| AvalohAlin a întrebat:

Ce părere aveți de filosofia budista? Credeți că există karma? Mie mi se pare ceva plauzibil și logic

5 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Si mie mi se pare ceva plauzibil si logic ca filozofia budista sa fie ceva pur SATANIST.

| Celcestietot a răspuns:

Cine nu este creștin, nu crede în Iisus și Dumnezeu și învață pe altul de rău, acela este păgân și nu va ajunge în Rai. Aici intra orice om care nu aparține creștinismului. Dacă prin karma te referi la ce dai aia primești, atunci așa va fi în viața de apoi, rău faci rău primești, bine faci, bine primești. Încearcă să te focusezi mai mult pe ortodoxism decât pe are religii, că celelalte nu sunt bune, sunt abaterea de la adevăr.

| Irinel15123532 a răspuns:

Nu exista karma, in sine. Exista Dumnezeu care spune ca va rasplati pe fiecare dupa ceea ce a facut, si pe pamant, si dupa ce vom pleca de pe pamant, dar El este drept, si ce faci aici are consecinte.
Isaia 29: 15 ''Vai de cei ce îşi ascund planurile dinaintea Domnului, care îşi fac faptele în întuneric şi zic: „Cine ne vede şi cine ne ştie?"

| BlackBriliant a răspuns:

Nimeni nu o sa stie vreodata daca exista karma

| Daniel323 a răspuns:

Indiferent ce crezi despre o lege aceasta nu-si modifica efectele.Ce daca crezi ca ai voie sa treci pe rosu.Este posibil sa-ti mearga bine de 100 de ori, si sa crezi ca nu exista nicio lege care sa te impiedice sa o faci.Iar accidentul provocat de idiotul care te-a lovit a fost o simpla coincidenta.Accident cum se spune.

Întrebări similare