|

Ce parere aveti de matei 24 cu 14"evanghelia aceasta a imparatiei va fi propovaduita in toata lumea ca sa slujeasca de mantuire tuturor Atunci va veni sfarsitul"

Va rog fara raspunsuri de genul "minciuni" sau "nu exista dumnezeu"

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Credinciosii nu mai are rabdare, vrea sa crape neaparat, dupa toate amenintarile de pana acum, daca NU, crezi, te rogi, spui rugaciuni, bati matanii, da-i acatiste, te tarasti ca vita in patru labe, te duci la biserica, la slujbe, si nu pupi toata suflarea cereasca si popii in fund atunci, urgii, armaghedoane, iad, smoala, scapare nu avem ca si 24 cu 14 a lui Matei tot aia promite, cica, dupa ce evanghelia imparatiei ne slujeaste de mantuire vine buleala. Bai, mai terminati cu amenintarile astea ca speriati copiii, ce rahat de religie e asta care ne ameninta cu prapadul? Dati foc la evanghelia aia ca va tampit de tot. Asta e bucuria si incurajarea in viata care o aduceti oamenilor si copiilor, habotnici turbati ce sunteti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Azi o singura organizatie religioasa predica pe tot pamantul despre Regatul lui Dumnezeu facand cunoscut numele si scopurile sale.Deja se predica in toate colturile lumii, facand ca sfarsitul acestui sistem sa fie mai aproape decat credem.Isaia43:10-12,Matei28:19,20,Fapte15:14,17

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Evanghelia aceasta a imparatiei" demult a început să fie "propovaduita in toata lumea" (mai precis, de vreo două milenii), dar sfârșitul nu va veni prea curând!

Mai există încă probabil locuri (regiuni în India-Asia, Africa) în care nu a ajuns încă Scriptura pe deo parte, sau Biserica pe de altă parte (aceea APOSTOLICĂ - rămasă neschimbată, cu transmiterea harului apostolic, cu preoția harică despre care vorbește Noul Testament!).

Cu toate acestea, nimeni în afară de Dumnezeu nu ar putea ști cu exactitate când va fi "propovaduita evanghelia în toata lumea" și când "va veni sfarsitul"!

Au încercat unii, din aroganță umană și autosuficiență nemăsurată, să se hazardeze cu un calcul al timpului "sfârșitului". Nu au reușit decât să înșele, să atragă prozeliți la o sectă, să-și arate măsura falsității interpretărilor lor...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În mod categoric, Dumnezeu "NU nu a aprobat" pe fiecare dintre cele 40.000 de culte aşa-zis creştine sau secte."!

De la începutul până la sfârşitul Noului Testament, Hristos confirmă Biserica şi preoţia harică. Unde sunt acestea în cele 40, 000 de culte apărute în ultimul secol? Tot Hristos este Cel care leagă această Biserică de transmiterea harului preoţiei.

- Despre Unicitatea Bisericii vorbeşte întreg Noul Testament : Efeseni 4, 13; Fapte 20, 28; I Corinteni 3, 11; Ioan 17, 22; Matei 16, 18; Efeseni 4, 4-6; I Corinteni 1, 12-13; Evrei 3, 14; Matei 18, 17, etc...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru milan9):

- Dumnezeu explică foarte bine în Noul Testament, ce este cu Biserica Sa, Unică şi universală, pentru care a spus că Şi-a vărsat sângele ca preţ al întemeierii ei şi garanţie a valorii! "Seriozitatea" afirmaţiilor Sale se leagă de faptul că şi-a dat viaţa pentru ca acea Biserică să rămână Una - Fapte 20, 28;

Având falsa impresie că s-ar baza câtuşi de puţin pe Biblie, – sunt unele culte în care mesajul lui Dumnezeu este DENATURAT SISTEMATIC, aproape verset cu verset şi înlocuit cu stranii teorii ale liderilor organizaţiei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Este unul dintre semnele care, potrvit cuvintelor lui Isus avea să arate că sfârşitul e aproape. Şi dacă ţinem cont de Matei 28:19, 20 înţelegem că această campanie de răspândire a adevărului avea să fie înfăptuită de adevăraţii discipoli ai lui Isus. Chiar dacă azi există numeroase religii creştine doar una dintre ele iau în serios această lucrare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu vrei raspunsuri reale si logice...atunci :

Mos Craciun exista! happy O sa ne apare de Bau-Bau la sfarsitul lumii!
Numai Mos Craciun are dreptate, restul miliardelor de oameni traiesc o minciuna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tudus? sfarsitul se apropie dar nu toti vad.am pomenit candva despre disparitia banilor, pentru a face loc cipului biometric apoi, semnului fiarei pus pe mana sau pe frunte.despre cipurile rfid, poate citi oricine pe ternetul asta.dar in republica moldova deja cineva, minte luminata a inaintat ideea de a elimina banii ca instrument de cumparare, folosindu-se o modalitate gandita de el care sa-i apropie de europa.nimic mai potrivit decat ca totul sa plece de la un stat Nemembru si experimental, fiindca pe animale s-a facut experienta si pe copii in america prin bratara cu cip de supraveghere.se grabeste, lumea, se grabeste.dar nu e bine.iar evanghelia trebuie propovaduita tuturor, ca sa nu poata spune nimeni; Nu am stiut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează