| iulicika1414 a întrebat:

Ce credeti ca simbolizeaza din punct de vedere religios data de 11 luna a 11-ea 2011 ora 11 si 11 minute?
care ar arata cam asa
11.11.11.11:11

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru ca sunt cretini si limitati!
De nenumarate ori, cam de 15 ori pe an, s-a trezit cate-un "profet" sa spuna ca va fi apocalipsa! Si a dat ziua si ora precisa; nu s-a intamplat nimic memorabil. Asa ca, trebuie sa fii infantil rau de tot incat sa iei de bune toate aceste jdemii de "profetii".

30 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

La fel ca data de 12 luna a 12-ea 2012 ora 12 si 12 minute. Niste numere obisnuite.

| iulicika1414 explică (pentru Urzi23):

Si de ce atunci pe data de 01.01. 2001 s-a intimplat intr-o tara asiatica nu stiu sigur care,un accident ca jumatate din populatia acelei tari a fost dati disparuti morti, raniti,,,, si in acelasi timp in S.U.A a avut loc un cutremur foart puternic care a dus la urmari grave!

| Urzi23 a răspuns (pentru iulicika1414):

Stai ma Iulicico de ce sari tu la mine si nu sari la ardnaxur

| iulicika1414 explică (pentru Urzi23):

Penturca pe tine vreau sa te fac cistigatoare! dar trebuie un merit nu?

| KodrutZ a răspuns (pentru iulicika1414):

Timpenii! Nu s-a intimplat nimic - http://en.wikipedia.org/wiki/2001 si http://en.wikipedia.org/wiki/January_2001#January_1.2C_2001

Mdah, a trecut Grecia la EURO, mare catastrofa.

| Urzi23 a răspuns (pentru iulicika1414):

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Eu o propun pe ardnaxur1961 deoarece ea vine cu ciocanul si da peste degetele rationalismului.

Multumesc dar nu vreau funda. Pentru mine nu face doi bani

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E o chestie iesita dintr-o minte foarte odihnita, care s-a gandit sa bage in sperieti alte minti, si mai odihnite.
E o zi ca oricare alta, in care se vor naste oameni, vor muri oameni, vor fi cutremure, se vor casatori oameni, vor divorta oameni...nimic deosebit.
Religia nu are nimic de-a face cu "profetii" din astea idioate! Are altele, si mai si!

| iulicika1414 explică (pentru ardnaxur1961):

Atunci de ce chiar si calugarii au spus ca va fi apocalipsa!?

| iulicika1414 explică (pentru ardnaxur1961):

Sincer nici eu nu le cred.sint doar niste giduri stupide fara rost, pur si simplu am vrut sa vad parerile voastre!

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru iulicika1414):

Pentru ca sunt cretini si limitati!
De nenumarate ori, cam de 15 ori pe an, s-a trezit cate-un "profet" sa spuna ca va fi apocalipsa! Si a dat ziua si ora precisa; nu s-a intamplat nimic memorabil. Asa ca, trebuie sa fii infantil rau de tot incat sa iei de bune toate aceste jdemii de "profetii".

| Dumnezău a răspuns:

11 cisterne de bere, cu berea cea mai pura de 11%, vor sosi pe 11.11.11 la 11:11, la domiciliul prestabilit de blocul 51, apartament 38, etaj 4.Astept berile, fu-ta-va Dumnezău!

| iulicika1414 explică (pentru Dumnezău):

happy
as dori si eu berile.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Dumnezău):

Si ai de gand sa le bei singur, egoistule?

| KodrutZ a răspuns (pentru Dumnezău):

Bere de 11%? Sa te f*&a dumnezo' cu cristosu' sculat, vreau si eu!

| Rapunzell a răspuns:

La masoni e treaba cu nr 11. Sunt nebuni. Uite http://sfarsitul-lumii-2012.info/......umarul-11/

| sandra2012 a răspuns:

Astea sunt inventii ale unui idiot care i-a placut si lui cum se potrivesc cifrele astea si gata daca a zis ca se va intampla ceva, toata lumea s-a luat dupa el. Doamne cata prostie. E 11:30 si culmea nu s-a intamplat nimic la 11:11. Asa ca nu-mi ramane decat sa laughing laughing laughing

Răspuns utilizator avertizat
| monstrulet a răspuns:

Absolut nimic rolling eyes

| ShowTim3 a răspuns:

Nu e nimic pe data aia iti garantez.
Maine am bal, si e dupa ora 11, asa ca ii bubui o tigaie aluia in cap care o sa aive chef sa imi strice ziua.

| benny a răspuns:

Nimic

| ZoeyMe a răspuns:

Se va intampla o mare tragedie...va veni ora 11 si 12 minute! Serios ba nu va stresati ca nu are cum sa fie ora 11 la toata lumea.Astia care o inventat o uitat de fusul orar.Sau ce? Vor fi mai mai multe sfarsituri de lume?

| xerox a răspuns:

Vom vedea.

| xSunriseX a răspuns:

O alta zi.vinerea:X.cea mai frumoasa zi din saptamana. week`end:X.nimic important

| AllinaDaniella a răspuns:

Superstitii doar!happy

| pepy63 a răspuns:

E Vineri e post si o mica rugaciune nu strica, in rest pura teorie a celor ce vor publicitate

| vioreld a răspuns:

Ai citit chestia cu,, 11.11. 2011" in ziar sau pe net? este o mare porcarie din opinia mea.
In 10.10. 2010 ce s-a intamplat? ...NIMIC!

Răspuns utilizator avertizat
| Expertul a răspuns:

O simpla data care se aliniaza cu ora minutele secundele si milisecundele.Crezi ca sfarsitul lumii vine asa deodata dupa mintea ta?

| robbytz11 a răspuns:

Parerea mea e ca nu se va intampla nimic...

| george155 a răspuns:

Sincer? nimic.o ora ca oarecare.au mai zis si pe 06.06. 2006 ca ar fi seria de 3 de 6 si ca este numarul diavolului.la anul vor zice 12-12-12 ca este numarul de apostoli pe care i'a avut Iisus si ca aduce noroc...doar superstitii nimic mai mult happy

| denyel a răspuns:

Nu inseamna nimic, e o prostie iar altii profita de pe chestia asta!

Întrebări similare