| denysukaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Ce rol au sfintii in viata crestinilor?

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ei sunt o pilda de viata pentru noi.Trebuie sa traim ca ei, sa avem credinta, si sa fim un exemplu pentru cei din jur cu care relationam.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Personaje in plus la basmul din Biblie.

Apache
| Apache a răspuns:

Crestin fanatic : Imi conduc viata
Crestin putin fanatic : sunt modelul meu in viata
Crestin normal : Sunt persoane la care ma rog cand am probleme.dar atat
Crestin roman : ...Cine macatias?

| monstrulet a răspuns:

Zile libere, zile in care nu trebuie sa speli.

| Danutza27 a răspuns:

Am sa incerc sa dau un ex foooarte drag celor de pe TPU. daniela crudu,toti stiu cite tatuaje are si ce nelegiuiri a mai facut si cit este de desfrinata, deci ea este un ex rau de urmat.Pentru mine Sf prin viata lor prin relatia lor cu Dumnezeu prin puterea ex lor, sunt un exemplu pentru mine si in mod normal ar trebui sa invat ceva de la ei si sa le urmez pilda dupa slaba putere omeneasca. Cind te rogi la un Sf nu ii ceri sa-ti dea aia, sau ailalta, ci il rogi ca prin rugaciunile lui sa fie mijlocitorul tau pe linga Domnul

| OmletteDuFromage a răspuns:

Sfintii ar trebui sa fie niste exemple pentru noi. Daca facem fapte bune si afla vreun preot, o sa ne dezgroape (cat as putea sa rad sa ajunga unu' la racoare pentru profanare de morminte), o sa ne parfumeze si o sa ne puna la pastrare. Peste 1000 de ani oamenii au sa vina la noi sa ne pupe-n.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfintii sunt mijlocitorii nostri catre Dumnezeu. Ne rugam lor iar ei se roaga mai departe, lui Dumnezeu, pentru noi. Sunt si ocrotitori ai nostri, mai ales sfintii ai caror nume purtam. La botez, primind numele unui sfant, li se incredinteaza lor grija pentru noi.