|

Ce mai faceti TPU? Acum ceva timp va intrebam cum pot realiza constientizarea in vise. Ei bine nu ma.m omorat prea mult cu asta dar s-a intamplat ceva putin ciudat. Am reusit in mare parte (cred). Cand visez si se intampla un lucru care ma deranjaza sau nu.mi convine il pot schimba imediat stiu ca pot face asta cu vointa mea. Chiar daca uneori imi ia putin timp dar dep de lucru. In fine...

Problema este ca de si imi dau comanda sa ma trezesc nu pot chiar atunci si trebuie sa caut ceva care sa matrezeasca de ex : un miros intepator.

Dc nu ma pot trezii cand vreau?

Uneori am impresia de moment ca m.am trezit si sunt in viata reala dar apoi reazizez ca nu e asa si ma sperii pentru ca nu m.am trezit. Apoi ma trzesc foarte speriata. De ce?

Am realizat acum ca pot face diverenta prin faptul ca nu simt greutatea obiectelor sa a corpului meu ca in celelalte vise sau ca in viata reala.

Si mai e ceva cadn controlez lucrurile in vis partea stanga mi se roseste pe fata si se accentueaza un triunghi pe care chiar il am in realitate ca semn pe obrazul drept. Cand vreau sa schimb temperatura trec in parteastanga a feteii dar nu pot controla visul. De ce?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca te referi la vise lucide. adica sa fii constient ca este doar un vis si sa poti face orice iti doresti. Sunt diverse metode prin care poti avea un vis lucid si este o experienta unica happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te poti trezi cand vrei pentru nu ai vointa. Lucrurile te acapareaza si te mentin legate de ele (ca in viata reala). E ca si cum ai zice "de ce nu pot sa nu ma mai enervez".

Asta cu speriatul, o sa te obisnuiesti in timp. Probabil e frica de necunoscut. Incearca sa iti amintesti toate astea acolo.

Deci, totul tine de vointa si de antrenament si de cat de constienta esti acolo. Eu prima oara cand mi-am dat seama ca visez, m-am speriat si m-am trezit. Apoi, dupa repetate incercari, am vrut sa zbor. M-am ridicat putin si mi s-a facut frica sa nu cad. Frica aia m-a tras in jos si m-am si trezit de la ea. A mai durat ceva timp pana am ajuns sa zbor si sa fac ce vreau eu acolo. Uneori realizam ca visam, dar nu ne duce capul sa facem ceea ce ne dorim acum. Pentru ca suntem exact in aceeasi stare ca aici. Raman multe chestii de care nu ne amintim si pe care nu le legam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,
Aici este cam ambiguu explicatiile tale deoarece chiar mai trebuie sa mai studiezi lucrurile in ansamblu. Spui ca iti controlezi visele dar apoi ca ai fata rosie, apoi spui ca semnul de pe fata ti se accentueaza desi nu spui daca ti se accentueaza in vise sau in viata reala.
Trebuie cu adevarat sa mai citesti un pic despre controlul viselor si totodata despre cum poti sa intri din stare de constienta in inconstienta in vis, cum il poti controla cu adevarat si cum se pregateste somnul ca sa faci asta.
Te trezesti speriata pentru ca daca ajungi intr-o stare de constienta avansata si te trezesti brusc organismul va vedea o alta realitate si simturile tale: vazul, auzul, mirosul, etc; se vor afla intr-o situatie de impas pentru ca vor trebui sa analizeze un alt mediu cu cel in care deja au fost. Tranzitia este brusca si astfel apare fuga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Raspunsul pentru intrebarile tale, sigur il vei gasi : http://ro.scribd.com/doc/38062713/c-g-jung-Amintiri-Vise-Reflectii
bineinteles ca este mult de citit!
Acest om a avut 10 preoti in familie, DAR niciodata nu si-a gasit raspuns la intrebarile sale prin intermediul lor, sau doctrinei lor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Visul si realitatea sunt doua planuri de manifestare paralele care uneori se intrepatrund mai mult sau mai putin constient. "Cheia" este tocmai acel punct de "atipire" (trecerea din BETA in ALFA) in care constienta poate fi mentinuta la toate nivelele corpurilor suptile.(eteric, astral si mental)
Atentie! Intrarea "brusca" in corpul fizic,"DOARE"(!) si asta in mod repetat, poate provoca chiar si leziuni fizice!
EXEMPLU: Cand esti exact in acel moment in care nu esti nici treaza dar nici nu dormi, un zgomor puternic( poate o usa trantita) te readuce brusc inapoi in corpul fizic, cu o senzatie de real disconfort si "durere"...
Alexsiatat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mereu lumea viselor si lumea reala vor fi niste lucruri complet diferite. In lumea reala nu se intampla ceea ce vrem noi si mereu suntem dezamagiti, lumea viselor, e o lume complet ciudata. Mereu visam chestii de care ne este cel mai frica, lucruri care implica adrenalina pentru oamenii care o iubesc, lucruri care ne arata cat de indragostiti suntem de o persoana, sau uneori visele ne da un semn...Dar intru in alt subiect. Putem sa ne controlam visele deoarece suntem siguri pe noi. Tu trebuie sa ai mult mai multa incredere in tine. Dar se pare ca nu ai, de aceea nu poti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am un raspun la toate intrabarile tale!
Poate esti prea stresat lumea pun epresiune pe tine ai multe responsabilitai si atunci subconstientul tau lucreaza si pentru sa zic asa sa se relaxeze el te udce in lumea viselor unde tu poti face orce cu vointa, subconstientul tau fiind stresat el incearca sa te pastreze in lumea viselor ca sa poata sa ai asa zis energie de asta tu nu te poti trezi. Te poti trezi atunci cand subconstientul este tulburat de un zgomot, miscare, miros! Deci nu incerca sa te trezesti dormi cat poti si controleaza cu vointa visul! Si tu ai auzit zicala : Sa nu trezesti niciodata un somnambul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează