| StrongHeart a întrebat:

Ce parere aveti de satanism?
Nu sunt un fanatic al crestinismului dar pe langa cei care ucid copii, femei si batrani rugandu-se la demoni, parca legile lui IIsus nu suna asa de rau, daca stai sa te gandesti putin.

38 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

@gabidumitrescu eu sunt in ordinul "sa dispara fraierii de pe TPU", grad de inalt cavaler. avem si reguli:
1. sa nu fii mai fraier decat ultimul fraier
2. afara cu increzutii si semidoctii, cei care o fac pe desteptii doar pentru ca au citit 2 randuri pe "goagle"
3. uram tutele si pestii lor, pentru ca miros a "peste" iar noi adoram carnea si fructele
4.care zice ceva urat de Dumnezeu, ne pipi pe el -pe cel care zice urat de Domnul!
5.pauza de masa
6. numarati ouale lui Adrian Nastase

| DeyCj a răspuns:

Satanismul eronat însușit printre creştini, mai ales printre creştinii rebeli(adică cei ce n-au citit veci Biblia, şi cred după ureche, aşa cum sunt 99% din români) este de fapt o ideologie non creştină, ideologie similară ezoterismului, ce se referă strict la evoluţia spirituală a omului prin tehnici oculte(pozitive) de meditaţie, fără ritualuri sau alte idioţenii aşa cum se practică-n cultele creştine(slujbele sunt ritualuri), este de fapt satanismul.
Ritualurile staniştilor rebeli, astea sunt de condamnat, şi n-au legătură cu satanismul real, şi da, sunt de acord cu tine.În cazul lor.

| RAY a răspuns:

Nu toti satanisti fac acele lucruri, chiar te invit sa te documentezi inainte de a crede ceva, cate crime sau facut in numele crestinismului, au fost 1500 de ani de evul mediu,si nu erau satanisti la conducere si crestini care au omorat multe pers,uite Australia =protestanti,uite america de nord =protestanti, catolici = razboaie sfante, cum sa impun crestinismul in europa? Cea mai violenta religie din istorie a fost crestinismul nu asa zis satanism, daca e sa vorbim de satanism aflam ca a fost inventat de crestini care astfel spuneau ca vine apocalipsa, satanisti nu exista, e doar o inventie crestina atat

| StrongHeart explică (pentru RAY):

As fi de acord cu ce spui,cu exceptia " satanistii nu exista",scuze,nu cred asa ceva,eu cred ca exista si fac crime in secret,sunt convins ca si crestinii au bubele lor,dar macar le e frica,jordan peterson spune ca,chiar daca nu exista Dumnezeu,social vorbind,este mai bine sa traiesti viata ca si cum ai avea un tata in ceruri care te protejeaza,chestia e ca s-ar putea sa aiba dreptate unii care spun ca "God","Dumnezeu","Allah" nu este bun sau rau, este o putere si ea poate fi folosita pentru bine sau pentru rau, uite aici, s-ar putea omul asta care apropo, a murit destul de tanar (42)
https://www.youtube.com/watch?v=zGz5spcStJs sa fi stiut ceva.

Acum,daca este sa vorbim fara perdea,sunt convins ca exista crestini care habar nu au ce inseamna crestinismul si nu au citit o pagina din biblie,sunt milioane,la fel si cu Quaranul,sunt convins ca exista satanisti care asculta Marilyin manson si se taie si sunt edgy,habar nu au ce fac,iau in gluma totul,dar mai exista si oameni care se inchina zeului Moloh,tradus in romana-Noroc,cauta despre parintele arsenie papacioc ce spune despre zicala "hai noroc",este practic o invocare medievala a unui demon pagan caruia se inchinau oamenii si ofereau ca ofrande copii mici si ii omorau intr-un cuptor,nu ma asculta pe mine,cauta pe google,chestia asta e documentata,sunt oameni cu mare influenta in lume,oameni politici,artisti,doctori,avocati si multi alti oameni din diferite cercuri inalte care se aduna in fiecare an la Bohemian Grove si practica ritualuri,sau alte locatii de care eu habar nu am,nu mai vorbesc de sutele sau poate chiar miile de secte care acum sunt promovate prin filme si seriale Netflix,nu iti spun sa crezi ce spun eu,poate sunt numai prostii,sau poate e un gram de adevar in ce spun,eu unul am vazut multe la viata mea si stiu ca exista chestii in mintea omului si dincolo de lumea perceputa de minte,dar ele exista acolo undeva,sunt multi crestini super ipocriti,dar asta e vorba de natura umana,e vorba de cum folosim aceasta forta,si de asta exista multa confuzie,de asta nimeni nu stie ce inseamna Dumnezeu dar ii rostesc numele de parca l-ar cunoaste,oamenii astia sunt aceeasi care l-ar fi crucificat pe IIsus,IIsus a fost un initiat in Egipt care a inteles natura realitatii,mesajele si scopul lui au fost schimbate in timp datorita manipularii pentru control a bisericii,IIsus nu ar fi de acord cu cei ce conduc Biserica Catolica,IIsus era doar un om care a incercat sa invete oamenii ce inseamna constiinta umana si cum putem sa folosim puterea,eu stiu pentru ca am trait niste experiente psihologice profunde,multe vise in care mi s-a aratat,ca exista ceva dincolo de tot ce vedem si totul este explicat,totul este documentat,totul are sens,tot rostul nostru este sa facem pentru ceilalti in lumea asta,tot rostul nostru e sa fim intr-o armonie cu animalele si plantele,pamantul,aerul,focul,cauta despre arte martiale.
noi putem gresi la nesfarsit,Dumnezeu ne iarta,pentru ca este infinit si el nu poate fi perceput de mintea umana,el nu poate fi etichetat sau catalogat,dar tot ce facem,mai mult noi ne pedepsim pentru ce facem,crede-ma poate suna aberatii ce spun dar am trait niste experiente foarte aproape de moarte,multe,multe si am vazut si oameni care au stricat tot mesajul asta,tradatori,oameni de nimic, printre care si preoti(mai ales in catolicism)dar odata ce ajungi la concluzia ca tu esti parte din acest spirit infinit, te ajuta sa treci mai departe, te ajuta sa depasesti obstacole, spune-mi daca aberez sau are sens macar putin din ce spun.

| RAY a răspuns (pentru StrongHeart):

Wow ai scris mult mann, eu am incercat sa-i caut,am gasit doar copii sau pers care doar metaforic erau,de exemplu slujba care am pus-o pe TPU era parodie, cam asta inseamna satanism parodie, glume, misto, noi atei, agnostici nu suntem nici metaforic nici simbolic satanisti, ca uni spun ca sunt, sunt bolovani sincer

| RAY a răspuns (pentru StrongHeart):

Eu nu cred in nici o forma de creator,sunt ateu agnostic,dar nici nu spun ca stiu ca nu exista,nu neg ca religia ajuta multe pers sa se schimbe in bine,e ceva benefic societati asta,sunt si atei care spun ca religia conteaza ca frica de iad e buna,ce sa spun,educa frica? asta e o intrebare buna,fiecare crede in ce vrea el, sunt uni emo care se taie treaba lor, nu vad ce rau fac, poate lor, au dreptul asta

| StrongHeart explică (pentru RAY):

Nu e vorba de creator,ca avem un creator sau nu,nici nu mai are relevanta,deja e distorsionata realitatea.
Vorbind de conspiratii,pot sa vorbesc mult si bine ca am crezut mult timp in ele dar am realizat ca adevarul e amestecat mereu cu minciuna si incep sa cred ca Michael Jackson era nevinovat,de exemplu,cu acuzatiile de molestat copii,deci este jocul asta atat de mizerabil,daca superi anumite persoane,imaginea ta ramane patata,nu mai e vorba ca guvernul controleaza,cand JFK a vorbit de lucrurile astea si a fost impuscat,nu mai e vorba de conspiratii,e vorba de ceva real,de oameni care fac lucruri sa se intample,noi suntem pioni,suntem jucatori mici,nu ai bani,nu faci nimic,jocurile sunt purtate la un nivel mult mai inalt si toate iluziile astea exista ca noi sa ne certam intre noi,atei,credinciosi, albi, negri, femei, barbati e timpul sa ne unim

| RAY a răspuns (pentru StrongHeart):

De acord cu tine

| StrongHeart explică (pentru RAY):

Ma bucur,vreau sa mai spun ceva,exista un pericol mare cu conspiratiile si anume sa nu mai fim realisti,trebuie sa fim realisti in toata treaba asta, ca ajungi sa fii paranoic si sa crezi ca toti sunt impotriva ta, cand de fapt lumea e plina de oameni inteligenti, constructivi, gata sa te ajute.

| RAY a răspuns:

Siriusblack98 sa fim seriosi nici crestini nu se ajuta intre ei, sunt egoisti doar pentru ei

| anonimg a răspuns:

Știu unde bați. Dar nu trebuie să uităm că una este crimă, alta este război. Există și crimă pe timp de război.
Cât despre jertfe umane, acestea erau condamnate în Biblie.
Și nimeni nu era obligat să trăiască în mijlocul poporului Israel. Dar toți au fost de acord cu legile Vechiul Testament.
Și este și normal ca atunci când cineva îți face rău, acesta să fie pedepsit chiar și cu moartea. Dar nu ne place ca atunci când facem rău altora să fim pedepsiți.
Mie îmi place porunca din vechime: "ochi pentru ochi și dinte pentru dinte". Astăzi oamenii s-ar gândi de mai multe ori mai înainte de a face rău semenului.

"Judecătorii să facă cercetări amănunţite. Dacă se va afla că martorul acela este un martor mincinos şi că a făcut o mărturisire mincinoasă împotriva fratelui său,
atunci să-i faceţi cum avea el de gând să facă fratelui său. Să scoţi astfel răul din mijlocul tău.
În felul acesta, ceilalţi vor auzi şi se vor teme şi nu se va mai face o faptă aşa de nelegiuită în mijlocul tău.
Să n-ai nicio milă, ci să ceri: viaţă pentru viaţă, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior." (Deuteronom. 19:18-21)
Ai citit bine expresia: "cercetări amănunțite". Deci și în vechime Dumnezeu cerea cercetări amănunțite. Pedeapsa gravă era chiar și pentru un martor mincinos. Astăzi nu există așa ceva: nici legi și nici cercetări amănunțite. Adică există corupție în toată puterea ei și pe toate planurile, și în toate clasele sociale.
Astăzi dacă cineva îți rupe dinții se mulțumește să plătească în bani pentru ei, că își permite. Dar i-a să i se facă și lui la fel drept pedeapsă. Ba încă eu aș cere mai mult: viața pentru ochi, viața pentru dinte, viața pentru mâna sau picior, și chiar pentru amenințare. Doar așa ai fi văzut o educație care depășește imaginația oamenilor... care ar mai fi rămas în viață.
Chiar dacă nu înțelegem de ce Dumnezeu a dat astfel de legi, trebuie să avem încredere că El procedează mai bine decât toți oamenii laolaltă. Chiar și atunci când cerea să ucidă femeile însărcinate. Cu ce erau ele de vină sau copii din pântecele lor? Pentru că ele erau la fel de imorale ca și bărbații lor; iar copii ar fi trăit în imoralitate chiar mai mult decât părinții lor. Copiii moștenesc părinții nu doar fizic, ci și moral și psihic. Popoarele care urmau să fie cucerite de poporul Israel puteau să-și scape viața, cum a fost cu*va Rahav.

"Iosua, fiul lui Nun, a trimis în ascuns din Sitim doi oameni, ca iscoade, zicându-le: „Duceţi-vă de cercetaţi ţara şi mai ales Ierihonul." Cei doi oameni au plecat şi au ajuns în casa unei cu*ve, care se chema Rahav, şi s-au culcat acolo." (Iosua.2:1)
"Înainte de a se culca iscoadele, Rahav s-a suit la ei pe acoperiş
şi le-a zis: „Ştiu că Domnul v-a dat ţara aceasta, căci ne-a apucat groaza de voi, şi toţi locuitorii ţării tremură înaintea voastră.
Fiindcă am auzit cum, la ieşirea voastră din Egipt, Domnul a secat înaintea voastră apele Mării Roşii şi am auzit ce aţi făcut celor doi împăraţi ai amoriţilor dincolo de Iordan, lui Sihon şi Og, pe care i-aţi nimicit cu desăvârşire.
De când am auzit lucrul acesta, ni s-a tăiat inima şi toţi ne-am pierdut nădejdea înaintea voastră; căci Domnul Dumnezeul vostru este Dumnezeu sus în ceruri şi jos pe pământ.
Şi acum, vă rog, juraţi-mi pe Domnul că veţi avea faţă de casa tatălui meu aceeaşi bunăvoinţă pe care am avut-o eu faţă de voi. Daţi-mi un semn de încredinţare
că veţi lăsa cu viaţă pe tatăl meu, pe mama mea, pe fraţii mei, pe surorile mele şi pe toţi ai lor şi că ne veţi scăpa de la moarte."
Bărbaţii aceia i-au răspuns: „Suntem gata să murim pentru voi, dacă nu ne daţi pe faţă; şi când Domnul ne va da ţara aceasta, ne vom purta cu tine cu bunăvoinţă şi credincioşie." (Iosua.2:8:14)
Deci popoarele stiau de minunile pe care le făcuse Dumnezeu prin poporul Său Israel.
Apostolul Pavel spune despre femeia aceasta:
"Prin credinţă n-a pierit cu*va Rahav împreună cu cei răzvrătiţi, pentru că găzduise iscoadele cu bunăvoinţă." (Evrei.11:31)
Și apostolul Iacov:
"Tot aşa, cu*va Rahav: n-a fost socotită şi ea neprihănită prin fapte, când a găzduit pe soli şi i-a scos afară pe altă cale?" (Iacov.2:25)
Ori putem spune despre noi că suntem mai morali decât Dumnezeu? Că în istorie și chiar și în prezent există șarlatani la un nivel mai mare sau mai mic, care își pun în aplicare faptele egoiste și dizgrațioase sub stindardul crucii și al Evangheliei punând-ul pe Dumnezeu la înaintare, asta este altceva. Oamenii aceștia sunt conduși de diavolul în planurile și faptele lor condamnabile. Dar Satana, îngerii lui și agenții lui umani nu vor fi descoperiți decât în lumina Bibliei. Satana știe să se ascundă foarte bine, și la fel și oamenii care sunt conduși de el.
Recomand niște videoclipuri scurte și interesante:
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=2TMXOnb8i9s

| GabiDumitrescu a răspuns:

Foarte amuzant, insa intrebarea ta denota ca nu ai habar absolut deloc cu ce se maninca asa-zisul satanism. Ai Google, ai cap, foloseste-le inainte sa vii sa intrebi o astfel de ineptie aici. Eu sunt membru al Ordinului Dragonul Rosu, de exemplu. Crezi ca ne inchinam la vreun os de dinozaur si sacrificam fecioare? big grin

| StrongHeart explică (pentru GabiDumitrescu):

O sa spun doar atat, nu sunt pentru canibalism, dar pentru raspunsul tau ai fi primul mancat.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru StrongHeart):

@Simpatik, first: http://dragonrouge.se/
Pentru tine, acum, in romana, sa nu fie prea greu de digerat: https://ro.wikipedia.org/wiki/Satanism
@Celcestietot: Iar demonstrezi ca de fapt nu le stii chiar pe toate. Nu are nimeni nimic cu asa zisul fiu a lu' dumnezo'.

| Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, pai tu cum nu cunosti ceea ce ne spune Biblia, imi spui mie ca nu am dreptate. Esti doar rau si daca nu esti cu Iisus, esti importiva Lui, iar astfel esti SATAN.

| Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Si apropo, niciun,, iar'', caci vorbim de prezent, nu de trecut. Ceea ce nu stiam am aflat, iar acum numele meu de utilizator este complet laughing

| Intum a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ordinul Dragonul Roșu este un ordin satanic, sau un ordin de tip new-age sau masonic? Nu, ordin masonic nu e același lucru cu un ordin satanist, sau new-age-ist.
Unde își are sediu ordinul, ce statut are?

| Intum a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cât ai plătit să te accepte? laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Celcestietot):

Biblia e o carte de fictiune istorica. Ceva istorie, multa fictiune. Daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra, bla bla bla. Uite de aia au murit miliarde de oameni de-a lungul istoriei, fix din cauza timpeniei asteia de mentalitati. "Dumnezeu te iubeste, dar daca nu crezi in el, mori in mm de eretic!"

| Digikey a răspuns (pentru Intum):

Poate este paznic la Dragonul Rosu la aia cu gripa

| Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Biblia nu are treabă cu moartea acelor oameni mulți despre care vorbești. Noi creștinii adevărați suntem pașnici și poți să te alături oricând happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Celcestietot):

Daca nu ar fi existat, nu aveau motiv aia neadevarati sa porneasca cruciade si multe alte nenorociri. Ia gindeste-te cit de frumos ar fi ca toata lumea asta sa aiba o singura religie! Sau sa fie fara o religie, e totuna pentru mine. Niste sume de bani efectiv covirsitoare care s-ar duce pe educatie si sanatate! Milioane de copiii care ar fi crescuti invatind despre treburi care sa ii inspire, nu care sa ii infricoseze! Si tot inainte...

| Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Eu nu am pornit cruciadele si nu am treaba cu religia lor. Uite, alta dovada ca religia catolica nu este cea adevarata! Ar fi bine cu o singura religie, dar aceea sa fie cea adevarata. Este bine sa evoluam ca si societate, dar adevarul trebuie sa fie intotdeauna cu noi, chiar daca ni se pare infricosator happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Celcestietot):

Https://adevarul.ro/......index.html
https://www.vice.com/......n-pomohaci
https://www.digi24.ro/......sa-1267908
Da, sigur, aia catolica nu e adevarata, dar mizeria de ortodoxie e calea, adevarul, si organul meu.

| Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nici BOR nu este calea rolling on the floor! Asta consider in momentul de fata. Dragute articolele, le voi pune pe frigider laughing.

| Celcestietot a răspuns:

Satanist se numeste orice persoana care este impotriva lui Iisus, nu trebuie sa faci parte dintr-o grupare neaparat.

| Intum a răspuns:

Cred că nici înțelegi cam ce reprezintă satanismul, și asumi că se rezume la ucideri infantile și violuri.
Satanismul e o religie derivată din creștism, de cele mai mult ori, în satanism povestea creștină e inversată, Yahweh fiind considerat personajul negativ.
Ca și creștinismul, satanismul e împărțit în mai multe secte, doctrine, școlii filosofice și de gândire, etc., și fiecare sectă are propria viziune despre lume și societate, ce au toate aceste secte în comun?
Credința în supranatural/magiei, și venerarea Diavolului, ca opozant al lui Dumnezeu/Demiurgul.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Intum):

Nu, nu, nu! ODR are site, look it up! happy Am dat linkuri mai devreme. Satanismul "mainstream" e de fapt un neo-umanism, nimic mai mult. Implica negarea tuturor zeitatilor si ridicarea omului acolo unde merita, la rangul de propriu stapin. Ca mai exista si cate o adunatura care omoara pisici si baga incantatii in cimitire la 12 noaptea... deh, fiecare padure cu uscaturile ei.winking

| Intum a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Satanismul, de orice tip nu s-a rezumat la sacrificii fie ele umane sau animale, cât despre sacrificiile rituale în sine nu e un act maleficient precum media în întruchipează, uite poți citi aici un articol carte descrie conceptul de sacrificiu animal, și ce utilizare are pentru orice tip de teist:https://occult-study.org/animal-sacrifice/
În vechile credințe, animalul sacrificat oricum trebuia mâncat, dar se mergea pe concepția, că invocând numele zeități în care crezi asupra animalului ucis, ai fi onorat sufletul animalului, asta era denumit sacrificiu sau jertfă.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu exista satanism.Satanismul este o inventie crestina si are la baza traiul dupa niste reguli proprii si oarecum egoiste.Dar totusi menite sa iti fie tie bine, nu tuturor.Adica ceva in sensul ''daca tu ai nevoie de un rinichi, eu nu iti donez pentru ca asta mi-ar putea face mie rau'' nu te sacrifici pentru fericirea altora.Dar restul crestinilor au considerat treburile de genul acesta ca pe o inchinare la diavol, iar alte generatii mai tinere si mai proaste decat precedentele chiar au luat-o pe bune si au pus-o in aplicare ducand treaba cu ''slujirea'' lui Lucifer la extrem. Satanismul a fost menit sa fie doar un stil de viata bazat pe cateva reguli simple care sa nu te bage si mai mult in rahat la modul general.Nu avea treaba nici cu satana, nici cu iad, nici cu nimic religios.Eu personal nu sunt de partea la nici o religie, traiesc dupa cum imi vine pe moment.

| gabicoo a răspuns:

Mai sunt și unii : americani, ruși, evrei/israelieni care se roagă la Dumnezeu merg la biserică sau la sinagogă după care ucid femei și copii în Siria, Gaza sau Afganistan!
Ăștia ce sunt? Oamenii lui Dumnezeu cumva?

| StrongHeart explică:

Ca sa nu credeti ca pun intrebari de nebun, rasfoiam presa virtuala si am dat de asta, si chiar m-a pus pe ganduri
https://www.youtube.com/watch?v=x5Kk5lr_2_Q

| Intum a răspuns (pentru StrongHeart):

Cum să o zic, satanismul e o religie iudeo-creștină, derivă din doctrina iudeo-creștină, deci o religie non-iudaică nu e egal cu satanismul, țăriile africane are propriile sale religii și tradiții ciudate.

| Digikey a răspuns (pentru StrongHeart):

De ce sa ne facem griji despre niste obiceiuri sinistre ale unor africani care locuiesc la 5000km distanta?
Nu au nico legatura cu satanismul sau crestinismul.
Avem si noi ciudatii nostri, daca i-ar studia cineva o sa invatam despre ei la scoala in viitor.Nu dau nume:Ray si Celcestietot pentru inceput.

| Alexuţ02 a răspuns:

Fiecare e liber să aleagă în ce să creadă chiar dacă noi considerăm asta greșit, probabil și ei consideră greșit în ce credem noi.
Da, legile lui Iisus nu sună așa rău pe lângă satanism.

| BlackOldSun a răspuns:

Ucid femei, copii, batrani? cred ca tu confuzi de fapt asa zisul satanism cu ceea ce a facut de-a lungul istoriei CRESTINISMUL si inca face...

| TPU2019 a răspuns:

Din ce film ai venit tu prietene? Te-a lovit corona Virus sau ceva?

| 99Andreea99 a răspuns:

În primul rând vreau sa spun. Unde poti afla o indrumare adevarata este in biblie atat nici o religie si nimic altceva nu poate pune sau scoate nimic din ea sau invata ceva mai nou acolo găsești îndrumarea la raspunsul tau poti incepe prin a citi de la Noul Testament
De la epistola lui Matei capitolul 1 versetul 18 de la nașterea lui Isus si acolo vei afla tot adevarul legat cu cat de adancesti si inca ceva legat de numele " ISUS" nu se scrie cu doi de "ii" ci simplu "Isus"
Sper ca am fost de folos.