| NameoftheCentury a întrebat:

Ce vor face persoanele care au ajuns in rai?

Răspuns Câştigător
| BlackSulphur a răspuns:

Vor trai bine! (He, he, he...)

Pai ce sa faca... Sex nu, jocuri video nu, poker nu, curse nu (Doar daca nu fac intrecere cu god) s.a.m.d... Doar slujit divinitatea si atat. Misto, nu?

14 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Exista mai multe activitati.
Cea mai preferata de cei care provin din Romania este sa manance seminte si sa priveasca peste gard cum sunt chinuiti ateii in Iad.

| Hombre a răspuns:

Paste caprele.

| Lizzu a răspuns (pentru Hombre):

Pai atunci raiul e si pe Pamant laughing la tara

| Hombre a răspuns (pentru Lizzu):

Corect si unii il cauta in bezna, adica dupa ce o mierleste.winking

| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei cand vor fi inviati pe pamant in paradis se vor bucura alaturi de cei dragi de rodul muncii lor.Isaia65:20-25,Isaia11:6-9,Apocalipsa21:3-5,Ioan5:28,29

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu există asa ceva, nimeni nu merge in rai sau iad.

| BlackSulphur a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

cristidinbucuresti a răspuns:
Ce prost esti

26 Iulie 2013 13:07
cristidinbucuresti a răspuns:
Nu există asa ceva, nimeni nu merge in rai sau iad.

Esti retard, nu intelegi sarcasmul sau esti un ipocrit infect? Te rog, lamureste-ma.

| ErrorFound a răspuns:

Se plictisesc. Canta la harpa, plutesc pe-un norisor, in rest...jocuri nu, petreceri nu, bere nu, sex nu, concursuri nu, curse nu...

Banuiesc ca in Iad e mai interesant...macar mai schimba si ei modul in care te chinuie.

| Maxim96 a răspuns:

Pururea vor vedea fata lui Dumnezeu.

| Scarbo a răspuns:

Vor fi sclavi o eternitate, cica asta faci : il slujesti pe dzeu, asa mi-a spus profa de religie.

| AOLEVRIC a răspuns:

Cu siguranta vor face bine acolo. happy

| Lina1993 a răspuns:

Raiul nu este neaparat un loc plin de ingerasi care canta la harpa si te verdeata. Raiul pentru mine este o stare de fericire suprema, un sentiment de impacare sufleteasca pe care il traieste spiritul in momentul parasirii trupului. Este o experienta. Nu se stie cu exactitate unde ajungem si de ce

| petriinna a răspuns (pentru Lina1993):

Exact asta cred si eu!

| ADN30 a răspuns:

Isaia 65:21-25