|

Ce dreptate divină,ce iubire extraordinară,Dumnezeu da unora boli și suferință,îi face infirmi de au o viață întreagă de chin,nefericire și regrete,da unora că mine depresii și Toc,numai neîmpliniri și regrete și că mine sunt multi,da unor oameni o viață grea și tristă fara culoare și prea multa bucurie și altora le da fericire,împliniri,bucurii,lux,bani,iubire,copii realizați etc.

Alții nu mai pot de bine și alții nu mai pot de rău.ce iubire, ce dreptate divină laughingDe ce e așa? Nu are nimeni raspuns nu? Am ajuns să mă îndoiesc de Dumnezeul creștin și dreptatea și iubirea lui divină.Mie mi-a oferit /dat numai nefericire și suferință psihologică.De ce? Cum poți să spui că ne iubește pe toți și este bun? Nu pare a fi așa, dacă ne uităm la cum arata lumea în care trăim și cum a arătat mereu.Suferinta și nefericirea e la orice pas,pentru unii muma, pentru alții ciuma, cam așa e cu Dumnezeul creștin.De ce?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

În primul rând, toate s-au întâmplat datorită mărului mușcat din Grădina Edenului. Pentru mulți acesta este singurul "Rai (temporar)" pe care îl vor trăi vreodată, ci anume pe planeta Pământ. Fiecare va primi după faptele sale în Ziua Judecății. Uite ce ne spune Iisus :

„13 Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. 14 Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o află." (Matei cap. 7)

„4. Fericiţi cei ce plâng, că aceia se vor mângâia." (Matei cap. 5)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Personal, sufeream foarte mult cand credeam si aveam frica de dumnezeu. Acum sunt Ateu, deci, vad realitatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai citit Biblia? Daca nu, citește cartea IOV din Biblie si vei vedea ca nu Dumnezeu a fost autorul încercărilor prin care a trecut Iov, ci Satan.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Din cartea Iov nu poti sa deduci ca autorul necazurilor lui Iov a fost Satan. Satan Ii propune Domnului sa il incerce pe Iov-normal, doar e avocat al acuzarii, procuror. Dar Domnul face ce vrea. Toata puterea e la El, nimic la Satan.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează