Fiecare dintre noi avem de facut alegeri in fiecare moment. Indemnurile bune sunt de la Dumnezeu, iar cele rele vin de la cel rau.Tu alegi de cine asculti. Exista in noi puterea de a ne impotrivi pacatului.Este vorba de stapanirea de sine.Trebuie sa avem si vointa. Daca vrei, poti!
Si daca chiar nu te poti impotrivi? Adica de exemplu in timp ce tu spui,, Nu vreau sa zic'' auzi vocea ta cum spune.Ca si cum doua persoane se cearta...Am citit astfel de cazuri la bolnavi de boli psihice.Si revenind la intrebarea mea:este boala pana la urma sau diavolul? Pentru ca intr-adevar medicatia a functionat la unii.
La urma urmei asta tine si de educatie si de cei sapte ani de acasa.De pinde in ce mediu traiesti si iti formezi caracterul.Dar cu vointa poti sa te schimbi.
Vino la bunicul in sat in zi de Sf Liturghie intra in curtea bisericii si pune-te pe injurat in gura mare sa il acoperi pe Parintele care slujeste.Eu zic ca te vei lecui garantat.Este chestie de vointa si putin ajutor care il vei primi de la tarani ca am uitat ei se duc cu caruta cu cai la Sf Biserica ca nu au maxi/taxi si biciul nu il lasa in caruta ca se mai fura. Continuarea nu este nevoie sa o mai zic =te lecuiesc ei de o sa zici Tatal nostru ca ai scapat si 2 saptamini nu dormi cu fata-n sus. Ghici de ce?
Nu intelegeti ce vreau sa zic.Ia trageti o privire aici:
http://forum.romedic.ro/......26599.html
si aici
http://www.sfatulmedicului.ro/......mine_32898
Medicii americani recomanda 1)drumul la Pasror (biserica) 2 Psiholog Dar ei recunosc ca 1 mai bun ca 2 poti sa faci si invers Psiholog cu castronul de xanax=dependenta 2)Biserica dar ajunge acolo ca un "chiaun ".Ce ii cade rangul daca o ia si pe la doctor si cind este cu mintea limpede tabara pe Psaltire la greu ca eu nu am auzit ca Dumnezeu sa aiba dopuri in urechi pentru unii.si sa nu uite sa multumeasca "ca numai unul a multumit si acela era de alt neam" Si eu aveam un picior scrintit si am tabarit pe cartea de rugaciuni si nimic, Ma duc la Parinte si ii spun necazul meu, parintele cu scaun la cap face repede referire la Sf Doctori neiubitori de arginti si in intelepciunea lui zice da fuga la doctor dar tot drumul sa zici ce rugaciuni cunosti sa il rogi pe Dumnezeu sa ai parte de un doctor bun.Asa am facut si am ales intre unul tinar de 30 ani si unul batrin de 70 (Policlinica cu plata).Am preferat pe cel batrin si bine am facut ca nu era scrinteala era o inflamatie.Remediul era Boicil injectii intreb de unde le iau doctorul zice "Unde nimic nu este nici Dumnezeu nu are ce lua"Fabrica era trintita jos asa ca a gasit el alt leac. Timp de o luna de zile m-am rugam de santatea celor care au pus fabrica jos.Nu pot sa pun rugaciunea
Nu am aceasta problema.Repet,cititi cele doua linkuri postate de mine(si la comentarii) si va intreb daca este boala sau este posedat? Ce e asa de greu? Poate ar trebui sa caut pe un site de specialitate ca aici nimic nu gasesc.
Eu injur de cele sfinte si ma duc si la biserica, din partea mea ma puteti judeca, dar ca orice pacat asta devine un obicei si este greu de scapat fiindca pacatu devine o placere si cu greu poti scapa de el, trebuie spevedanie multa, participarea la Sf Maslu cat mai des si sa ai vointa fiindca daca vei avea vointa, Dumnezeu te va scapa de acest obicei rau. Nb!
alfons2390 întreabă: