El este Cuvantul lui Dumnezeu.El este Izvorul apelor vietii.El este scrisoarea de dragoste a lui Dumnezeu pentru noi.Cu cat te adapi din El, cu atat esti tot mai insetat dupa El.
N Biblie gasim raspunsul la TOATE intrebarile cu care ne confruntam astazi.IMPORTNAT este, sa citim, si sa credem astfel o putem si intelege!
In Biblie gasim raspunsul la TOATE intrebarile cu care ne confruntam astazi.IMPORTNAT este,sa citim,si sa credem astfel o putem si intelege!
Religiile sunt create de om!
patriarhi,preoti,simpli oameni sau imparati, Vor ajunge acolo unde le este locul.
Dumnezeu este iubire, si cine se impotriveste iubirii se impotriveste lui Dumnezeu.Simplu.
Fiecare va raspunde pentru faptele lui(nu conteaza religia,culoarea,etnia,
Adevarul il gasesti in Biblie la toate intrebarile- cum? citim, credem, si vom intelege.Promit!
1.Nu sunt contradictii,. Diatorsonarea realitatii a fost facuta de om.De omul rau.Bbilia nu te invata la rau, ci la bine.Eu personal simt pe pielea mea ca atunci cand fac bine, ma simt bine(nicaieri in biblie nu scrie sa faci rau.Citeste crede, si vei si intelege!
2.Simplu uita-te in tarile dominate de islamism, si vei simti"pacea" ce domneste asupra lor.
Cum sa ridic arma asupra aproapelui tau? asta inseamna bine?
Mai poti citi asta.:
http://www.paginacrestina.com/diverse/islam.html
si vei intelege de ce toti au arme, si politica= religie pentru ei.
3.O poti concretiza tot intr-o forma de ateism.Insa oamenii vor fi judecati tot dupa faptele lor.
E mai usor pentru un budhist,ateu bun sa ajunga in rai decat pentru un crestin,rau, unul fals sa ajunga in rai. Dumnezeu chiar nu tine cont de religie.
Referitor la Biblie, si Religie as putea adauga: Daca tu vei cauta adevarul in profunzimi il vei gasi.Important e sa nu te minti pe tine insuti.Si sa vezi ca binele te face sa te simti bine si raul te face sa te simti rau. Oricine poate conclude ca nu banii,sau puterea iti va da binele absolut-intreaba-i pe cei ce le au deja? sau pe batrani.
Poti citi si Biblia, si Coranul, si sa te rogi sa ajungi la o concluzie.Pana acum toti au tras o concluzie. Dumnezeu nu vrea sa facem rau, ci sa iubim.Pentru ca 3 lucuri sunt importante adevarul, speranta si dragostea, Dar dragostea ramane cea mai importanta.Deci daca insusi Dumnezeu este dragoste,crezi ca ar putea El ura un budhist sau un ateu? Dar cand iti deschizi bratele si ateul nu vine la tine,il poti forta? Nu tocmai pentru ca Dumnezeu ne-a dat libera alegere.
Fie ca esti hindus,budhist, sau crestin. Dumnezeu se face cunoscut pretutindeni, indiferent cum este numit.De asta Dumnezeu renunta la religie sa se faca cunoscut
Pe pamant avem destule ocazii sa aflam ce vrea El de la noi.dar multi inchid ochii si se fac ca nu vad.Si unii au atat putere si se aliaza atat de mult cu raul incat renuta la cea mai de presus lege a sufletului CONSTIINTA!
Tocmai suferinta ne apropie de Dumnezeu.(priveste la cei saraci,la cei huliti,la cei batrani,la cei ce se chinuie) intreaba-i de Dumnezeu? Cat de usor este sa uitam de Dumnezeu atunci cand avem de toate, cand stim de toate, cand ne simtitm independenti.Mai avem nevoie de El?
E usor sa fii ateu cand totul e bine, e greu si dureros sa fii ateu pe patul de moarte
Dumnezeu se arata cui vrea sa il vada.Nu toti au ochii de a-l vedea.Pentru ca e greu sa crezi fara sa vezi.
Oamenii stiu sa faca diferenta intre bine si rau.Cu toate acestea cauta variante pentru a incalca simple reguli de Constiinta.
