|

Ce zice Dumnezeu despre ura si dragoste?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca să poţi să spui ceva, există o condiţie nesemnificativă: trebuie să exişti.
http://dexonline.ro/definitie/exista

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu este Iubire, iar unde este Iubire acolo este si Dumnezeu. Dragostea e un atribut a lui Dumnezeu, dar totodata Dumnezeu fiind drept, nu tolereaza pacatul.

Foarte aproape de mânia sau furia lui Dumnezeu este ura Sa. Cuvinte care sunt de obicei folosite în asociere cu ura sa sunt: scârbă, detestare, nesuferi, etc.
Mulți obiectează față de învățătura despre ura lui Dumnezeu sub prezumpția falsă că Dumnezeu este dragoste, și de aceea, El nu poate urî.

În timp ce dragostea lui Dumnezeu este o realitate ce merge dincolo de înțelegerea noastră, este important să vedem că dragostea lui Dumnezeu este un motiv puternic pentru ura Sa.
Nu trebuie să spunem Dumnezeu este dragoste și de aceea nu poate urî ci Dumnezeu este dragoste și de aceeatrebuie să urască.
Dacă o persoană iubește cu adevărat, viața, și îi recunoaște sanctitatea, și îndrăgește copiii ca pe un dar de la Dumnezeu, atunci ea trebuie să urască avortul. Este imposibil să iubești pur și cu pasiune copiii și să fii neutru față de ceea ce îi distruge din pântece.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai degraba dragoste și frica caci in lipsa iubirii fata de creator apare frica nu ura nu e zicala ''Daca iubesti pe cineva elibereazal'' daca il eliberezi nu iti e frica ce poate patii deci frica dispare doar cand in inima ta exita dragoste macar pentru Dumnezeu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează