| Alojzy a întrebat:

Ce reprezinta un 'vampir energetic' la pagani?
Si ce este acela un 'dublu eteric'?

10 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Un vampir care în loc de sânge suge energizant.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

La tine o dată pe lună

| Anonim a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ma suge atat de mult, ca stau lunar cu transfuzii.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Vampir energetic e vampir din ala care face misto de tine noaptea. Vine la tine in reluare si face zgomote ciudate sa te sperie, numai cand te pui sa dormi si cand te-a speriat, face "glumeam frate" si fuge inapoi in sifonier. Mai iese de vreo trei ori pana incepi sa te uiti urat la el si spune "bine frate, hai ca te las sa dorm".
Dublu eteric... dracu stie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Am intalnit vampiri energetici de toate religiile dar si atei.
Unul care te sicaneaza sau te contrazice doar ca sa se afle in treaba incearca sa-ti fure energie vitala.El nu este in stare sa si-o mentina si atunci iese la furat.
Daca nu-l bagi in seama nu poate sa-ti fure.
Dublul eteric se refera la corpul astral pe care-l folosim in timpul somnului in lumea astrala.
Daca reusesti sa fii constient in somn ti se ofera o sansa sa explorezi o lume cu o treapta mai reala decat cea fizica cu care suntem obisnuiti.
Este primul pas catre adevarata cunoastere.
Exista tone de literatura scrisa poti gasi usor ce te intereseaza.

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru anonim_4396):

''Daca nu-l bagi in seama nu poate sa-ti fure." Nu-s de acord, trebuie sa-i arati si ca nu te afecteaza. El incepe sa se simta bine in momentul in care iti provoaca sentimente negative. Poti sa-l ignori mult si bine, atata timp cat ii dai semne ca te seaca, "procesul" continua.

Lumea viselor este un simulator in care te "prinde" subconstientul pentru a te indeparta complet de lumea reala, astfel, corpul fizic are ocazia de a se odihni la un nivel mai avansat.(din cauza asta, cand ai vise lucide, te odihnesti mai bine decat cand ai vise normal, esti complet detasat de lumea reala fiind complet constient pe taramul viselor) In timpul viselor, corpul astral nu pleaca nicaieri.

O experienta extracorporala(OBE) este diferita de un vis. Atunci da, corpul astral se desprinde de cel fizic si obtine accesul la toate informatiile din univers in timp real atata timp cat starea este mentinuta.

| Anonim a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Asa este.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Vampirismul energetic n-are legatura cu religia.

Fiecare dintre noi se incarca cu energie intr-un anume mod. Acela care o face secandu-l pe aproape de energie pozitiva se numeste vampir energetic.(prin energie intelegem sentimente, energie pozitiva-sentimente pozitive, lipsa lor este energia negativa/ sentimentele negative)

Iti dau un exemplu: treci pe langa un bleg care sta cu o tipa. Ala habar n-are cum sa se exprime, nu este coerent, in schimb stie sa ii ia la misto pe toti.
Daca te considera o "tinta", incepe sa faca caterinca de tine si, astfel, pe tine de baga intr-o stare proasta, in timp ce el devine vioi, gagica de langa el il place mai mult, il incurajeaza.

Cam in asta consta vampirismul energetic, nu e nimic supranatural.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

In ce context ai intalnit "dublu eteric"?