Vezi ce faci? Distorsionezi tu insuti realitatea!
Codul penal si legile tarilor, nu sunt intru totul drepte.Altfel nu se ridica un popor impotriva altuia!(pentru bani si putere)
Iubitilor, sa ne iubim unul pe altul, pentru ca dragostea este de la Dumnezeu si oricine iubeste este nascut din Dumnezeu si cunoaste pe Dumnezeu.
Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire.
Intru aceasta s-a aratat dragostea lui Dumnezeu catre noi, ca pe Fiul Sau cel Unul Nascut L-a trimis Dumnezeu in lume, ca prin El viata sa avem.
In aceasta este dragostea, nu fiindca noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindca El ne-a iubit pe noi si a trimis pe Fiul Sau jertfa de ispasire pentru pacatele noastre.
Iubitilor, daca Dumnezeu astfel ne-a iubit pe noi, si noi datori suntem sa ne iubim unul pe altul.
Pe Dumnezeu nimeni nu L-a vazut vreodata, dar de ne iubim unul pe altul, Dumnezeu ramane intru noi si dragostea Lui in noi este desavarsita.
Daca mergi pe principiul "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face"
Legea dragostei | Isus a schimbat toată legile la legea dragostei
|Isus i -a răspuns:,, Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, şi cu tot cugetul tău. 39 Aceasta este cea dintîi, şi cea mai mare poruncă. 39 Iar a doua, asemenea ei, este:, Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi. 40 În aceste două porunci se cuprinde toată Legea şi Proorocii.
Si daca sunt cativa ortodocsi,catolici,budhisti care"fac urat" tocmai incalcand aceste legi ale "IUBIRII" pe care (ok am inteles le poti deprinde si singur),tu ai tras concluzia ca e bine sa nu crezi in Dumnezeu/?
Nu mai distorsiona realitatea dand exemple distorsionate, cu oameni care distorsioneaza realitatea, si incalca principiile dragostei lasate de Dumnezeu!
Si ei sunt tot oameni.Toti oamenii au pacate.Nu exista pe pamant om fara pacate.
Tu dovedeste ca nu pacatuiesti ca acei preoti si gata
De ce ai in cap numai exemple negative?
"Nu predica" iata cum inchizi ochii la vorbele dulci, la iubire.
E usor pentru un ateu cand totul e bine(sa fie ateu
E greu pentru un ateu sa ramana ateu pe patul de moarte.
E usor pentru un ateu sa fie ateu cand totul e bine
E greu pentru un ateu sa ramana ateu si pe patul de moarte!
Nu privi exemplele negative! Iubeste-ti aproapele, asa cum te invata Biblia si Dumnezeu.si lasa deoparte preotii homosexuali.Aia sunt exceptii.Si preotii sunt tot oameni.Nu exista om fara pacate!
Ateii care mor atei sunt atat de orbi incat, nu vor crede nici ca vor muri, atunci cand sunt pe patul de moarte.Cine stie ca va muri, cu greu va ramane ateu pe patul de moarte.
Pentru ca ei denumesc altfel pe Dumnezeu nu inseamna ca nu cred in El.(si ei ca si crestini) unii cred ca exista altii nu.Nimeni de pe pamant nu va muri fara sa stie ca El exista!
Toata lumea stie ca El exista, dar putni fac micul efort de a si crede.
Celor ce stiu mult li se va cere mult. Celor ce stiu putin li se va cere putin.
Celor ce stiu multe li se va cere mult. Celor ce stiu putine li se va cere putin.
Tu ai auzit de Dumnezeu,ai auzit de Biblie,Vezi oameni in jurul tau ce cred cu tarie in El, fie ei oameni fara scoala,fie ei oameni de stiinta,doctori,fie ca sunt cersetori,vezi in multi dintre ei Credinta in Dumnezeu.Dar tu refuzi sa cauti,refuzi sa vezi, refuzi sa crezi refuzi sa citesti,
Dar totusi stii ce inseamna viata buna, de unde si de la cine ai aflat ce inseamna o viata buna.nu stiu.
E alegerea ta! important este sa iti Iubesti aproapele, si sa nu faci nimic impotriva aproapelui.
Si sa nu-l renegi pe Dumnezeu si putera Lui, si faptul ca El e atot puternic.
FreddieM întreabă: