|

Cel mai bun răspuns la o întrebare căreia nu-i cunoști răspunsul e "nu știu". Orice alt răspuns e o minciuna?voi la intrebarea, puteti dovedi ca exista dumnezeu puteti da un raspuns?un raspuns bazat pe o dovada stiintificace inseamna o dovada stiintifica?

, ce contine ea?

Observarea și măsurarea fenomenelor

Acumularea și ordonarea materialului

Creearea de ipoteze și modele, prognoze, stabilirea nivelului de importanță

Testarea ipotezelor modelului prin experimente, teste, încercări

Confirmarea sau infirmarea ipotezelor

Publicarea rezultatelor, pentru ca acestea să poată fi validate de alții

Modificarea, dezvoltarea sau invalidarea modelului, în funcție de rezultatul testelor și de opiniile criticilor

În cazul confirmării, dezvoltarea unei teorii, care trebuie însă să îndeplinească anumite criteriiAtât timp cât teoria nu este falsificată, )nu poate să fie considerată cunostință științifică

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

E ca si cum incerci sa masori distanta cu cantarul...Tu pe Dumnezeu nu poti sa il arati prin stiinta omului atat de inferioara Lui.
SI CUM SPUNE SI DOAREU:cum dovedesti ca ai suflet cand nu poti sa-l atingi? Si dragoste cand nu poti s-o vezi? poti sa demonstrezi astea? uite asa exista si dumnezeu fara sa-l vezi, sa-l atingi/.
Cum poti sa crezi tu ca e totul la intamplare oare chiar acei cromozomi din om si animale si tot se pot clasifica ei asa bine?
celula langa celula fiecare tesut cu rolul lui, fenomene minunate in corpul nostru asa de frumos suntem facuti si atata inteligenta dovedita in universul ista cum poti spune dar ca nu exista un creeator?
Toate spun ca exista numai omul poate spune ca nu pentru ca e orbit de mandria asta ca e sefu universului ca vezi doamne asa inteligent e omul...
vai de noi si de inteligenta noasta cu toata stiiinta vai de noi...
se baga bani in misiuni pe alte planete bani care puteau fo folositi pentru a hrani toata populatia africii si la ce a folosit?
ca a trimis miliarde in spatiu?
la ce totusi?
vai de noi
suntem ca o furinica care umpla pe piciorul elefantului vorbind despre neezistenta lui...
ps demonstreaza-mi ca nu exista poti?
nu cred

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim4565):

Evolutia de miliarde de ani a creat o lume complexa, ce sasi demonstrez prima oara dovedeste tu ca exista dumnezeu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Asta e nu prea am cum sa te conving
cum crezi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

CUm poti dovedi ca exista aer cand nu-l vezi? Sau ca ai suflet cand nu poti sa-l atingi? Si dragoste cand nu poti s-o vezi? poti sa demonstrezi astea? uite asa exista si dumnezeu fara sa-l vezi, sa-l atingi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si daca e falsa intrebarea? Ce vrei sa demonstrezi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dovada existentei Lui Dumnezeu in viziunea credinciosilor, suntem noi si tot ce ne inconjoara, precum si faptele, minunile si cuvintele Mantuitorului nostru Iisus Hristos sau Biblia care este o carte scrisa fara ajutorul stiintei si care vorbeste de existenta Lui Dumnezeu, crearea lumii, Fiul Lui Dumnezeu si profetiile care s-au implinit. O alta dovada a existentei Lui Dumnezeu sunt minunile Lui si ajutorul pe care orice om credincios il primeste prin rugaciune. In Dumnezeu puteti gasi un ajutor, mai putin in oameni. Pe Dumnezeu il puteti simti cu inima si cu sufletul, mereu, oriunde si oricand.
Aveti putina credinta, macar putina.
Si o simpla floare dezvaluie existenta Lui Dumnezeu.
Uitati-va la tot ce ne inconjoara, la frumusetea naturii, a florilor, nu puteau sa apara toate acestea in urma hazardului. Numai din iubire se naste viata si fiecare om are menirea lui pe acest pamant si un numar de ani.
Bunul Dumnezeu sa va daruiasca pacea si iubirea Sa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează