru Rapplex):

Pai uite ca de cifrele astea scrie si in Biblie, si in Coran! Nu ma intreba pe mine de ce au ales americanii 666 sa pun pe cipuri.Tocmai se implinesc cele profetite! intreba-i pe ei de ce au ales aceste cifre Biblice! pe americani intreaba-i!

| CobraLeon a răspuns:

Asteapta tu mult si bine pana o veni al tau Iisus(presupunand ca ar veni: poti sa fi cel mai ateu din lume, daca vezi cu ochi tai nu poti sa nu crezi...asa din auzite nu rezolvi nimic)
Faza cu cipurile, deja devine teorie a consipratiei...

| mihaibrasov a răspuns:

O data, ca eu nu raspund pentru funda.
Mai asteapta tu bine a doua venire a lui Isus, ok? Nu sunt ateu, dar nu cred in aceasta a doua venire. Chiar nu cred.
Treaba cu acele cipuri e la fel de aiurea precum si alte teorii conspirationiste aberante.

| Omulrational a răspuns:

Si daca presupusul Iisus nu va aparea niciodata si toti crestinii asteapta ca prostii? La asta nu te-ai gandit?
Si cat despre cip-uri,nu as lasa pe nimeni sa imi controleze viata, e viata mea si daca ar aparea respectivele personaje cu cip-urile lor i-as invita calduros sa isi introduca cipul unde stiu ei mai bine, ca sa nu folosesc obscenitati.

| FărăCapsLock a răspuns:

Voi așteptați ca fraierii să vină cineva/ceva care nici măcar nu există. E bine, și proștii trebuie să aibă o ocupția, nu-i așa?

| Flav a răspuns:

Pana la a 2-a venire, eu o astept pe prima.

| William explică (pentru Flav):

Prima venire a fost acum 2011 ani. Nu te-ai inrtebat niciodata de ce numaram anii doar de 2011 ani cand oamenii au existat de mult mai mult timp?

| Flav a răspuns (pentru William):

Ai filmat-o? You are inmortall?

| CobraLeon a răspuns (pentru William):

Eu zic sa te mai documentezi! Iisus s-a nascut in anul 4 i. er. iar calendarul actual nu are nici o legatura cu Jesus...

| Rapplex a răspuns (pentru William):

Ii numaram si de mai mult timpwinking.De 7000 i.e.n ai auzit?

| William explică (pentru Rapplex):

Sunt estimari. Poate ca ai auzit ca dinozaurii au trait cu milioane de ani in urma. Cum crezi ca stiu arheologii in ce perioada a trait fiecare dinozaur? Dupa datarea cu carbon.

| Rapplex a răspuns (pentru William):

"Sunt estimari" Epoca dinozaurilor da, dar la oameni treaba sta altfel.Sunt documente clare care spun anul clar Ex:457 i.Hr.Intrebarea ta nu are sens prietenewinking

| Pulpițele a răspuns:

Inca mai aveti fantezii cu cipuri?
Oicum nu conteazaa, daca vine Iisus la mine il intreb ceva ce doar eu stiu, daca raspunde corect zic ca a avut noroc si rad, daca nu raspunde sigur nu este Iisus si rad...

| niku93 a răspuns:

Care-i faza cu cipurile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa tu atei/ ce or sa faca asa zis crestini in proportie de 80 la suta niste ipocriti care se dau crestini sincer ipocriti mai mari ca voi nu exista la a doua venire a lui isus ipotetic vorbind pe voi o sa va trimita in iad pentru ca sunteti diavoli cu masti de crestini / iar noua ateilor ne va da a doua sansa noi vrem o dovada nu il renegam sau il ignoram nu ne dam mari crestini sincer vorbind eu il locul lui isus la atei leas da a doua sansa

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu o sa fii primul care o sa il primesti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ema sti pilda cu iubestesti aproapele ca pe tine insuti / prima oara trebuie sa te iubesti pe tine ca sa iubesti pe altcineva / daca isus ma iubeste eu trebuie sa ma iubesc sal pot iubi si eu daca nu simt iubire cum sal iubesc?

El ne iubeste pe toti.A platit acelasi pret la Golgota si pentru tine si pentru mine.

Dar eu vreau dovezi reale sa-mi se arate fizic atunci voi crede e asa greu?

Sunt suficiente dovezi, dar tu nu doresti sa le vezi.

Eu pana nul vad in fata mea nu cred apropo ce dovezi doar biblia atat

Nu stii ce ceri.A mai cerut cineva sa i se arate, si i s-a aratat.Dar a avut un accident foarte grav si la operatie a vazut cerul si iadul si cand s-a trezit a cerut o Biblie si de atunci s-a pocait.Este vorba de un coleg de-al sotului meu care radea de pocaiti asa cum faci si tu.

Ai tu impresia ca rad eu de cineva? a nega nu inseamna a rade tu razi de evrei/mulsulmani/budisti?

Pana si Dumnezeu e ateu

Cam asa vad eu.Ne faci ipocriti si in tot felul.

El este singurul Dumnezeu adevarat! In cine sa creada El?

Clar nu are in cine e ateu esti de acord ca eu si el gandim la fel nu?

Tu nu esti Dumnezeu.

Diavoli cu masti de crestini tu vezi vreun crestin adevarat rar unu la o mie

Eu vad foarte multi crestini autentici.Depinde in ce cercuri te invarti.

Daca as fi dumnezeu tot ateu as fi

Oricum tot ateu esti.

De ce nu crezi in afrodita?

Legenda spune despre zeita frumusetii ca s-a casatorit cu un zeu.Eu cred ca este doar o legenda.Biblia spune despre zeii lor ca nu sunt reali, sunt falsi.Au ochi dar nu vad.Au urechi dar nu aud.

De ce e legenda de unde sti ca nu-i reala?

Eu ma retrag. Noapte buna.

Si eu nb

| Urzi23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt convins ca amaritilor de atei le sunt necesare si 5-6 poate 19 la nevoie incercari ca la bac 2011 Pe cind crestinii vor intra direct in furnal. pentru fapte mai mici.Dar hai sa fim oameni sa scoatem din puscarie hotii si criminalii si sa le dam o a doua sansa sa vadem ce Sf se vor face rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In biblie nu scrie de cip_urii scrii aiureli pe TPU