|

Ce semnifica numele Aura? Dau funda.

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aurelia este varianta feminina a numelui Aurelian, provenit din latinescul Aurelius, care a fost derivat de la cuvantul latin "aurum" (aur, de aur).

Numele a fost purat de-a lungul istoriei de catre Annia Aurelia Galeria Lucilla ce-a de-a doua fiica a imparatului roman Marc Aureliu dar si de catre Aurelia Cotta, mama lui Iulius Cezar.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://reiki.sapte.ro/aura.html

Ce trateaza

Relatari

Intrebari

Aura

Rugaciunea

Linia Reiki

Cursuri

Cum am primit
darul vindecarii

ContactDespre corpul nostru energetic...
Campul energetic (aura) care inconjoara si interfereaza cu corpul nostru fizic nu poate fi perceput vizual de marea majoritate a oamenilor. In schimb, toti oamenii simt simpatie sau antipatie fata de anumite persoane. Cu cat campul nostru energetic este mai asemanator cu cel al altei persoane, cu atat mai simpatica ni se va parea aceasta.

Campul energetic functioneaza ca un radar personal care ne avertizeaza atunci cand se apropie un prieten sau o persoana cu ganduri mai putin bune.

Ati coborat vreodata dintr-un autobuz aglomerat cu un nod in gat si cu ganduri apasatoare, desi inainte de a va urca va simteati bine? Campul nostru energetic se intrepatrunde cu cel al altor persoane si se pot prelua ganduri, senzatii, stari neplacute.
Multi oameni simt intentiile celuilalt ca urmare a unei interactiuni cu acesta, a legaturilor subtile care se stabilesc la nivel energetic.
Potrivit medicinii energetice, campul energetic este alcatuit din trei elemente: centri energetici (cunoscuti sub denumirea sanscrita de chakre), aura si meridiane.
Se vorbeste despre sapte centri energetici principali situati liniar, in plan vertical, astfel: primul in perineu, al doilea la doua degete sub ombilic, al treilea in plexul solar, al patrulea la mijlocul sternului, al cincilea la mijlocul gatului, al saselea intre sprancene si ultimul in crestet. Acestia preiau energie din mediul inconjurator si dupa ce este folosita de organism, elibereaza in exterior energia uzata.
Aura este de fapt produsa de miscarea continua a chakrelor, luminozitatea si acuratetea ei descriind starea de sanatate a corpului fizic.
Meridianele sunt canale energetice, pe care vi le puteti imagina ca pe un paienjenis luminos, a caror structura este paralela cu...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aura semnifica briza, adiere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează