| InainteDeAcestSiteSuntEu a întrebat:

Ce trebuie sa faci pentru a dobandi viata vesnica? Deci ce trebuie sa faci nu ce trebuie sa nu faci?

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sex.

| WisdomInTheDark a răspuns:

Daca decizi si te faci vampir, o sa ai viata vesnica. Asta daca nu se decide cineva sa iti bage in tarus in inima.

| halogen001 a răspuns:

Trebuie sa crezi in povesti fanteziste, primitive si absurde srise pentru prostirea naivilor creduli si nestiutori si sa respecti indicatiile oamenilor cinstiti care l-au scris, pentru ca respectivele povesti sunt "adevarul absolut" de unde se deduce usor ca "Pamantul e centrul Universului" si "Soarele se invarte in jurul Pamantului" https://jurnalparanormal.ro/......incurabile

| Eisenheim a răspuns:

Sa mergi la lucru dimineața și să te întorci seara,sa plătești taxele și impozitele in prima zi a anului,daca șefu îți baga vina la ceva sa zici da așa e sânt incapabil e vina mea nu sânt deștept,dacă preotul pastorul invățătorul sau cum se numește îți spune că ești păcătos tu să recunoști sa ceri iertare sa dai bani daca trebuie,daca cineva îți fura o găină sa ii dai și pe celelalte,sa chemi la domnul pe toți infractorii că Dumnezeu e bun și îi iartă ( dar ii distruge pe cei care se abat de la calea lui ) sa ii tratezi bine pe cei care fac rău,dacă primești o amenda pe nedrept să o plătești (poți lăsa și ciubuc), sa nu te masturbezi chiar dacă îți crapă organele și ajungi in spital (trebuia menționat și asta, nu ne permitem sa omitem nimic, doar e vorba de viață veșnică), să... doamne iarta-mă știu că mai sânt multe dar le-am uitat crying

| h379m3973423 a răspuns:

Ioan 3:16 - 1Ioan 3:16
Luca 9:23 - Efeseni 2:10
NT e plin de răspunsuri...

| Covid20 a răspuns:

Mantuirea e foarte simpla. Trebuie sa crezi in jertfa Domnului Iisus ca plata pentru pacatele tale si sa te pocaiesti. Adica sa-L lasi pe Dumnezeu sa lucreze in viata ta. Asta nu inseamna ca nu o sa mai pacatuiesti niciodata, ci pur si simplu pacatul nu mai reprezinta un mod de viata.
Faptele bune nu ne pot garanta mantuirea, pentru ele nu pot echivala pacatele, cum cred unii. Doar Domnul Iisus, pentru ca n-a avut pacat, a putut sa restabilizeze legatura dintre Dumnezeu Tatal si omenirea cazuta in pacat odata cu Adam si Eva.
Daca ceva nu e clar, poti sa-mi zici happy

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Covid20):

Da, ca altfel domnul, fiind milostiv, iertator si bun, trimite o noua molima ca sa-i invete minte pe cei care pacatuiesc, asa cum au patit inaltii prelati: Pimen al Sucevei si Radautilor, episcopul greco-catolic de Cluj si Gherla si patriarhul Serbiei.

| bettybetty a răspuns:

1. Conștientizează cât ești de păcătos
2. Crede că Isus a murit în locul tău dandu-ti astfel iertare.
3. Renunță la tine și urmeaza-L pe El. Ce înseamnă asta? Gândește de 2 ori înainte de a acționa... întreabă pe El ce ar face...și dacă tu și rezolva problema "in stilul tau", alege mai bine sa o faci "in stilul Lui"

| pacatosulClaudiu a răspuns:

Sa nu faci fapte rele. Sa fi bun, intelegator si sa-i ajuti pe toti din jurul tau. Nu trebuie sa judeci persoanele din jurul tau. Fi bun cu o gandire buna si educata. Asta e tot. Daca acel Dumnezeu exista, te va judeca ca om pentru faptele tale, nu pentru ca ai crezut tu in broscoi, zeii sau alte nebuneli.

| InainteDeAcestSiteSuntEu explică (pentru pacatosulClaudiu):

Pai asta inseamna ca nu trebuie sa faci nimic dupa cum ai zis tu.

| pacatosulClaudiu a răspuns (pentru InainteDeAcestSiteSuntEu):

De ce? Eu am spus ce trebuie sa faci tu ca om, chiar daca Dumnezeu exista sau nu. Daca exista, viata vesnica va fi recompensa.