| RobertG101 a întrebat:

Ce parere aveti despre profetiile Bibliei? Un prim exemplu ar fi visul lui Nebucadnetar despre ridicarea si caderea imperiilor ce au dominat lumea si inca urmeaza sa se implineasca.

17 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Imperiile mor si se nasc cum e si firesc sa se intample. Profetia despre care vorbesti nu esteestecu nimic mai relevanta decat profetia mea ca int-o zi va fi ploaie, iar in alta cer senin.

| danay72 a răspuns:

Sunt extraordinare. De fapt, ne întăresc încrederea în Dumnezeu. Apoi, ne ajuta sa identificam timpul în care trăim, ca nu mai e mult pana intervine Dumnezeu. Apoi, profeția din Daniel, este foarte profunda și arata clar ca profețiile biblice se împlinesc în cele mai mici detalii.

| sublime89 a răspuns:

Fara suparare, dar orice idiot poate prezice ridicarea si caderea imperiilor (sau tarilor). Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa cunosti putina istorie, si sa realizezi faptul ca aceasta nu s-a incheiat.

| Clorox a răspuns:

Am citit-o si am ramas cu o singura concluzie... Este cea mai buna, buna la facut joint-uriwinking
Dupa ce fumezi il vezi pe dumnezeu laughing

| TrăieşteClipa a răspuns:

Toate,repet TOATE profetiile biblice au fost scrise post eventum.

| VelaJohnny a răspuns:

S-au implinit deja o mare parte din acele profetii, foarte putin mai e sa se implineasca din ele. Si contrar argumentului sustinut de CatalinVictor1985, ca imperiile au cazut mereu, ce e impresionant e ca totul a derulat conform profetiilor, in ordinea si felul consemnat acolo. Asta schimba cu mult lucrurile. In cartea Daniel nu se afirma „Vor cadea aceste imperii la un moment dat" si punct. Cartea Daniel precizeaza despre Grecia spre exemplu, in mod figurativ, ca odata ce v-a ajunge puternica, se v-a destrama in patru acel imperiu. Este asemanata cu un tap daca imi aduc bine aminte, care are un corn foarte mare. In Biblie, cornul de animal este simbolul puterii. Scrie ca dupa ce cornul v-a creste foarte mult, va fi rupt si in locul lui vor creste 4 coarne, dar mai mici. Cine cunoaste istoria Greciei din timpul lui Alexandru cel Mare, stie ca a ajuns un imperiu foarte puternic in timpul lui, iar dupa moartea lui, Grecia a fost impartita intre cei 4 generali ai săi. Mi lene sa aduc mai multe detalii laughing. Cartea Daniel e una dintre preferatele mele, un motiv e stilul narativ folosit de Daniel, dar si profetiile din ea, care is foarte profunde si interesante, si impleteste tare fain naratiunea evenimentelor din vremea sa, cu viziunile profetice pe care le-a avut.

| Dandanache a răspuns (pentru VelaJohnny):

Pentru unul care se pronunta asupra viitorului, ai probleme mari cu viitorul gramatical.

| VelaJohnny a răspuns (pentru Dandanache):

laughing mersi de critică, cu siguranta sunt singurul care se exprima gresit din cand in cand, si tot la fel de sigur sunt si de faptul ca tu niciodata nu ai facut greseli. straight face

| Dandanache a răspuns (pentru VelaJohnny):

Toti mai gresim. Dar cand gresesti viitorul de trei ori din trei incercari, fix la rubrica de profetii, asta merita consemnat.

| drutzix a răspuns:

Pentru fiecare profetie care spui tu ca a avut loc iti pot da 2 care sunt incorecte si sa iti arat si de ce profetia despre care vorbesti nu e o profetie.
Incepe tu. Spune-mi o profetie cu tot cu citatul biblic si eu o sa iti dau raspunsul

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Asta nu e o profetie imperiile cad peste tot si in lumea animala si acvatica si pe pamant. Acolo a fost intuitie ca si multe alte lucruri din biblie. Daca as fi citit mai mult biblia as fi raspuns mai mult dar nu stiu ca biblia sa spuna ca portugalia va castiga europeanul in 2016 cu meciuri varza si multe egaluri. Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun

| fuzzer a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Vorbesti de intuitie in cazul unei viziuni de inspiratie divina atat de complexa, si detaliata de altfel, care a ajuns sa fie consemnata in cea mai raspandita carte de pe planeta supusa de-a lungul timpului distrugerii si totusi a rezistat. Nu e foarte convingator argumentul tau. E adevarat ca ai nevoie de credinta, deoarece vorbesti de un element pe care nu il poti vedea, dar il poti percepe prin creatie. Eu am o intrebare simpla, ce crezi tu ca este viata? Dupa ce ne raspundem la o intrebare banala dar extraordinar de complexa poate vom intelege diferit lucrurile.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru fuzzer):

Un raspuns scurt la ce cred eu despre viata este acela ca este reincarnabila. Daca este neincarnabila la nesfarsit asta nu mai stiu dar spiritul nostru sigur se reincarneaza si unii il mai numesc suflet

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim a răspuns (pentru RobertG101):

Este într-adevăr un site foarte "diferit" de restul site-urilor sataniste, asta pentru că ei susțin o cu totul altă versiune a satanismului. Asta poate fi părerea ta dar ține cont că fondatorul acelei comunități a creat un site complex despre expunerea creștinismului. Aceasta este versiunea tradusă în română de "fondatorii" comunității românești a acelui site și crede-mă că ce scrie acolo este destul de veridic:
http://crestinismulexpus.blogspot.ro/

Întrebări similare