Sa fim buni, sa ne iubim parintii, fratii, prietenii, sa fim sinceri unii cu altii, sa castigam viata vesnica pe care ne-a promis-o. Dar din pacate, nimeni nu prea ii mai asculta chemarea, toti cred ca vor trai vesnic aici pe pamant si de-asta se chinui sa stranga bunuri materiale. Hai sa fim sinceri, cand murim luam ceva cu noi?
Pai cam din ce scrie in biblie cum a zis si IntrebariIntrebatoare, ne vrea sclavi, acolo zice ca trebuie sa ne inchinam sa facem rugaciuni sa tinem post.
Nu sunt cretin si vorbeste frumos ca nu esti la tat-tu in casa la tara.
Da,am auzit,e o tampenie, acum daca mai vrei ceva, raspunde-mi la intrebare.
Sa ne iubim - sa ne ajutam unul pe altul - numai asa va dispare raul de pe pamant
Sa Il iubim asa cum ne iubeste El pe noi si sa credem in El cu pretul vietii daca este nevoie
Ai dovezi ca nu exista? da? atunci baga-le. eu te intreb un singur lucru:
Cine a creat atomul?
Dumnezeu a existat dintotdeauna, este ultima cauza necauzata de nimeni si de nimic.
Si chiar daca atomul "s-ar fi nascut singur", intrebarea e: cati atomi existau la inceput? 1? imposibil 2? poate dar nu cred. 3? hmm...
Ce parere ai?
Dumnezeu a existat dintotdeauna, caci El "S-a nascut din veci", lucru prea greu de inteles
E problema fiecaruia cum vrea sa vada lucrurile, daca accepta sau nu atat de usor lumea din jurul sau, in fond orice lucru usor este neinteresant. Din fericire, nu toti suntem la fel
FreddieM întreabă: