| CranBoy a întrebat:

Ce problema au bisericile / manastirile cu indecenta? la intrare scrie ca trebuie sa fi cat mai acoperit, si totusi stim cu totii costum Evei. La inceput omul nu a fost gol si nu i-a fost rusine? Daca ne amintim putin omului i-a fost rusine abia dupa ce a mancat marul diavolului si si-a dat seama ca e gol in fata lui D-zeu. Deci bisericile sunt deja corupte de diavol de interzice tinuta indecenta?

21 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

E regulă pentru perverși. Adică dacă Gigel vine la biserică să se roage și o vede pe Olguța în fustă scurtă și o bluză mulată se holbează de parcă n-a mai văzut vaci în viața lui i se scoală și se duce repede să se masturbeze lucru care este păcat. Cam asta e esența.

| Esperança a răspuns:

Cand Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva nu se stia de pacat. Acum in schimb daca umbli dezbracat la toti le vor zbura gandul la prostii!
Nu stiu unde ai vazut tu ca scrie la intrare ca trebuie sa fi cat mai acoperit, probabil ai nimerit pe la musulmani.
Nu biserica este corupta de diavol, ci mintile oamenilor!

Răspuns utilizator avertizat
| anonim4565 a răspuns:

Omule ei nu aveau cunostiinta de pacat astazi noi stiim ce e bine si rau.Spune-mi tu cand vezi pe unul cu pantaloni dinaia taiati cu sapca intoarsa,etc ce zici despre el? iti vine in minte ca acela ar fi crestin adevarat? nu cred. Unii zic ca El se uita doar la inima, dar uita ca ce e in afara reprezinta interiorul. Daca inima e cu totul a Domnului nu cred ca acea persoana ar fi indecenta, dar daca inima nu e supusa Lui sa stii ca nici exteriorul nu e ca aceluia supus.
sper ca ai inteles

| mrjohanys a răspuns:

Unde scrie ca trebuie sa fi cat mai acoperit asta e o mare porcarie, Dumnezeu nu se uita la hainele noastre ci se uita in sufletul nostru cat e de curat.cum sunt si morminte pe afara sunt frumoase cu flori, etc... dar inauntru sunt oameni morti si putreziti

| anonim4565 a răspuns (pentru mrjohanys):

Baiatule gresesti amarnic citeste ce am scris mai sus

| CranBoy explică (pentru mrjohanys):

Asa as spune si eu, manastirile sunt cele care au pus aceasta restrictie.

| mrjohanys a răspuns (pentru anonim4565):

Si daca e cineva in trecera si nu are haine decente nu are voie sa intra in biserica ca unul sau una fara nici o "clasa" o sa se gandeasca la prostiiii? (numai la romani se poate asa ceva)

Bai baiatule un crestin trebuie sa fie decent si afara in lume si in biserica
intelegi?

Da ce invataturi poti sa ai, la ce biserica umbli pot sa stiu?

Biserica penticostala
spune-mi ce e gresit in ce am zis

Daca esti penticostal ma gandesc ca macar atata ar trebui sa stii ca noii oameni acum nu traim sub lege, dar traim sub Dragostea lui Dumnezeu, si asta ce spui tu despre haine ca un om trebuie sa fie imbracat asa sau asa asta inseamna lege. Daca vrei iti mai spun de ce e bine ca o femeie sa aiba capul acoperit sau descoperit in biserica

Spune-mi daca il vezi pe popa cu blugi taiati si sapca pe cap in biserica ce zici despre el? Capul femei trebuie acoperit citeste asta 3 Dar vreau să ştiţi că Hristos este Capul oricărui bărbat; că bărbatul este capul femeii şi că Dumnezeu este Capul lui Hristos.
Efes 5.23; Gen 3.16; 1Tim 2.11-12; 1Pet 3.1-6; Ioan 14.28; Ioan 3.23; Ioan 15.27-28; Filip 2.7-9;
4 Orice bărbat care se roagă sau proroceşte cu capul acoperit îşi necinsteşte Capul său.
1Cor 12.10-28; 1Cor 14.1;
5 Dimpotrivă, orice femeie care se roagă sau proroceşte cu capul dezvelit îşi necinsteşte capul ei, pentru că este ca una care ar fi rasă.

Nu stiu daca esti casatorit sau nu dar daca esti uita-te la sotia ta si o sa vezi ca capul ei are PAR(lung, scurt), URECHI si FATA. Daca spui ca CAPUL femeii trebuie acoperit de ce nu e acoperit?

Nu-s casatorit dar tu nu prea intelegi.De ce contrazici Biblia?

Eu nu contrazic Biblia, eu doat confirm cea ce scrie acolo! tu daca citeai acest verset intelegeai si nu vorbeai prostii ca altii: 1 Corinteni, Capitolul11
Ţinuta femeii în adunări:

13. Judecaţi voi singuri: este cuviincios ca o femeie să se roage lui Dumnezeu desvălită?

Pai da si acest verset nu spune cum trebuie sa fie o femeie in biserica?

ce prostii vorbeam?

Acolo spune ca sa alegem singuri (sau fiecare biserica) daca este bine ca o femeie să se roage cu capul acoperit.pentru numele lui Dumnezeu de ce nu intelegi si tu ca suntem in 2012 si nu traim sub lege, dar traim sub Dragostea lui Dumnezeu!
citeste aici:1 Corinteni, Capitolul 11: 16

Omule tu esti pe langa Biblie pai daca a zis judecati voi singuri...
daca maicata iti zice :judeca tu e bine sa omori? tu omori ca asa a zis mama ca daca crezi ca e bine?
a spus asta pentru ca sa ne atentioneze deci trebuie sa fie femeile acoperite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar biblia poate fi interpretata cum doresti nu cum e ea

| Slaburazvan1981 a răspuns:

Biserica ne baga in cap de mici cum ca suntem pacatosi,dar ne spun ei oare ce ii cu adevarat grav si care is fleacuri? in plus de asta le convine sa ai o constiinta murdara,pentru ca nu te vei ridica cu pretentii impotriva lor.dar pe preafericitul daniel il ia cineva la intrebari,ca el nu are contact sexual cu femei,cica nu ii bine, auzi aici aberatie, eu n-am vazut scris asta in vechiul testament niciunde.si dragi tineri iata aici un clasament ce uraste dumnezeu cel mai mult:practicile sexuale interzise :
cum ar fi homosexualismul sau lesbianismu,incestul,sexul oral,inchinarea la idolii, cum ar fi icoane si cruci, si sa omori un frate adica un evreu.id messenger razvanslabu