|

Ce inseamna cand visezi un fost prieten decedat la care i se deschid ochii si se uita la tine si dupa incet se ridica din sicriu si tu il iei in brate si il saruti pe obraz?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Problema a fost ca am avut senzatia ca a fost adevarat.
Asta este calitatea viselor. Până te trezești, ai senzația de real.
Că ai avut atunci senzația de real, observi și din faptul că și după ce te trezești, simți la fel, că a fost ceva real. Cum trăiești realitatea exterioară?
Tot timpul realitatea exterioară trăită este un videoclip pe un ecran 3D interior.
Orice este înmagazinat în memorie, nu sunt date ca cele de pe hârtie, orice amănunt, lucru, ființă din memorie este o dată ( ca o înșiruire de 0 și 1 dintr-un PC) plus o emoție.
Exemplu. Nu îți place mirosul de pește, Imaginea unui pește este asociată în memoria ta cu o emoție negativă a mirosului de pește. L-ai iubit pe prietenul tău. Toate memorile asociate cu el, toate datele despre el, 00011OO1O... sunt asociate cu această emoție, cu iubire. Cănd era în viață, această iubire se manifesta în acțiuni, sărutat, luat în brațe. Astfel tensuinea emoțiilor care te pune în mișcare în viața reală, sau te face să eviți ( nu cumpăr pește, că miroase urât), sau să cauți prietenul să îl săruți, nu o mai poți descărca, căci prietenul nu mai este. Iar această tensiune, de pe celulele de memorie din creier referitoare la prieten, se cere descărcată. Așa că în timpul somnului, creierul își reglează tensiunile în timpul viselor. Cum îți descărcai iubirea în viață ziua?
Te întâlneai cu el, îl luai în brațe și îl sărutai.
Iar creierul este foarte inteligent. Ca să poată descărca tensiunea iubirii față de prieten, care este încă în memorie, legată de poza lui, de ființa lui, a creat un videoclip în care tensiunea s-a descărcat exact ca în lumea reală din timpul zilei. Cum s-a reușit asta?
A luat din memorie, din memoria asociată ecranului 3D interior, memoria cu videoclipuri, frânturi de video și le-a cuplat asfel încât să pară reale. Dta știai, chiar și în timp ce visai, că el a murit. Atunci ca să...2006 - 2500 + Vezi răspunsul întreg

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nimic. Visele nu inseamna nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimic... te gandesti cu drag la el si subconstientul iti transforma asta in vise.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inainte de toate imi pare rau pentru pierderea ta! Sincer!

Din pacate visele sunt doar proiectii ale mintii tale. Este considerat comportament normal ca aproape 20% dintre noi vedem partenerul decedat (la vaduve si vaduvi) ca pe o persoana reala si chiar discuta cu ei (dupa care isi dau seama ca nu mai exista).

Ce pot sa iti spun e sa celebrezi amintirea lui si sa apreciezi impactul pozitiv al acestui prieten in viata ta si sa ii onorezi existenta!

Toate bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca iti placea de el (probabil).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti-e dor de el?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dandinelle):

Problema a fost ca am avut senzatia ca a fost adevarat.Si nu am mai visat asa ceva niciodata nici macar bunici decedati sau mama decedata de aia ma gandeam ce ar putea fi si nu pot zice ca am influentat cumva ca de gandit mia mai trecut prin minte dar nu in halu asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează