|

Ce parere aveti despre acest citat? Poate schimba rugaciunea suferinta altei persoane?

Rugaciunea pentru altcineva: "Cand cineva se roaga pentru ceva anume in privinta altei persoane, nu cunoaste intelegerea facuta inainte de nastere de catre acel suflet. Conditiile si evenimentele pe care cel care se roaga implora sa fie schimbate, ar putea fi exact cele pe care sufletul le-a ales ca lectii ale vietii. Prin urmare, rugati-va pentru binele cel mai inalt al vostru sau al celorlalti si nu directionati o emotie intensa inspre un anumit rezultat al alegerii voastre. Rezultatul NU este alegerea voastra constienta. Afland acest lucru, veti avea un sentiment de usurare, ce va fi inregistrat in interiorul vostru printr-o stare de pace. "

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

- Un studiu efectuat de o unversitate de medicină din State şi publicat într-o prestigioasă revistă de medicină a scos în evidenţă puterea rugăciunii.

Printr-un studiu efectuat asupra a două grupe de persoane cu diferite afecţiuni, s-a pus în evidenţă importanţa rugăciunii în felul următor:

- S-a scos din calcul efectul placebo prin faptul că nici un pacient nu a ştiut de acest experiment. În mod secret pentru grupa de pacienţi "A" s-au făcut mai multe rugăciuni pentru vindecare.

- Pentru grupa de pacienţi "B" în schimb, lucrurile au decurs în mod obişnuit, fără ruăgăciuni speciale.

- În urma confruntării rezultatelor s-a putut observa faptul că în cazul grupei de pacienţi "A", gradul proceselor de vindecare a fost copleşitor mai mare decât în celălalt caz, "B".

| explică (pentru milan9):

Milan,dar rezultatul acestor cercetari depinde si de variabilele:tipul de boala, puterea organismului de a lupta cu boala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ElenaSA):

Să nu mă înţelegi greşit. happy Nu am spus că s-au vindecat în totalitate. (În situaţia aceea am lua în considerare altceva, şi anume minunile, lucruri care de altfel sunt posibile şi se întâmplă...).

M-am referit la faptul că "gradul proceselor de vindecare a fost copleşitor mai mare", adică stadiul de vindecare, influenţa benefică...

Şi ştii ce este interesant? Faptul că şi fără chiar să chiar să fie o minune (să atingi vrednicia aceea), energia rugăciunii te ajută întotdeauna NECONDIŢIONAT!
MINUNEA este condiţionată, dar energia pozitivă a rugăciunii te ajută NECONDIŢIONAT!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Mare putere are rugaciunea celui neprihanit! Eu am vazut oameni transformati de puterea rugaciuni, schimbati in bine si vindecati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citatul este ok, dar si rugaciunea pentru altcineva ajuta.
Poate intelege lectia mai repede si atunci suferinta dispare.
Am dat doar un exemplu.
Cauza suferintei este ignoranta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se demonstrează astfel că rugăciunea lucrează:

- nu numai prin generalul efect "placebo",

- dar şi prin "RĂSPUNSUL LUI DUMNEZEU", chiar dacă acesta nu vine întotdeauna cu "punctualitate" (la comanda noastră exclusivă - ci depunde de mai mulţi factori) dar vine mai mai devreme sau mai târziu pentru că "Dumnezeu nu rămâne cu nimic dator nimănui");

- iar experimentul "la distanţă" expus de mine mai sus, arată că rugăciunea lucrează şi ÎN MOD INDIRECT, prin energia sa spirituală pozitivă.

Se spune că s-ar fi constatat faptul că energia pozitivă a gândurilor ar fi (nu mai ţin minte exact) în orice caz până la 100 de ori mai mare decât aceea negativă asupra cuiva de lângă noi. Ar fi fost dezastru să fie invers… happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru milan9):

Tot un fel de placebo e si rugaciuanea, auto sugestie, increderea ca te vei face bine in urma rugaciuni e un plus de stimulare a organismului sa lupte cu boala.
"dar şi prin "RĂSPUNSUL LUI DUMNEZEU", chiar dacă acesta nu vine întotdeauna cu "punctualitate"
La-sa vrajeala cu raspunsul lui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu privire la citat - aberații complete.
Creștinii sânt îndemnați să se roage unii pentru alții.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bullshit.
Prea le umflati,rugaciunea e cea mai simpla cale de a vorbi cu Dumnezeu.
Rugaciunea o faci cand vrei, unde vrei, pentru cine vrei.
Prin rugaciune il lauzi, ii multumesti lui Dumnezeu.
Intrebarea ta care e? Treci in munti cu pustnicii, si ai sa vezi puterea adevarata a rugaciunii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează