| Purgatoriu a întrebat:

Ce este un ateu? Ce sunt ei ce fac? fundita pentru cel mai bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! Ateul este un Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr.

16 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Ateii ofticosi sterg raspunsurile cu bun simt ei baga in functiune Inchizitia ateista

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

Chit ca adevarul este mare cit vaca ateii nu il pot pricepe ei stiu una si buna.

Crima finala, "the ultimate crime" nu e distrugerea fizica a omului, ci condamnarea pe vesnicie a duhului omului, a eu-lui personal care locuieste in trupul omului. Ea e profetita in Apocalispsa 20:10, 15 asa cum a spus si Isus:

"Temeti-va nu de aceea care ucid trupul si apoi nu mai pot face nimic, ci temeti-va de Acela care are puterea sa arunce in Gheena" Luca 12:4, 5

Asta e cea mai groaznica "crima" nu crezi? Ca si cum eu mi-as sterge de pe hard disk un joc naspa care nu-mi place iar apoi as da foc hard disk-ului fiindca stim cu totii, cand stergi ceva de pe hard stergi doar indexul nu si continutul propriu zis care se poate recupera

Ateismul, asta mi se pare mie terifiant, refuzul de a vedea realitatea, dorinta puternica de a sluji neconditionat evolutionismului de care au auzit de la altii si a carui existenta nu poate fi sustinuta in mod logic, si, care mai apoi devine o fabulatie a mintii umane cu verigile lor lipsa. Sadic mi se pare sa te sinucinzi traind in acelasi timp ca ateu, sadic mi se pare ca evolutia ta sa sustina ca darwin in care crezi este om de stiinta si care ti-a dat libertate dar paradoxal, sa fii inlantuit in dogme evolutioniste de tot felul. De-a dreptul dezgustator, injositor, la limita minima a conditiei umane mi se pare sa ajungi sa te calci in picioare cu semenii tai, sa ajungi la spital, sa atingi, sa saruti si sa te rogi la fosilele de la Antipa si, adevarata tragediei este ca unii fac aceste lucruri in numele cunoasterii, din punctul meu de vedere toti cei care adopta un astfel de comportament sunt niste taratoare, niste inapti depasitii de ceea ce inseamna viata, conditie umana, arata disperarea si neputinta lor, dar in acelasi timp si macabrul din ei: se calca in picioare pentru a linge fosile din dragoste de Stiinta.Se duc cu ciinele in parc si il prezinta ca fiind bunicul rolling on the floor

Dedicatie de la Urzi23 pentru:
Ateii de servici care au dat prezenta mai sus rolling on the floor negrii tuci in cerul gurii

-Ateul care se respecta cind nu il duce mintea sare cu jigniri =tipul de ateu negru in cerul gurii.
-Ateul care nu are argumente da fuga la Antipa la lins fosile de primate si brontozauri =ateul habotnic si irational.
-Ateul cu scaun la cap (0. 0001%) vor sa invete si intreaba sau citesc =ateul rational

| Paulla a răspuns:

Ateul e adept al ateismul. Nu credem în nimic. Negăm orice divinătate.

| MCRgurl a răspuns (pentru Paulla):

Esti ateu?

| Paulla a răspuns (pentru MCRgurl):

Atee.

Răspuns utilizator avertizat
| Purgatoriu explică:

Nu sunt ateu! Dar nu m-ar deranja sa fiu

| ForJesus a răspuns:

Ateul este un...nici el nu are habar ce-i aia. laughing

| iEmonel a răspuns:

Ateul este un bucatar si face cornulete cu nuca.

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Ateu este o persoana care nu crede in nici un fel de divinitate
si este o persoana de regula care nu a fost botezata

| KodrutZ a răspuns (pentru TεaсhMεHoωToDomε):

Prostii, nebotezata. Am fost botezat si sint ateu. Mi-am botezat copilul de gura rudelor si, pentru mine, el este ateu. Pina cind/daca va ajunge la concluzia ca i se potriveste o anume religie, va fi ateu. Contrar parerii generale pe la noi, ateii au standarde morale, nu sug singele crestinilor si nici nu sint drogati, fara scop in viata sau mai stiu eu ce bazaconii.

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns (pentru KodrutZ):

Eu nu am spus nimic rau de atei in primul rand
eu asa stiam ei bine multumesc pentru informatie
am auzit de la un baiat care e ateu nu m-am informat de pe net sau din ate locuri

| YumiSukinanda a răspuns:

Ateul este o persoana care nu crede in existenta lui dumnezeu, practic nu crede in Dumnezeum sau in toti in care credem noi cum ar fi: ingeri, dumnezeu, apostoli, duhuri. etc... sper ca te-am ajutat! te rog da o funda!

| YumiSukinanda a răspuns:

Ateul este o persoana care nu crede in existenta lui dumnezeu, practic nu crede in Dumnezeum sau in toti in care credem noi cum ar fi: ingeri, dumnezeu, apostoli, duhuri. etc... sper ca te-am ajutat! te rog da o funda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fi ateu e lucru mare / sa fi crestin e asa simplu / voi ati vazut un ateu prost?

| Mariusis a răspuns:

Unu om care nu crede in Dumnezeu... sau e fara "nici un Dumnezeu"... nu crede in nimic de genul asta.

| NoNameSiPunct a răspuns:

Ateu = Alt Tip De Eu... poate mai mincinos, mai urat, mai narcisist - dar tot cu Dumnezeu inainte glumesc
Tinerii din ziua de azi ( de parca eu as fi un batran ) intotdeauna prefera sa fie contra curentului deja invechit; asadar a fi ateu ( a nu crede in Dumnezeu) este ceva cool pentru ei, faptul ca sunt diferiti de noi care credem in Mosi Craciuni, zeite si unicorni ( cum spunea cineva de pe TPU). Nu am absolut nimic de impartit cu ateii, desi ei se pare ca au ceva de impartit cu noi, cei care credem; tot pe TPU cineva il numea pe Dumnezeu,, prietenul tau imaginar''. Oricum m-am impacat cu ideea ca utilizatorul respectiv era doar un pusti de 13-14 ani caruia n-ai ce sa-i ceri...In fine, cel mai grav este ca aici pe TPU, a fi ateu nu inseamna a nu crede in Dumnezeu, ci inseamna a fi impotriva celor care cred.
PS: stupid, nefolositor...chiar nu-mi pasa!