| dany1988 a întrebat:

Ce mai face biblioteca din Alexandria, pe care au distrus-o crestinii in 391 AD? O ''aripa'' din ea. https://ro.wikipedia.org/wiki/Biblioteca_din_Alexandria. Crestinilor nu le placea stiinta https://www.descopera.org/arderea-bibliotecii-din-alexan dria/

25 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Crestinii nu distrug nimic, cei care au distrus-o au fost calauziti de duhul Anticristului.

| dany1988 explică (pentru TamplaruAnisoara):

''Crestinii nu distrug nimic, cei care au distrus-o au fost calauziti de duhul Anticristului''. inclusiv Moise, Constantin cel Mare, Stefan cel Mare, Ilie? Ma, ce va mai place sa dati vina pe Satanel. De fapt de asta a fost inventat. Tap ispasitor.

| iurii75 a răspuns:

Citat din trimitere -" când crestinii s-au grabit în strada sa ii ucida pe cei din multimea evreiasca " rolling on the floor
Habar nu ai nici tu nici autorii cine este "un creștin".
Jalnic.

| RKBlue a răspuns:

Dar ce,acum crestinilor le place stiinta?
Sunt destui care cred ca ne tragem din doi oameni,ca oamenii puteau trai mii de ani, ca o virgina poate ramane insarcinata, etc.
Crestinismul a adus sfarsitul antichitatii.
De fapt, toti crestinii care se lauda ca biserica a prezervat cultura si a fost centru de educatie, uita sa spuna ca minunatii crestini au fost cei care au distrus cultura si centrele de educatie ale antichitatii.Pana prin evul mediu, in afara de cateva locuri, crestinii au fost dusmani ai educatiei.Da, la manastiri invatau carte, fiindca ii ajuta pe ei sa poata pastra puterea peste oameni.

| Apokales a răspuns (pentru RKBlue):

Eu zic sa razbunam stiinta si sa-i starpim. Te bagi? laughing

| RKBlue a răspuns (pentru Apokales):

Da!
Sa facem niste cruciade in numele stiintei.
Catigam relativ usor si ii vom obliga sa citeasca minim 30 de carti pe an(sa vezi atunci cum va creste rata depresieirolling on the floor )
Daca asta nu-i omoara sau desteapta, stai sa vezi cum vor reactiona cand afla ca trebuie sa repecti parerile altora fara sa urli "mergi in iad".Ah, saracii, deja mi-e mila de ei...

| Apokales a răspuns (pentru RKBlue):

Sa ii punem sa citeasca propaganda LGBT, dar nu orisicum, ci crucificati cu capul in jos. Le aratam noi bunatate lor in numele stiintei. Devenim noi mai buni? Nu. Dar le aratam noi lor. Sunt sigur ca Galilica Galilei s-ar simti mandru.

| RKBlue a răspuns (pentru Apokales):

Nu crucificati, ca le place. Dupa se simt opresti si victime si vor zice ca vine Apocalipsa(pe care o asteptam de la inceputul mileniului trecut chiar, dar ce mai conteaza).
Oricum nu avem nevoie de razboaie sau ceva. Crestinismul isi aduce singur sfarsitul, fara interventii speciale(fiindca s-a dezvoltat prin razboi si cu forta, pacea, libertatea si persoanele educate nu prea ajuta la pastrarea numarului de credinciosi)

| Apokales a răspuns (pentru RKBlue):

Va exista mereu o credinta, stai calm. La fel si prosti, indiferent de ceea ce cred ei.

| RKBlue a răspuns (pentru Apokales):

Normal ca va exista mereu credinta, dar aceasta se va schimba(fie ca le place sau nu crestinilor) si va scadea numarul de persoane religioase.
De prosti scapam numai cu educatie buna, si nici atunci de toti.
Singura data cand as putea deveni violent e cand isi deschide gura un prost si incearca isi sustina ideile gresite.Ar trebui sa scapam de ei(sa-i ducem pe o insula mare si frumoasa, am auzit una draguta si acoperita cu zapada pe langa Canada)

| Apokales a răspuns (pentru RKBlue):

Nu scapi. Prostia, inteligenta, raul si binele raman constante.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Apokales):

Va veni vremea "Armaghedonului" prezis in Apocalipsa. Posibil sa fii printre ei. Insa oricât de multi ați fi nu veți învinge. Biblia nu minte!

| Apokales a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Si d-asta nu va place lumea. Dumnezeu nu pedepseste pe nimeni, a iertat El criminali si nu iarta 2-3 glume spuse pe net. Ce rahat de credinta ar mai fi si asta?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Apokales):

Creștinii ii iubesc chiar si pe cei care ii urăsc. Isus a zis, pe cruce către Tatăl Ceresc: "iarta-i ca nu stiu ce fac". Așa trebuie sa fie creștinul. Cine nu este așa nu este creștin. Doar se crede creștin.Iar daca voi ii considerați creștini este doar părerea voastră.

| Apokales a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Pai si atunci de unde asta cu Armaghedon si ca n-o sa fiu eu printre ei?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Apokales):

Exact ce ai propus tu lui RKBlue sa va răzbunați, aceasta se va întâmpla. Toți necrestinii de pe Pamant se vor strânge si vor porni război împotriva creștinilor care vor fi in mic număr fata de voi necrestinii. Dar nu veți învinge nu fiindcă creștinii se vor lupta si va vor învinge, ci fiindcă va intervenii Dumnezeu.

| dany1988 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Sa vedem daca crestinii nu urasc: Sa il vad pe un crestin ca ajuta un musulman sau un crestin care sa casatoreste cu o musulmana.

| dany1988 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Va interveni zeul iudeu? Asa cum a intervenit mereu?

| dany1988 explică (pentru TamplaruAnisoara):

''Creștinii ii iubesc chiar si pe cei care ii urăsc. Isus a zis, pe cruce către Tatăl Ceresc: "iarta-i ca nu stiu ce fac". Așa trebuie sa fie creștinul. Cine nu este așa nu este creștin. Doar se crede creștin.Iar daca voi ii considerați creștini este doar părerea voastră.'' Pai de ce va rugati la Jesus? Ca doar nu e el zeul iudeu. Vedeti ca va baga in iad, ca doar e gelos. Asa scrie ''la carte''.

| dany1988 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Si cand va fi acest 'Armaghedon''? Sa nu imi zici cand o sa ''moara'' Soarele sau cand o sa pice un ''bolovanel din spatiu.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru dany1988):

Când ura împotriva creștinilor va ajunge la culme. Deci de voi depinde.

| iurii75 a răspuns (pentru dany1988):

" Sa il vad pe un crestin ca ajuta un musulman "- nu și șanse, că să vezi trebuie să mai ieși de după calculator.
"crestin care sa casatoreste cu o musulmana."- încă puțin și ajungi la culme, culmea prostiei. Creștinii sunt îndemnați să se căsătorească "in Domnul", astfel evita probleme și dezacorduri inutile. Înțeleg că habar nu ai de fabula cu racul, lebădă și știuca.
"Moise, Constantin cel Mare, Stefan cel Mare, Ilie?"- și ce treabă are Costică și Ștefanica cu Moise și Ilie?

| dany1988 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Unde scrie?

| dany1988 explică (pentru iurii75):

Pai nu au facut crime? De, e de la varsta rolling on the floor

| iurii75 a răspuns (pentru dany1988):

Costea cu Ștefan au legătură cu Biblia la fel că tu cu judecata lucidă, adică nici una!
Stai jos! Varză!