|

Ce parere aveti despre religia penticostala? si sa-mi spuneti si ce religie avetibig grin

24 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiecare om va sari sa isi apere religia, mai ales oamenii care asa sunt invatati si indoctrinati de mici!
Important este sa citesti Biblia, mai exact Noul Testament si iti vei da singura seama cum ar trebui sa fie un crestin si mai ales ce inseamna o religie. Iacov 1:26-27.
Nu vreau sa laud aceasta religie,dar dupa parerea mea este una care cat de cat se apropie de adevar. Nu exista religie buna in aceasta lume,desi multi vor veni si iti vor zice ca este o singura religie dreapta si adevarata, multi se bazeaza pe religie, dar noi trebuie sa fim credinciosi nu religiosi.

| a răspuns (pentru Esperança):

Salut tu ce religie ai?

| a răspuns:

Scuze ca nu-s la subiect dar vb despre altceva
Pentru Raymusic,
Sincere scuze pentru ca te-am suparat
nu a fost cu intentie.
Nu mi-am dat seama ca te superi din asta
Asa m-am gandit dupa ce am vazut ca tot posteaza dinalea si ca a mai intrat unu cu un nume asemanator si spunea acelasi lucru, ca tu esti si vrei sa vezi ce zic crestinii despre ideea ta cu omoratul ateilor.
Sincer recunosc ca am gresit si daca vrei sa ma ierti multumesc.
Cu respect Flavius.

| explică:

Eu sunt ortodoxa dar vreau sa ma pocaiesc

| a răspuns (pentru iuli_2345):

Dar cum te-ai decis?

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Taci si nu vb asa

Răspuns utilizator avertizat
| explică (pentru EllaBlackEyes):

Nu cred ca o sa se intample lucru asta...

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru iuli_2345):

Nu crede ce zic astia
ei nu stiu ce e aia
vorbesc fara ei

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Care exemple si de ce spui asta?

| explică (pentru anonim4565):

Emanuel mi-ai putea sa-mi lasi si mie id tau de mess? sa mai discutam despre religie?

| a răspuns (pentru iuli_2345):

Da bine :briciflavius@yahoo.com

| explică:

A inceput acum vreo 2 luni cand m-am trezit am inceput sa ma rog si sa citesc biblia pana atunci nu faceam aceste lucruri iar de 2 luni in coace ma rog mereu si citesc zilnic biblia. cred ca a fost ceva de la Domnul vreau sa-l urmez cu adevarat si cred ca asta vrea si el

| a răspuns (pentru iuli_2345):

Bine faci dar daca vrei sa te intorci la Dumnezeu nu trebuie sa mai iti intorci privirea la lucrurile lumesti(dans bautura manele) caci stii atunci cand nevasta lui Lot si-a intors privirea la cetate s-a prefacut in sare.
Nu trebuie sa ne uitam inapoi la pacat ci drept spre tinta spre Isus.
Eu nu stiu ce te-ai asteptat sa fie la nunta dar iti spun ca bine e cum e (fara dans bautura muzica lumeasca etc)
sper sa intelegi
oricum am uitat sa iti spun ca la biserica la ei nu se zice poti saruta mireasa sau ce am mai vazut ci doar acele juraminte.

| a răspuns:

Uite ue zic asa: nu ortodox pentru ca se inchina la icoane(in biblie spune sa ne inchinam doar lui dumnezeu) crucile pe care le fac oameni si tot ce face parintele sunt ritualuri, nici catolicismul pentru ca sunt si cam ca ortodoxi si nici alte religii nu conteaza in ce religie te-ai crescut trebuie sa crezi in dumnezeu sa nu ii duci numele in desert si sa crezi in el. Nici o biserica nu v-a mai fi cum a fost cea din trecut.Bine este sa te rogi doar lui dumnezeu.eu sunt ortodoxa da nu ma inchin la icoane si nu ma duc sa le pup si nu fac matanii si tot ce fac oameni astea si ce face parintele eu ma rog doar lui dumnezeu. de exemplu cine va nu spun cine s-a nascut ortodox dar dupa ce a studiat biblia si-a dat seamna nu s-a mai dus s-a dus la adventisti dr cum am spus nici o biserica nu va mai fi ca aceea din trecut.Aceea persoana nu face cum fac alti adventisti marog doar uni ci se inchina doar lui dumnezeu.Eu nu stiu ce sa spun despre penticostali eu spun doar ce trebuie sa credem doar in dumnezeu.

| a răspuns:

Aceasta religie face parte din religiile noi (adventisti, peticostali etc). treaba e ca aceste noi religii au schimbat invataturiile din ortodoxie (din biblie si nu numai), adica un cuvant, o fraza sau o propozitie, pentru ca spun ei nu suna bine. aceasta schimbare a dus la o intelegere gresita a invataturii. in concluzie daca esti ortodox nu ar fi indicat sa-ti schimbi religia cu una dintre cele noi. eu sunt ortodox si asa voi ramane indiferent de situatie. acest lucru til spun si tie. sper ca te-ai convins

| a răspuns:

Pai dinafara ca ei sunt cinstiti nu stiu altceva dar e bun ca macar cineva, mai multi sunt corecti.

| a răspuns:

Salut.Nu am prea multe idei,nici macar nu stiu cum am dat de acest subiect pentru ca recunosc pe internet nu prea intru la subiecte de religie dar, si repetbig grinAR stim cu totii ca orice religie, oricare ar fi si fiecare are regulile ei toti cred in Dumnezeu si o Biblie nu a fost scrisa separat pentru fiecare religie doar ca fiecare o interpretam altfel.Nu prea cred ca conteaza asa de mult ce religie suntem.Eu una sunt Ortodoxa.

| a răspuns:

DraGfire invata sa scrii omule intai, opinia mea este ca religia nu conteaza, religia este cea mai mare porcarie din lume (Bisericile au facut cele mai mari rele in lume), infara de asta nu va inteleg, Dumnezeu parca zicea ca va iubeste ca pe fii, si voi ce faceti? Va rugati la el parca ar fi un rege, obsedati de el, in special batranii. Oricum toate sunt la fel, toate sunt dupa banii, putini preoti sunt care chiar face ce trebuie sa faca. Daca in caz vrei so schimbi de la cea actuala la penticostala nu o face, nu e nimic in plus. Bafta. Fundita tongue

| a răspuns:

Tocmai am jignit despre un pocait, sunt niste persoane care au un conducator si urmeaza niste dogme (basme) parerea mea e ca ce se dau cea ce nu sunt fac pariu ca ateii sunt mult mai buni ca ei si culmea nu au interese de viata de dincolo sau ca le vede cineva de dincolo, te invit sa vezi asta http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HhXOU5aoanU eu n-am religie

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum poti sa spui ca ateii sunt mai buni ca penticostalii cand ei nu cred in Dumnezeu