|

Ce fac cand simt ca inima mi-e inundata de vina? Seara ma culc cu anumite ganduri si anume..ca urmatoarea zi sa fac numai lucruri bune, sa nu vorbesc ironic la adresa altora..sau sa ii vorbesc. vreau sa fiu Buna pentru El..pentru ca asta cred eu ca este unicul mod in care El m-ar raplati ..asa cum imi doresc eu.dar nu reusesc..Nu sunt rea, nu pot crede asa ceva..Insa oamenilor buni, cu inima buna..ar trebui sa li se intample lucruri bune care sa-i faca fericiti, nu?

Stiu ca nevoie de "rabdare".e una dintre calitatile pe care icnep sa le pierd. Oare Dumnezeu e suparat p mine? Sau nu vrea sa-mi dea fericire? Ce-ar trebui sa fac..sa alung nerabdarea asta..si chinuitoarea stare zilnica..care-mi aminteste..ca "eu" nu sunt fericita, desi ma straduiesc sa fiu buna?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Dumnezeu te cunoaste El ti-a sapat numele in palma Sa si ti-a ascuns lacrimile intr-un burduf. Dumnezeu te cunoaste si se afla aproape de tine! Scopul lui Dumnezeu are nevoie de tine, tu esti o parte din''hotararea Acelui care face toate dupa sfatul voiei Sale''. RostesteCuvantulbig grinumnezeu este cu mine nu sunt singura!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buddha ne invata ca dorinta este calea spre tristete, iti doresti ceva..acea dorinta te impinge spre suferinta.
Totul se invarte in suferinta, Inlaturarea dorintelor este o cale de a scapa de ea.
si...Cauti fericirea, doar cautand fericirea ajungi sa cunosti tristetea, Vrei fericire, ai dorinte, vrei sa faci anumite lucruri si din cauza asta nu traiesti prezentul.


''Orce dorinta are o pofta egoista de hranit''
-Bob Marley


Iti umpli viata de vine. Nu e bine!
''La naiba cu ceva daca nu-ti convine''
-Bob Marley

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca sa poti reusi e important sa studiezi Biblia.Ea te ajuta sa devii pozitiva si mai buna, pentru ca vei ajunge sa gandesti in armonie cu ce ne cere Dumnezeu.Matei5:3.Apoi roaga-l sa te ajute sa -l cunosti cu adevarat si sa poti sa te apropii de el si mai mult si foloseste-i numele, Iehova, cand te rogi lui.Romani10:13

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar n-ai parte de fericire? Sau cum? Daca nu, te fac eu fericita cat ai zice "fericire" laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar nu trebuie sa ii ajuti pe altii gandindu-te la rasplata, ci sa te gandesti ca i-ai ajutat pe altiisi ar trebui sa te faca fericita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiecare am considera ca ar trebui sa ni se intample lucruri faine ca sa fim fericiti!
Adevarul e ca 1 Nu toate lucrurile bune care ni se pot intampla ne fac fericiti
2 Nu toti oamenii carora li se intampla o gramada de lucruri bune sunt fericiti!
Fericirea e o stare a inimi, dpdv crestin si nu un sentiment care i/l ai atunci cand ti se intampla ceva fain si care/l pierzi atunci cand ti se intampla ceva nedorit!
Nu cred ca din cauza ca ar fi suparat Dumnezeu pe tine se intampla sa fii nefericita! Daca ar tine de asta toata lumea ar trebui sa fie nefericta, pentru ca fiecare din noi facem si rau! Cred ca atitudinea cu care faci binele nu e cea mai buna, anume, sa faci binele ca sa/L convingi pe Dumnezeu ca meriti sa iti aduca intamplari faine in viata care sa te faca fericita! M/ai pe scurt sa/L cauti pe Dumnezeu, nu pentru ceea ce e El ci pentru ceea ce ofera! Nu cred ca ti/ar placea ca cineva sa te indrageasca pentru ceea ce ii oferi si nu pentru ceea ce esti tu ca persoana!
Cred ca tocmai asta vrea sa te faca sa intelegi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru inceput nu lua in seama raspunsurile ateilor
bun... deci spovedeste-te,participa la sfintele slujbe, tine posturile si roaga-te mereu cand ai o greutate, un necaz, o fericire, o intrebare etc orice roaga-te vorbeste cu Dumnezeu prin rugaciune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pff... Probabil te simti vinovata pentru ca tu chiar crezi ca Dumnezeu are ceva cu tine. Sti ce zice Dumneze? ''Nu cauta fericirea in lumea asta, ca te pierzi'' Degeaba cauti fericirea, n-o so gasesti niciodata.'' Daca suferi, fi indelung rabdator'' deoarece Dumnezeu spune ca si el este rabdator. Poate iti testeaza credinta, poate crede El ca nu merti sa te ajute, nu poti sa te pronunti in cea ce vrea Dumnezeu pentru ca Dumnezeu este ''acel ceva'' de neinteles.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează