|

Ce părere aveți despre cei care fac de ani de zile propagandă atee la această categorie așteptând-se să schimbe vreun crestin?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

"...așteptând-se să schimbe vreun crestin?"

Stai relaxat ca nu isi propune nimeni sa-i schimbe pe fanaticii crestini, sau de alte religii, astia sunt dusi complet, nu mai sunt sperante pentru ei. Ideea e sa-i ferim pe ceilalti de contaminarea cu prostii de genul asta.

"Ce părere aveți?"

Daca e sa iau doar acest aspect in considerare, evident una foarte buna. Daca e sa-i apreciez individual din toate punctele de vedere, e clar ca unii dintre ei au anumite idei/comportamente care nu ma incanta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sectanti darwinisti fanatici care castiga bani prin a aduce crestini la secta lor, RAY, LupusDei1993, Panamax, e o afacere piramidala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Numai prosti se lasa influentati de alti asa si cu ateii astia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E viața lor, să facă ce vrea! Creștinii nu se pot schimba doar cu un cuvânt spus de un ateu. Nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi-a fost ștearsă ultima întrebare în care am adus în discuție aceeași problemă, doar că într-o manieră mai neplăcută.
Cam așa e cu libertatea de exprimare aici, e bună doar pentru atei, ceilalți să fie cenzurați.

În fine, să spun și părerea mea?

1. Primul lucru pe care îl au în comun ateii militanți de la această categorie (mă refer la cei care postează cel mai des can aceleași lucruri) este faptul că sunt agramați.
Asta e o chestiune cât se poate de obiectivă, nimeni nu poate să o conteste.
Ce se deducem inevitabil din acest fapt este că dau dovadă prin felul cum se exprimă de un nivel redus de inteligență, dacă cineva nu poate învăța niște banale reguli gramaticale e foarte puțin probabil să îi mai intre și altceva în cap.
Iar de aici e lesne de înțeles că e cam inutil să se între in vreo dezbatere cu ei, de asta nici nu îi mai bag în seamă în ultimul timp.

2. Al doilea aspect: ei împlinesc o zicală din Biblie: nici ei nu intră în Împărăția lui Dumnezeu dar nici pe alții nu îi lasă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred că ei doar se amuză așa, din lipsă de ocupație. Oricum, cine e hotărât de ceea în ce crede, nu se lasă influențat de ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hahaha! Baietel Danut treaba sta asa: TOTI SUNTEM ATEI DIN NASTERE... apoi vin parintii, societatea, scoala, BISERICA unde iti sunt induse PROST aceste idei religioase prin INDOCTRINARE cum ca noi trebuie sa servim o entitate imaginara care te supravegheaza incontinuu toata viata si te condamna pentru gandurile tale daca nu faci cum ''zice el''. Pentru o persoana deschisa la minte si rationala asta deja e prea mult bullshit!

PS: Nu intotdeauna ridiculizez religiile, dar cand o fac mi se rupe p... daca oamenii sunt ofensati sau nu!
APUCATI-VA DE GANDIT!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează