| bogdanivasciuc54 a întrebat:

Cine este scris in cartea vietii si in cartea neagra?

6 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Nu exista o Carte Neagra. In cartea Vietii sunt scrisi TOTI cei care au facut LEGAMNT cu Dumnezeu si IMLINESC literar Apocalipsa 14, 12. Aici este rãbdarea sfintilor, care pãzesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să fii scris, trebuie să te scrie cineva. Nu are cine să țină contabilitate la tot ce ai făcut și apoi să scrie acolo. Așa că nimeni și nimeni.

| Celcestietot a răspuns:

Ce carte neagra, că nu există așa ceva? Există numai Cartea Vieții, iar cine este șters de acolo va arde veșnic în iad alaturi de treimea mincinoasă. Eu așa știu. Dacă ai fi vreo informație despre vreo carte neagra, chiar te rog să o împărtășești, cu capitol sau verset cu tot.

| Mircea08 a răspuns:

In cartea vietii sunt scrisi crestinii. Nimeni nu poate deveni crestin adevarat daca nu este scris in cartea vietii. Conditia nr.1 ca sa devii crestin este sa intelegi invatatura lui Iisus (Evanghelia). Motivul pentru care majoritatea nu inteleg Evanghelia este specificat in urmatorul verset :
"Iar dacă Evanghelia noastră este încă acoperită, este pentru cei pierduţi, In care Dumnezeul veacului acestuia a orbit mintile necredinciosilor, ca sa nu le lumineze lumina Evangheliei slavei lui Hristos, Care este chipul lui Dumnezeu. "
(Epistola a doua către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel- 4/3, 4)
"Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu."
( Sfânta Evanghelie după Ioan – 8/47)
Stiu ca sunt multi credinciosi care merg des la biserica si se straduiesc sa faca mult bine, dar daca nu cunosc Evanghelia nu au cum sa devina crestini si asta pentru ca nu stiu cum este corect sa traiasca. Ei nu traiesc potrivit invataturii lui Iisus ci a invataturii din dogma religiei din care fac parte
"Căci le mărturisesc că au râvnă pentru Dumnezeu, dar sunt fără cunoştinţă. Deoarece, necunoscând dreptatea lui Dumnezeu şi căutând să statornicească dreptatea lor, dreptăţii lui Dumnezeu ei nu s-au supus."
(Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel – 10/2, 3)

Cartea neagra nu exista

| Helper07 a răspuns:

Sunt 2 categori de oameni: cei care sunt in Isus Hristos si cei care nu sunt.

| Daniel323 a răspuns:

Fiecare isi inventeaza cartea lui.
Toti suntem egali in fata divinitatii, inclusiv pacaliciul din Biblie care se credea dumnezeu.