Pentru ca sunt cretini si limitati!
De nenumarate ori, cam de 15 ori pe an, s-a trezit cate-un "profet" sa spuna ca va fi apocalipsa! Si a dat ziua si ora precisa; nu s-a intamplat nimic memorabil. Asa ca, trebuie sa fii infantil rau de tot incat sa iei de bune toate aceste jdemii de "profetii".
La fel ca data de 12 luna a 12-ea 2012 ora 12 si 12 minute. Niste numere obisnuite.
Si de ce atunci pe data de 01.01. 2001 s-a intimplat intr-o tara asiatica nu stiu sigur care,un accident ca jumatate din populatia acelei tari a fost dati disparuti morti, raniti,,,, si in acelasi timp in S.U.A a avut loc un cutremur foart puternic care a dus la urmari grave!
Stai ma Iulicico de ce sari tu la mine si nu sari la ardnaxur
Penturca pe tine vreau sa te fac cistigatoare! dar trebuie un merit nu?
Timpenii! Nu s-a intimplat nimic - http://en.wikipedia.org/wiki/2001 si http://en.wikipedia.org/wiki/January_2001#January_1.2C_2001
Mdah, a trecut Grecia la EURO, mare catastrofa.
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Eu o propun pe ardnaxur1961 deoarece ea vine cu ciocanul si da peste degetele rationalismului.
Multumesc dar nu vreau funda. Pentru mine nu face doi bani
E o chestie iesita dintr-o minte foarte odihnita, care s-a gandit sa bage in sperieti alte minti, si mai odihnite.
E o zi ca oricare alta, in care se vor naste oameni, vor muri oameni, vor fi cutremure, se vor casatori oameni, vor divorta oameni...nimic deosebit.
Religia nu are nimic de-a face cu "profetii" din astea idioate! Are altele, si mai si!
Atunci de ce chiar si calugarii au spus ca va fi apocalipsa!?
Sincer nici eu nu le cred.sint doar niste giduri stupide fara rost, pur si simplu am vrut sa vad parerile voastre!
Pentru ca sunt cretini si limitati!
De nenumarate ori, cam de 15 ori pe an, s-a trezit cate-un "profet" sa spuna ca va fi apocalipsa! Si a dat ziua si ora precisa; nu s-a intamplat nimic memorabil. Asa ca, trebuie sa fii infantil rau de tot incat sa iei de bune toate aceste jdemii de "profetii".
11 cisterne de bere, cu berea cea mai pura de 11%, vor sosi pe 11.11.11 la 11:11, la domiciliul prestabilit de blocul 51, apartament 38, etaj 4.Astept berile, fu-ta-va Dumnezău!
as dori si eu berile.
Si ai de gand sa le bei singur, egoistule?
La masoni e treaba cu nr 11. Sunt nebuni. Uite http://sfarsitul-lumii-2012.info/......umarul-11/
Astea sunt inventii ale unui idiot care i-a placut si lui cum se potrivesc cifrele astea si gata daca a zis ca se va intampla ceva, toata lumea s-a luat dupa el. Doamne cata prostie. E 11:30 si culmea nu s-a intamplat nimic la 11:11. Asa ca nu-mi ramane decat sa
Nu e nimic pe data aia iti garantez.
Maine am bal, si e dupa ora 11, asa ca ii bubui o tigaie aluia in cap care o sa aive chef sa imi strice ziua.
Se va intampla o mare tragedie...va veni ora 11 si 12 minute! Serios ba nu va stresati ca nu are cum sa fie ora 11 la toata lumea.Astia care o inventat o uitat de fusul orar.Sau ce? Vor fi mai mai multe sfarsituri de lume?
O alta zi.vinerea:X.cea mai frumoasa zi din saptamana. week`end:X.nimic important
E Vineri e post si o mica rugaciune nu strica, in rest pura teorie a celor ce vor publicitate
Ai citit chestia cu,, 11.11. 2011" in ziar sau pe net? este o mare porcarie din opinia mea.
In 10.10. 2010 ce s-a intamplat? ...NIMIC!
O simpla data care se aliniaza cu ora minutele secundele si milisecundele.Crezi ca sfarsitul lumii vine asa deodata dupa mintea ta?
Sincer? nimic.o ora ca oarecare.au mai zis si pe 06.06. 2006 ca ar fi seria de 3 de 6 si ca este numarul diavolului.la anul vor zice 12-12-12 ca este numarul de apostoli pe care i'a avut Iisus si ca aduce noroc...doar superstitii nimic mai mult
anonim_4396 întreabă:
pauliblis întreabă: